REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Patronul „Pescăriei lui Matei” nu mai poate de nervi! Ce taxe are de plătit la Primăria Agigea

Patronul „Pescăriei lui Matei” nu mai poate de nervi! Ce taxe are de plătit la Primăria Agigea

Replica API 12 mai 2017 | 00:06 2215

Cotidianul “Replica” de Constanţa relata, încă de anul trecut, că între patronii celor două pescării situate în Agigea există o rivalitate dusă la extrem! Mai exact, au existat reclamaţii de ambele părţi, “soldate” cu verificări şi amenzi din partea Poliţiei Economice şi a Gărzii de Mediu. Patronul uneia dintre pescării, Matei Datcu, a ţinut să transmită că se simte nedreptăţit.

El susţine că războiul este generat de cei care vor să îi ia afacerea şi acuză că primarul din Agigea, Cristian Cârjaliu, a promovat o hotărâre de consiliu prin care este supra-taxat pentru suprafaţa de teren pe care o foloseşte. “Una din mizeriile celor de la Primăria Agigea este o hotărâre prin care să platesc pe lună 1500 lei (…) apoi, îmi dă să plătesc 1.500 lei că îmi ţin barca pe plajă!

Mai mult, ultima amendă de la primărie e de 50.000 lei la pescărie şi 50.000 de lei la cherhana, că nu am declarat la primărie câtă apă am consumat şi câtă am vidanjat”, susţine Datcu. El spune că sunt multe alte asemenea exemple, adăugând totodată că are şi mai multe procese cu administraţia locală. Pe de altă parte, Datcu nu a negat faptul că şi el, la rândul lui, a depus sesizări împotriva celeilalte afaceri din zonă, tot o cherhana, cât şi a primarului!

