REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14.7° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Patronul vilei Anticus, din Constanța, a murit în Thailanda

Patronul vilei Anticus, din Constanța, a murit în Thailanda

Virgil STOIAN 11 februarie 2024 | 00:00 18175

Tragedie în Thailanda, acolo unde un constănțean a murit după ce a căzut de la balcon. Mai exact, Petru Irimia, patronul vilei Anticus, din Constanța, și-a pierdut viața după ce a căzut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya, în dimineața zilei de vineri, 9 februarie. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul era în vacanță cu soția sa, dinainte de Crăciun. Bărbatul ar fi căzut de la balcon, după ce, din cauza unor probleme de sănătate, l-ar fi luat amețeala, nefiind vorba despre sinucidere.

Patronul vilei Anticus, din Constanta, a murit in ThailandaVila Anticus și Petru Irimia

Evenimentul a fost raportat poliției din Pattaya în jurul orei 9:30 dimineața. Ofițeri de poliție și salvatorii au sosit la un hotel unde au găsit trupul neînsuflețit al victimei, în zona grădinii de sub balcon. Victima, îmbrăcată doar în pantaloni scurți negri, a suferit leziuni severe la cap și membre dislocate. Autoritățile au izolat imediat scena înainte de a transporta trupul la un spital local din apropiere. Soția românului era prezentă la locul tragediei, vizibil afectată de incidentul tragic și nu a făcut declarații presei.

