REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Patronul unui restaurant din Crucea, bătut de mai mulți clienți. Vezi de ce!

Patronul unui restaurant din Crucea, bătut de mai mulți clienți. Vezi de ce!

Victor ROTARU 18 martie 2023 | 00:00 2437

Un român consumă în medie 11 litri de alcool pur pe an, valoare ce poziționează piața locală în prima parte a clasamentului european, mai exact pe locul 10. Consumul de alcool stă de cele mai multe ori la baza incidentelor ce au în prim plan violența, la fel fiind și cazul de față, când 4 tineri au devastat un restaurant din Crucea, agresând fizic și patronii localului.

Patronul unui restaurant din Crucea, batut de mai multi clienti. Vezi de ce!Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 27 octombrie 2019, când în jurul orei 1:00, în localul Hanul Maramureș, din Crucea, au intrat 4 tineri, Marian Ion, Florin Ion, Constantin Ghelase și Octavian Ciripoiu, și s-au așezat la mesele situate pe holul localului unde au consumat mai multe beri.

N-au fost serviți pentru că erau, deja, beți

Întrucât tinerii se aflau în stare vădită de ebrietate și se manifestau violent, înjurând, soția patronului, căreia îi vom păstra anonimatul și îi vom spune M.B., a refuzat să îi mai servească cu băuturi alcoolice. Tinerii au încercat să intre din hol în altă încăpere a restaurantului unde era organizată o festivitate, dar nu au fost lăsați de administrator, I.B. și au ieșit pe terasa localului.

Pe terasă, tinerii au început să se îmbrâncească și au intrat pe holul localului unde au continuat să se lovească între ei. M.B. a strigat la soțul său I.B. care se afla în incinta localului, să vină pentru a o ajuta să îi dea afara din unitate pe tinerii care provocau scandal. I.B. s-a deplasat lângă tineri şi le-a solicitat să părăsească incinta restaurantului, dar aceștia au refuzat şi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele. Scandalul a fost aplanat de către un client din restaurant, care i-a scos afară din local pe tinerii implicați în scandal. De pe terasă, grupul de tineri au început să arunce cu scaune în ușa de acces în restaurant, provocându-i distrugeri, iar din interiorul localului au fost distruse mai multe mese, scaune și pahare. În continuare tinerii au intrat iar în restaurant și l-au lovit pe I.B. scandalul de aceasta dată fiind aplanat de către un alt client.

Patronul unui restaurant din Crucea, batut de mai multi clienti. Vezi de ce!Minută judecătorească

La fața locului au sosit organele de poliție, care au aplanat starea conflictuală, iar atunci M.B. a aflat de la soțul său I.B. că în altercația produsă, când a fost trântit la podea i-a dispărut din buzunarul de la cămașă suma de 120 de euro și 50 de lei, precum un telefon mobil, dar fără a putea preciza cine le-a luat sau cum au dispărut. Precizând faptul că ulterior soțul său a găsit telefonul mobil sub o masă situată în holul restaurantului.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au admis în parte acțiunea civilă privind inculpații Marian Ion, Florin Ion, Constantin Ghelase și Octavian Ciripoiu, obligându-i să plătească către partea civilă, I.B., suma de 1.000 euro, de fiecare inculpat, cu titlu de daune morale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au fost deportati moldovenii din Vaslui!
2
0
Crucea e in Vaslui ? Ca genetic sunt identici cercopitecii....
10
0
Acolo isi duc viata un grup de maimute , sunt ghidate cu ajutorul alcolului ! Toata tara este asa, nimic nou!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102