A.C.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/razboiul-patronilor-de-pescarii-de-la-agigea-s-au-reclamat-reciproc-la-garda-si-politia-economica-294630/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A plantat fara a fi necesar,ilegal, cu ajutorul politiei, un semn cu oprirea, sationarea interzisa , iar politistii proprii sunt folositi sa aplice amenzi celor ce vin la pescaria lui Matei. Asa mai strange si el un ban la buget, sperie clientii concurentei, in loc sa amenajeze o parcare in care oamenii sa si lase masinile in siguranta, si sa vina cu placere. Parerea mea este ca atat primarul care are cealalta pescarie cat si patronul Matei, sunt doi ghertoi, calici, care se cearta intre ei, pentru ca nu le mai ajunge profitul, in loc sa amenajeze zona, plaja care este fantastica, superba.
1
0
Cunosc familia Matei de circa 30 de ani! Oameni cu bun simt si muncitori! Fiul lor este un om de o educatie si modestie rara la persoane cu succesul sau! Stiu de mult ca este lupta pentru piata si ca primarul din Agigea are un restaurant similar dar modest la propriu fata de Matei! Matei i-a luat fata!
1
0
locuiesc in cartierul steaua de mare,adica 500m de golful pescarilor!stand la balcon observ masina de teren a primarului xa trage langa barci se da jos si se pune la o masa pe terasa!nu trec 15min si apar 2 cife de beton si incep sa toarne si toarna...problema e ca indicatiile cele mai aprinse le dadea chiar primarul!si toata lumea asculta de el ...
4
0
e foarte dubios de ce primarul agigea cu tot alaiul pun presiuni pe un privat?adica ar trebui sa l ajute ca e la el in ograda.trebuie analizat interesul primarului in zona si din cate inteleg acesta exista si vad ca din comentariile de mai jos 90% stiu de el !
3
0
CUIE MIRJALIU!cap mare minte ingusta!bravo Mateiash dupa cum se manifesta si plange pe la toate usile ca un baiat de vreo 35de ani ii pune bete in roate inseamna ca esti o amenintare pt el!maricel caricel orice nash isi are nasul!cum ai bagat tu oameni in puscarie si le ai luat casele asa sper sa ti faca si tie!
4
0
Sunt doar patru ospatarite a cinci-a e ma-ta care si dupa reincarnare tot cwrva a ramas!
6
0
Despre care Datcu vorbesti ma Nae?
3
1
bravo Matei .....bun gust intr o comuna de prost gust !!!daca nu era Pescaria lui Matei va stia lumea doar atunci cand va injura ca reparati podul de 5 ani ...ca portul Agigea e de fapt al constantei ...ca Lazu nu are gara ....ca primaru umbla cu una mai tanara pt ca i oaches!!bravo
10
0
Intre comentariul milosului si comentariul marianei,la ora 07 a fost comentariul lui gorguta.de ce l-ati sters NENOROCITILOR?sa va fut in gura de slugoi jegosi ce sinteti.ziaristi de cacat.sa va dau la muie nemernicilor.
4
0
Ospataritele de la pescaria lui matei sunt niste femei usoare m am culcat cu 5 de acolo sunt si bune in draci plus eu dotat
4
10
la preturile care le fregventeaza si nasul pa sus al ospatarilor care la nota de plata trece si anul in curs si mananciii ffffff prost si putin e, are de unde sa plateasca sa nu se mai vaite atit ca asta a facut toata viataaaa......
3
7
E normal sa iei amenda pt neraportari. Tu ca si societate care desfasori activitate comerciala ai avut nevoie de autorizatie de mediu. In autorizatia aia spune clar ca trimestrial sau anual trebuie sa faci o raportare la Garda de Mediu cu privire la potabilitatea apei si la apa uzata - daca depaseste sau nu limitele legii cu privire la poluare si pe ce cantitati. Ca amenzile sunt exagerate sau de ordin politic e partea a doua.
3
5
din pacate sau din fericire din cate vad nu am fost la nici una din locatii dar m ati facut curios si am intrat pe facebookul celor doi ....si m a bufnit rasul ca la restaurant Golful Pescarilor apare o poza cu o barca pe care scrie cu roz Pescaria lui Matei!deci??
10
0
Din '89 incoace pe la primaria din Agigea numai unul si unul:Neagu,Ionita,Carjaliu.
11
1
datcu e un drogat betiv. isi ia drogurile de la unu din eforie nord tinut in brate de primaru robert. peste ia din bulgaria. congelat. si alalaltu le fel. datcu e un prost celebru.
6
6
Cele mai de kko 2 locatii. Nu exista termen de comparatie intre Dalboka si Agigea
8
3
Primarul Carjaliu este un hot !!! Vrea sa fure toata Agigea !!! NU inteleg cum il voteaza oamenii, ii prosteste pe fata ! A pus monopol pe tot ! Oameni buni treziti va ! Nu mai puneti la conducere toti hotii !!!
14
1
