REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Patronul plajei Dacica, Iulian Vitcu, a mai avut de-a face cu poliţiştii

Patronul plajei Dacica, Iulian Vitcu, a mai avut de-a face cu poliţiştii

Replica API 18 mai 2020 | 16:24 7092

Patronul de la plaja Dacica, Iulian Vitcu, a fost reţinut, în cursul zilei de vineri, 15 mai, pentru că a intrat în sediul Parchetului având asupra sa un cuţit, ulterior fiind plasat sub control judiciar. Vitcu a fost chemat la audieri în dosarul în care procurorii l-au deschis după ce afaceristul, şi nu numai, a refuzat să-şi demoleze construcţiile ilegale de pe plajă. Afaceristul nu se află, însă, la prima încălcare a legii. În urmă cu câţiva ani, s-a urcat la volan, deşi nu avea permis, a gonit pe străzile Constanţei, provocând un accident rutier.

Vitcu este recidivist

Iulian Vitcu a fost condamnat, în 2015, la doi ani cu suspendare, pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. El a fost cercetat şi pentru părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație.

Potrivit rechizitoriului, la data de 03.12.2011, Iulian Vitcu a condus autoturismul marca Seat Ibiza, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe mai multe străzi din Constanţa, după ce în prealabil s-a tamponat cu un alt autoturism și a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric la intersecția bld. Mamaia cu bld. Tomis.

Condamnat la 2 ani de închisoare

Acesta a fost urmărit și oprit de poliţişti, constatându-se că nu este posesor de permis de conducere auto pentru nicio categorie de autovehicule. La momentul depistării, el a recunoscut fapta comisă, însă nu a participat la faza de cameră preliminară, lipsind și de la judecată. A fost condamnat, în 2015, la 2 ani cu suspendare, cu termen de încercare 5 ani. Termen care nu a expirat, încă.

Reamintim că autoritățile s-au aflat vineri dimineață, 15 mai, pe plaja Dacica din Faleză Nord pentru a pune la pământ alte construcții ilegale. Operațiunea a început în urmă cu câteva zile, atunci când ABADL a constatat că mai multe beach baruri de pe plajă au fost amenajate ilegal. Somate fiind, celelalte localuri amplasate pe plaja din Faleză Nord s-au conformat însă administratorul acestuia a sperat până în ultima clipă. Vizibil nervos, acesta a a încercat să „o dea la pace” cu reprezentanții autorităților prezenți la fața locului însă fără succes.

De precizat faptul că Iulian Vitcu este fratele decanei de la Facultatea de Arte, Daniel Vitcu.

Citește și:

Patronul de la plaja Dacica a intrat în BELELE mari cât casa

Patronul plajei Dacica, plasat sub control judiciar

Marea DEMOLARE continuă! Alte beach baruri de pe plajă au fost puse la pământ. VIDEO

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta locuia la arhiepiscopie si sora-sa, dana , era debarasatoare pe acolo, la chiolhanuri
1
0
Penalule, mars
3
0
Pai..sa nu te intalnesti tu cu 'fierul vertical'...Puerta Blanca ca e plina Constanta de fermecati ca tine ma tugurlan vopsit care esti tu coclit
4
1
Sora e capo
6
0
Mirela, bine scris
8
0
Este prietenul meu
0
0
Oameni buni va enervati degeaba. Acest individ dubios a construit o magazie pe plaja, apoi a luat amenda si a dat-o jos. Pana aici e bine, in continuare cand se va putea o sa o ridice iar. Ei bine atunci sesizati peste tot: la OPC, la ANAF, la MEDIU, la DSV. Iar la sfarsitul sezonului va fi plin de ...
15
0
make dar din specia aia de jos ,farselot
11
2
plaja este bun national si patrimoniu de stat. Iar daca prostul asta a fost legionar in legiunea straina, asa cum se umfla la toti nici nu s-ar fi aratat in public ca sa iasa in evidenta ! Leginarii adevarati stiu !
24
3
Era o plaja de un chici nemaivazut.Ce treaba aveau dacii si romanii cu plaja numai patronu asta stia.
25
1
Ii recomandam patronului dacic sa fie mai ponderat.
22
1
Si sora decana dana vitcu
20
0
Vitcu Iulian&Dana, doi analfabeti, iar cea care a ajuns decan din intamplare este o nulitate absoluta. Ovidius a ajuns rau de tot.
26
0
Nu inteleg de ce ii tot faceti reclama gratuita acestui bou. Uitati-va la el ce fata are si vedeti ca i-ati scris numele gresit: ESTE VITEL NU VITCU. Se subintelege cum o cheama pe ma-sa. In rest despre animale nimic rau.
29
0
IA O IN GURA BAI PATRON DE MUCAVA. O sa dispareti cu totii in curand ratatilor.
25
1
Ba lache flausat plaja e domeniu public. De cand m.m faci tu regulile ghertoiule. Iar poze fac oamenii cu ma-ta si la posteaza la rubrica: uite ce animal a iesit din asta.
29
1
Ptr mai jos. Idiot esti tu ma covidule. Nu jupoi pe nimeni, doar pe ma-ta. E simplu saracule, ai bani vii pe plaja, nu, stai acasa si faci poze cu frigiderul tau gol
4
31
Sa nu fii in sare sa-ti iei carnetul, cat de prost poi sa fii. vrei sa jupoi oameii la plaja cu sezloange. Dar sa muncesti cinsttit ca ot omul nu poti?
29
2
doamne ce prostalau !!! la varsta lui sa nu ai permis de conducere ???cred ca e analfabet functional
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108