Patronul vilei Anticus, din Constanta, a murit in ThailandaPetru Irimia

O angajată a hotelului a declarat că se afla lângă iazul din curte când a auzit un zgomot puternic de deasupra ei. Alarmată, s-a uitat în sus și a văzut pe victima agățându-se de balustrada balconului de la etajul 4 înainte a cădea la pământ. Căderea lui Petru Irimia de la balcon s-ar fi produs din cauza unor probleme de sănătate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa-l aseze printre cei drepti.A fost un om deosebit care a muncit pentru ce a avut,a vrut o familie fericita si acum cand lucrurile erau bune,avea o afacere care-i dadea satisfactie nu mai vroia decat sa se se bucure si sufletul lui de putina relaxare alaturi de femeia care l-a iubit tot timpul si care i-a fost alaturi lui si copiilor. Imi pare enorm de rau pentru el si ma rog sa le dea putere copiilor si Corinei sa mearga mai departe. Cat despre Corina,am numai cuvinte de lauda.O femeie care a tinut familia unita,i-a iubit si sprijinit pe copii si i-a considerat mereu ca si copii ei! Pacat,mare pacat!
5
11
Toate comentariile mincinoase abuzurile verbale și toate jignirile aduse persoanei fără justificare vor fi probe Nu mai scrieți mizerii și alte porcării...
0
3
Nu mai scrieți vorbe urâte...există posibilitatea să fiți chemați în instanta de organele competente
0
2
Lăsați omul ala să se odihnească în pace Nu mai asociați numele de Irimia cu toate necazurile din lume
1
0
Alina asta care se dă fosta soție. Este o escroacă nemernică, prosta rau de tot si c***ă penală are agenție de vacante unde dă țepe, asta vrea bani mulți nu el, aveți mare grijă, uitați-vă pe YouTube depre Alina travel excursii, duce turiști în locuri u de nici ea nu știe u de ii duce, este proastă cu duiumul, are un limbaj vulgar dacă o iei la.rost , este mahalagioaica, nu merita sa aibă familie și pe nimeni lângă ea, este aroganta egoiasta și o vampa în toată puterea cuvântului. Lasă familia în pace, lăsa-i în intimitatea lor, Dumnezeu îți va da răsplată și ție mt rau ai facut aLINO.....
8
11
Lăsați omul sa se odihnească în pace!! Nu mai exista respect nici pentru cei plecați în cealaltă lume!
5
0
Doamna Corina este soția Domnului Petru Irimia și Mamă Mamă Mamă pt Adrian și Alex copii lor, nu ai tăi depravat-o ........ ai curaj să recunoști că ai zis tu?! ....Că tu nu ești și nu poți fi mama pt copii tăi, pt că ca îți place viața? Tot răul care îl vrei acestei familii sa ți se întoarcă înzecit, ești rău societăți, ești un exemplu negativ, ești o individă incultă, totul se plătește în viață, să ți bine minte asta.
7
13
Alina Irimia ești o individă, care ti-ai abandonat familia, pt că îți placea și încă îți place viața, mai pe șleau ești o panaramă , o mizerie de femeie,care îți înjuri copii și vorbești vulgar cu ei, cât de cretină poți sa fii? Sa spui ca ai lăsat,ce ai lăsat? Cui ai lăsat? Când tu nu ai făcut nimic în viata ta, totul este făcut cu soția sa actuală, nu ai un pic de respect pt copii tăi, tu ai fost un monstru care ai vrut răul din totdeauna familiei tale pe care ai abandonat-o, ești o femei de speță joasă, născută fără inimă.
6
11
Nu mai scrieți vorbe urâte despre persoane pe care nu le cunoașteți personal deoarece puteți să ajungeți pe la Tribunal pentru acuze fără temei...Este lege dată în această privința...
4
6
Alina sa ți fie rușine. Ți ai lăsat 2 copii sa ții crească de 20 ani .Tu ce a făcut te ai prostituat ....multa lume știe asta .Ți ai făcut băieții de rușine în oraș. Chiar nu îți este rușine...crezi ca sunt blestemele dupa 20 ani .Lumea în oraș chiar știe cine ești...o penala
5
15
Dacă femeia a avut un of în suflet, un necaz, o durere, trăiri mii și mii, nici nu pot să mă gândesc prin ce o fi trecut, și chestiile astea odată întâmplate le porți cu tine prin viață, care e problema ca așa a simțit să-și scrie necazul aici?! La câte o fi pătimit, asta e cea mai mică problemă și este treaba ei. Să ai familie, copii, prosperitate si sa apara o fomista, să-i sucească mințile omului ei, o hulpava. Caz tipic. Cam așa se întâmplă, Alina. Roagă-te să fii sănătoasă, să încerci să te bucuri de viață atât cat poți, să te bucuri de copii și nepoți. Ca trăirile și amintirile urate nu ți le șterge nimeni din minte și din suflet.
17
4
Pentru Alina Irimia. Stai sa povestești pe r*****a. Ce ai avut tu de împărțit cu el. Cred ca nu ești întreaga la minte ?
14
14
Sunt fosta lui soție Alina Irimia ...cu tot respectul pentru el fostul meu soț Petru Irimia a plătit pentru tot râul pe care l a făcut inclusiv mie familiei lui și altor persoane...Un singur lucru era important pentru el...Banii...doar asta visa zi și noapte Acum 20 de ani când ne am despărțit i am lăsat tot cu toate ca erau și pe numele meu fiind căsătoriți legal și având doi copii Adrian și Alexandru ...Corina soția actuala a fost vânzătoare la magazinul din Piata Ovidiu Anticus...A vrut tot i am semnat și am cedat tot după asa zisul partaj ...Dzeu sa l ierte eu l am iertat demult !!!
38
7
Cumetre, ziua si anul, se regasesc mereu scrise pe cruce
4
3
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l ocroteasca! Somn limistit Petrica ,acolo in lumea de Dincolo! Sincere condoleante familiei indurerate!
12
3
A vrut sa spanzure saptamana trecuta !
5
8
o adevarata emblema a asezarii, v-o spun cu toata trista ironie.
6
3
Patroni de carton, da-i in plm de exploatatori!
13
9
S -o foot pa mă ta și să mi bag poola n toată rasa ta
16
32
Ne pisham pe el si pe toti patronii ..1..
25
32
Sa dus si asta in grecia anticã
10
10
D-ZEU SĂ TE IERTE PETRICA MOLDOVEANU!
23
5
Are nea patronu bani de cavou din marmurã si nevastãsa pe cineva sã tragã in ea în viața asta a ei cã doar se trage din familie de patron patroni
16
13
Asta chiar nu a vrut sa se sinucida , in schimb donchi pufleni patronul vechiului hotel royal din constanta si bucuresti , ar fi avut zilele trecute alte tentative de funie … omu e plin de datorii ! Care ave ti dati pe la el luativa gandul ! Dau la el termen sa si dea temelie maxim 1 an de acum innainte !
17
3
Sa dus nu mai ai ce îi face la asta De acuma alți la rînd dupã el
11
5
Fãrã scrupule fãrã milã pentru patroni si alti pupicurişti de patroni boli necazuri si blesteme pe viața lor si familiile lor sã cadã
7
25
Sandele, tata, esti un nenorocit, limbist, m***t, bulangiu, frustrat! Un jeg infect care are impresia ca toti fura, el nu. Pai, ma gandacule, ma ta si tac-tu cand erau ei comunisti, ia zi mai infectule, faceau eu o “sparla”, nu?! Deci, aimalule, tu te tragi din corupti, tu care strigi hotu’! Acum te ai gasit sa faci filosofie, cand a murit un om! Trantorule la munca, asa au facut unii bani, prin munca!
13
21
Patroane te ai fãcut afiş cînd ai ajuns jos pe asfalt ți au sãrit toate impresiile din tine
12
9
Asta da patron pînã la moarte
13
6
Nenorociti sunt javrele care s-au imbogatit prin spaga si coruptie… Sa fiti blestemati si voi si copii vostri talharilor
13
13
Doamnă Corina Martin zisă balena creață suferă adânc. O fi pus din timp ceva pe numele ei?
22
6
Dumnezeu sa-l ierte si tu Geanina nu ai dreptate,cand vine moartea sa te ia te gaseshte si la capatul lumi si in propriul pat noaptea cand dormi,asta este sigur ca moartea vine la fiecare dintre noi,singura necunoscuta pentru noi oameni este anul,ziua,ora.
16
5
daca l-a luat ameteala cum de se tinea de balcon?!
29
4
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!Cunosc familia de foarte multa vreme,oameni extraordinari,e o mare pierdere!Sanatate d-nei si baiatului,sa aiba puterea de a merge mai departe!Imi pare nespus de rau,sincere condoleante!
18
11
adevaru e ca de la atata concediu te cam ia ameteala.... stati linistiti. a ajuns cu bine la mine.
15
14
Numai nenorociti fara Dumnezeu, frustrati, comenteaza! Asta este, ei nu au mare luc u în viata, bine ca fizuica de kkat îi lasă să mănânce rahat. Asa este, vede Domnul! Dumnezeu sa-l odihneasca și să-l ierte!
24
16
Dumnezeu sa-l ierte ! Luati aminte nimeni nu pleaca de pe pamant fara sa plateasca . Cine are ochi sa citeasca . Toti suntem muritori. Asa a vrut cel de Sus. Daca s-a lacomit . Auzi sa stai in Concediu 2 luni . Halal patron. Cine stie cat a furat cat a trait . Blestemele ne ajung. Fiti cu bagare de seama !
15
19
Cu unul mai puțin
13
14
pacat...mare pacat...dar patronul vilei,are aprobare sa ia cu el tot ce a muncit pe lumea asta...asta da afacere...tot ce-ai cladit in viata,sa le iei cu tine...PE LUMEA CEALALTA.. luati aminte..FLAMANZILOR DUPA AVERI.....
27
6
Bv lui a știut omul ce vrea,și patronii mor câteodată, de blesteme .... next
26
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212