In loc sa isi creasca businesul si sa se bucure de vadul pe care il crease deja Matei in zona el ii pune bete in roate. Trimite politia locala sa arda clientii de la Matei ca parcheaza ilegal, sub pod. Romani prosti si frustrati!
13
2
Fratilor aveti dreptate,mare dreptate dar ma intreb eu ca locuitor al comunei de 11 ani de ce la-ti votat ,ca aici vad ca unu se plange ca i-a parlit nevasta ,una ca ia luat pamantu pe care nu e propietara si in rest vad ca sunte-ti toti asociatii lu Matei ,da eu intreb asa oare matei e propietar pe pamantul asta si nu mai are loc nimeni de el ca sincer pana acum 5 ani nu stia nimeni de el,in Constanta sunt restaurante unu langa celalalt si traiesc toti,nu inteleg de ce lumea il voteaza cu 70-80%,nu inteleg de trebuie sa zici ca esti Edy de la Medgidia cand tu esti probabil oricine....
7
3
la golful pescarilor unde se "gateste cu dragoste" aveti parte de peste de la selgros congelat de ani de zile puteti manca si piept de pui cu 90 lei kg si portie de calcan cu 98 lei ,in 2 mai aceeasi portie 35 lei .plus ca locatia e nashpa ca atit l-a dus capul pe cirjaliu sa faca cherhana din termopane cind peste tot se foloseste stuf lemn si chirpic .acolo e loc pt amandoi dar cind cel putin unul nu se mai satura ...apropo putin asfalt in agigea aia nu punem si noi de ex pr strada ion corvin ca lumea nu v-a votat sa va faceti circiumi ci sa gospodariti orasul ala jalnic
15
2
la pushcarie!
15
2
Pai da Golful e a lui Braioloiu cu Cirjaliu normal ca nu ii convine de Matei si vrea sa il infunde . Oricum o singura data am facut prostia sa mergem la golful pescarilor in plina vara cand la matei era full si nu facusem rezervare . Si ce sa vezi am mancat niste scoici pline de nisip si alge nicima ar curate de bun simt, servirea de cacat dupa 50 de minute ni s-a luat comanda , nota a venit la fel dupa 1 h . Oricum Matei e Matei , si-a facut un renume , are peste proaspat , nu ca aia de la golf care il iau de la selgros sau metro !
18
5
primarul e un lache cu claxon
18
4
daca va duceti spre agigea ...in giratoriu cu techirghiol e un panou imens si o cladire facuta recent ..care este CENTRUL LOCAL DE INFORMARE TURISTICA IN COMUNA AGIGEA SI PROXIMITATI DEZVOLTAREA si MARKETING TURISTIC...si el vrea sa inchida PESCARIA LUI MATEI ..adica aia care i a pus pe harta turistica!RUSINE PRIMARIA AGIGEA ..BULINA NEAGRA
17
4
Mergeti la golful pescarilor acolo e cel mai bun peste congelat!!!
28
5
Taxa specifica pentru pescarie. Serios avum...
9
4
Da prosti m-ai sunteti, pune-ti manuta cu manuta si legatii un BOLOVAN de gat si - ori in mare, ori in canal si gata.
10
3
poate asa face si carjaliu bani saracu sa asi plateasca rata la banca ptr terenul idn zona port care este la executie
13
3
pe miistu de carjaliu nu l vad astia care trebuie sa l vada ?
21
3
Mie primaru mi a luat aproape jumate de curte....nu am avut bani sa l dau in judecata si....l am rugat frumos cu lacrimi in ochi ca nu i normal ce face si mi a zis ca daca mai comentez mult face ce face si mi ia casa!!si nu s doar eu....intrebati in agigea cum vine cu legi noi si vrea sa ne ia casele sa le vanda
16
4
sa facem repede keta fratilor sa ajutam bietul om!e amarat!vai de p..a lui saracu.asta si primarii dobrogeni sunt cei mai oropsiti.aloooo DNA-ule,ia vezi frate!
7
7
daca se urmareste exact firul patronilor ..celuilalt rstaurant se vede ca s 3 asociati dintre care UNUL E STANCIUL DUMITRU Un amarat de mecanic din agiges FINUL FAMILIEI CIRJALIU....ca sa se vada clar a cui e Golful pescarilor!
24
2
prumarul e un spinos....care tuna si fulgera ca NU II DA MATEI 50%DIN AFACERE.....SI FACE PRESIUNI PESTE TOT!sa l ia se mana pe darie si sa i faca o vizita lui nicusor constsntinescu
21
5
Ce prostie fara sa fii mare specialist te poti uita pe ministerul finantelor pescaria lui matei cifra de afaceri 2015 are 1.500.000 euro profit nerepartizat pe acelasi an 600.000 euro din ciorba de peste alo sa fim putin corecti fratele primarului are o barca plateste taxa la primarie si matei e smecher nu plateste cum este corect.
9
14
Ce personaj e Datcu! . Pentru toate panourile publicitare din Eforie si Agigea plateste taxe? Serbane si Cirjaliu niste amenzi va rog.
10
13
concurenta romaneasca....carjaliu cel mai mare escroc
25
8
Pai, cherhanaua de langa cea a lui Matei e a insusi primarului de agigea!
29
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108