REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Paul Mihăiță Moldovan, candidatul PNL pentru Primăria Albești

Paul Mihăiță Moldovan, candidatul PNL pentru Primăria Albești

Andreea CONDURACHE 29 aprilie 2024 | 13:19 520

Paul Mihăiță Moldovan a intrat în competiția electorală pentru funcția de primar al comunei Albești, susținut de PNL Constanța. Tânărul candidat a luat decizia de a se implica în proiectul de dezvoltare și modernizare a localității, început de tatăl său, primarul Gheorghe Moldovan, plecat dintre noi, mult prea devreme și brusc, în februarie 2023, în urma unui tragic accident. Tânărul Paul Mihăiță Moldovan, cunoaște foarte bine nevoile comunității, fiind născut și crescut în Albești și din discuțiile pe care de-a lungul timpului le-a avut cu tatăl său.

Paul Mihaita Moldovan, candidatul PNL pentru Primaria AlbestiPaul Mihăiță Moldovan

„Sunt născut și crescut în Albești, aici am copilărit. Albești este familia mea mai mare. M-am hotărât să candidez pentru că am energia și priceperea necesare să duc mai departe proiectele începute de tatăl meu. Sunt garantul că ele vor continua. Înțeleg perfect responsabilitatea funcției și sunt pregătit să îmi asum această misiune” spune Paul Mihăiță Moldovan.

Paul Mihăiță Moldovan este convins că are câteva atuuri pentru a ocupa această funcție. În primul rând, desi este tânăr dar beneficiază de experiență și a dovedit că este un bun manager, întrucât de la vârsta de 19 ani conduce cu succes afacerea familiei.

,,Comuna noastră a fost adusă de tatăl meu pe un făgaș bun, prin proiectele implementate și cele aflate în diverse stadii de derulare. Mai avem însă multe de făcut, pentru a continua acest proces de modernizare. De exemplu, avem o grădiniță cu program prelungit în Cotu Văii, care urmează să fie dată în funcțiune în curând. Școala a fost deja finalizată. Avem sistem de iluminat public, au fost instalate și camere de supraveghere. S-a asfaltat mult, dar, la acest capitol mai este de lucru, pentru că intenționăm să finalizam întâi proiectele de alimentare cu gaze și sistemul de canalizare, apoi vom asfalta tot. Așa este firesc, să terminăm întâi lucrările din subsol, care, stiu că produc discomfort, dar sunt esențiale. Apoi, la final, venim cu proiectul de asfaltare. Altfel ar fi bani irosiți”, afirmă Paul Mihăiță Moldovan.

La proiectul pentru canalizare a fost semnat contractul de finanțare și va începe în scurt timp proiectare și execuția efectivă a lucrărilor. În ceea ce privește înființarea rețelei de distribuție de gaze naturale, proiectul este în faza de licitație pentru concesionarea serviciului, urmând semnarea contractului de finanțare. Printre planurile candidatului PNL pentru funcția de primar al localității, se regăsește și realizarea unui dispensar în Albești. Odată finalizate lucrările ample de infrastructură, atenția se va îndrepta asupra amenajării peisagistice și înfrumusețării întregii comune. În toate satele vor fi amenajate parcuri și locuri de joacă. O altă dorință a tânărului Paul Mihăiță Moldovan este introducerea localității pe harta agroturismului. Și pentru realizarea aceseia are deja un plan bine structurat.

Iar pentru că este deja un om de afaceri cu experință știe că atragerea investitotilor înseamnă locuri de muncă, și bani mai mulți la bugetul local ce vor fi reinvestiți în folosul comunității. Astfel după introducerea gazului și a canalizării, Paul Mihăiță Moldovan intenționează să realizeze un parc industrial, pentru a atrage investitori. Prin investiții locale tinerii sunt încurajați să nu mai plece din comună și, mai mult decât atât, este un atu ca cei plecați să se reîntoarcă acasă.

„Foarte mulți dintre prietenii mei din prietenii mei au fost nevoiți să plece, să-și găsească un loc de muncă bine plătit. Pentru mine a fost o traumă. De aceea vreau sa dezvolt un mediu de afaceri, să dezvolt cultura si sportul, astfel încât să ținem tinerii acasă. Deja avem un club sportiv unde, la acest moment se face însă numai fotbal. Vom crește numărul de secții sportive, mai ales că avem mulți copii talentați,” a mai completat candidatul liberal.

Paul Mihăiță Moldovan are sprijinul echipei PNL Constanța, a primarilor în funcție care, au demonstrat și au performant, și, are toată susținerea primarului Florin Mitroi, viitorul președinte al Consiliului Județean Constanța. „M-am bucurat când am aflat că Florin Mitroi este nominalizarea PNL pentru funcția de președinte al CJC. Reușitele sale în comuna Valu lui Traian sunt un exemplu pentru noi cei aflați la început de drum în administrația publică. Simt deja un sprijin în dânsul, este un om foarte practic. Așa cum spuneam, am avut parte de sprijin din partea întregii echipe PNL Constanța. Aș vrea să îl menționez însă în mod special pe domnul Mugur Viorel Mitrana, primarul comunei 23 August, care îmi este aproape”, a mai spus Paul Mihăiță Moldovan.

,,Știu că reușita administrației locale se bazează pe munca în echipă. Eu sunt un om de echipă. Și în mediul privat de unde vin eu, am colegi care ne sunt alături de 20-30 de ani. Tocmai de aceea, mi-am conturat echipa. Vom continua împreună. Viceprimar va fi chiar actualul viceprimar, Cristian Vlad, care a preluat atribuțiile de primar din 2023, iar administrator public va rămâne Marian Silviu Croitoru. Sunt oameni care au demonstrat că au făcut lucruri bune. Suntem o echipă și avem o susținere la care nu mă așteptam. Oamenii m-au încurajat foarte mult, mă susțin. Le mulțumesc pe această cale și le promit că nu o să-i dezamăgesc.”, a conchis candidatul PNL Constanța pentru funcția de primar al comunei Albești, Paul Mihăiță Moldovan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407