REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pe strada RĂSCOALEI, cetăţenii sunt OBLIGAŢI să traverseze NEREGULAMENTAR. VIDEO!

Pe strada RĂSCOALEI, cetăţenii sunt OBLIGAŢI să traverseze NEREGULAMENTAR. VIDEO!

Replica API 26 ianuarie 2021 | 14:58 1870

Trotuarul de pe strada Răscoalei 1907 arată ca după bombardament, iar pe lângă acest fapt, locuitorii de acolo se plâng şi de lipsa trecerilor de pietoni la intersecţiile cu străzile adiacente. Maşinile stau parcate la fiecare colţ de stradă, iar pietonii se simt în pericol, fiind nevoiţi să traverseze fiecare intersecţie neregulamentar.

Probleme pe strada Răscoalei 1907

În imaginile surprinse la sfârşitul săptămânii trecute, un constănţean semnalează problemele ivite de-a lungul timpului pe strada Răscoalei 1907. Trotuarul ciuruit de gropi, cu denivelări, gunoi la colţ de stradă, lipsa trecerilor de pietoni la intersecţiile cu străzile adiacente şi pietoni nevoiţi să circule mai mult pe şosea decât pe trotuar, din cauza celor care construiesc în zonă şi care au blocat trotuarul. Toate acestea i-au nemulţumit pe locatarii din zonă. Totuşi, există şi cetăţeni care închid ochii în faţa acestor lucruri şi îşi fac de cap.

Cetăţenii sunt obligaţi să traverseze neregulamentar

Întrucât, de-a lungul timpului, autorităţile locale nu au realizat treceri de pietoni la intersecţia dintre strada Răscoalei 1907 şi celelalte străzi secundare, pietonii sunt practic obligaţi să traverseze neregulamentar şoseaua. “Ne pândeşte pericolul la orice pas pentru că sunt maşini parcate peste tot, vizibilitate nu este, iar treceri de pietoni nu există. Degeaba sunt 2-3 treceri de pietoni pentru a traversa strada principală dintr-o parte în alta, dacă nu există şi la intersecţia acesteia cu străzile secundare. De pe trotuarele care arată jalnic, ajungem direct în mijlocul străzii”, a explicat un constănţean.

Şi-au scos sacii cu gunoi în stradă

De gunoi la colţ de stradă nu a scăpat nici această stradă. Locuitorii de acolo şi-au scos sacii plini ochi cu gunoi în mijlocul trotuarului. De asemenea, şi în jurul coşului, amplasat de către autorităţile locale, pe marginea străzii erau împrăştiate mai multe peturi şi hârtii.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa este tot orasul.
0
0
Exista trotuare in Constanta? Extraordinar. Asa ceva...
1
0
Pe starda primaverii in fata la Provita se pachaza de nici nu poti terce nici cu masina, in zona nu ai deloc vizibilitate si nici pe trotuat
1
0
Totusi trotuarele acestea sunt lux fata de cum arata cele ale buleverdului Mamaia !
3
0
de pe ce strada o fi fost adus gunoiul,,,,,,,,,,,,,
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218