REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Pentru trei trotuare și câteva alei, RA APPS îl umple de bani pe cumnatul lui Beciu

Pentru trei trotuare și câteva alei, RA APPS îl umple de bani pe cumnatul lui Beciu

Mirela PASCAL 13 decembrie 2022 | 00:00 5526

Despre Iani Beciu, de la Complex Eden, s-a tot scris în ultima perioadă, prin prisma colaborării cu Primăria Constanța. Beciu se umple de bani de pe urma statului, grație clădirii pe care o deține împreună cu soția sa, Marina Beciu, pe bulevardul Tomis, nr. 112, unde funcționează unul dintre sediile SPIT. Ei bine, se pare că talentul în afaceri și, în principal, în atragerea contractelor cu statul, este o trăsătură de familie. Și cumnatul lui Beciu, Gheorghe Gica, are lipici la banii statului. Acesta a ”împușcat” mai multe contracte cu Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București.

Gheorghe Gica și Cristina, sora lui Iani Beciu

S.C Ucsat Acces SRL este societatea lui Gheorghe Gica, soțul surorii lui Iani Beciu, cel care are clădirea de pe Tomis care "adăpostește" sediul SPIT. De ceva timp, a prins și el gustul banilor statului, bifând, pe bandă rulantă, contracte cu Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București.  

Ia 300.000 lei pentru trei trotuare și câteva alei

Reparații strat trotuar și alee acces la vile Pescăruș, Pelican și Cormoran din Eforie. Pentru fiecare dintre acestea, firma lui Gică Gheorghe încasează 99 595 de lei, adică în total aproximativ 300.000 lei.

Vila Cormoran

De altfel, societatea se ocupă și de serviciile de colectare, încărcare și transport deșeuri inerte (rezultate din demolări), deșeuri de moloz amestecat rezultate in urma activității de reabilitare a spațiilor aferente sălii de sport CSU Neptun (Hidrotehnica) și terenului, cu sediul in bd. Aurel Vlaicu nr 123, Constanta.

S.C Ucsat Acces SRL are ca domeniu de activitate comerțul cu ridicata al materialului lemnos și a materialelor de construcție și echipamentelor sanitare. În 2021, a avut cifra de afaceri 1,1 milioane de lei,  profit de 443 464 de lei și datorii de 674 898 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentarii tipice romanilor frustati lenesi si invidiosi. Sa va dea Dumnezeu pe masura cuvintelor folosite.
0
1
urâtă femeie. bleah.
2
0
Nici m********i ăia bătrâni nu sunt cinstiți ,ba din contra dacă un bătrân are doi băieți și unul este hoț, iar celălalt cinstit,fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit e tivichel, adică cum s-ar zice mai pe românește pentru m********i bătrâni hoțul este baiat deștept-îl duce capul, pe cand ăla cinstit este un fraier. Așa este în e t n i a machedonilor.
1
1
Când stăteam la Medgidia și plecam cu toții de acasă dacă trăgeam mai tare poarta cădea casa. Eram săraci vai mama noastră. Legam poarta de gard cu sârmă. Când ne duceam iarna la baie tocmai în fundul curții ne tăia pișarea de două ori. Eram vai mama noastră.
1
0
Un articol demn de replicaonline. Hal de jurnalism.
1
0
de când și până când apare lakele ăsta în ziare? pe cine o fi țepuit de au început să scrie de el? că le cam are cu țepuitul la ridicări de muluz. îți încarcă factura chiar dacă nu-ți ia moluzul.
4
0
Domnule ca ești un domn educat trimite ți ne niște poze cu soția s o analizam puțin ! Aveți probleme interioare mari!
2
1
Vă-n gură cu creștinismul vostru! Cand lumea își dă cu părerea despre makidoni, imediat invocați divinitatea. Vă-n gură de paria societății. Băh leprelor, voi n-aveți dreptul de existență la viață pentru fărădelegile pe care le faceți zilnic. Mai penali ca voi nu exista în România. Vă dați exemplari, dar în familie și noaptea în somn va gândiți la furtișaguri. Asa e în gena makedonilor și așa va fi mereu ca se transmite din generație în generație. E ca o tradiție la leprele de makidoni.
7
2
În poză nu se observa dacă e sau nu machiata. Să te ferească Allah să te trezești dimineața lângă una ca asta. Am mai văzut makedoance urâte și năsoase, dar parca nici chiar așa. Universul ăsta dă niște fețe le unele femei de zici că s-a udat coala pe care a fost pictată. Cum să mergi asa pe stradă cu fața asta?
4
1
Sa va iau familiile in p**a , la toti care spuneti despre mine ca eu am vrut sa ma omor ! Eu sunt ciumec , pentru mine legea nu conteaza … am avut 10000 de oi fictive , am futut uniunea , si ma doare in p**a de toti !
0
2
In ceia ce privește soția…. Nu aveți nici un drept sa judecați. Fiecare sa se uite in grădina lui…
1
4
Acest Baiat muncește de dimineața pana seara cot la cot cu angajații lui.Dacă nu-l Cunoaște-ți nu-l comentați de rău. Are un caracter de nota zece.Este serios și muncitor. Ne cunoaștem din copilărie. …. a muncit de la vârsta frageda. Dc sunteți invidioși puneți osul la treaba și lăsați răutățile. Nu-i amestecați pe toți in aceiași oala.
1
6
Bai puteam sa jur ca acea cladire de un kitsch extraordinar, care gazduieste sediul Spit apartine unui m******n. S-au consacrat prin stilul asta arhitectural lipsit de orice fel de simt estetic, megaloman, fara volumetrie. L-as putea numi, stilul art nouveau machidonesc.
7
1
In sfârșit un om cult! In viața nimic nu e ce pare! Frumosul poate ascunde uratul și invers! Ziarele și mediu fac bani și plătesc salariații din articole de scandal! Se pare ca alta treaba nu aveți daca urmăriți îndeaproape balanța furturilor la m*******i!Hai mai bine sa vedem ce face Austria cu banii in Romania și cu OMV și Enel cu energia ca acolo nu sunt m*******i ,romanilor!
0
6
Nu are nimeni nimic cu m*******i cinstiti asha ca nu rastalmacesti tu vorbele mai idiotule,singura problema este ca in doua cazuri din trei din judetul Constanta unde este vorba de furt din banul public,contracte dubioase cu statul,primariile,firmele de stat sau comercianti care inseala ori vand produse alterate din carne sau lapte apar m*******i ca faptuitori sau beneficiari dupa caz. Si sa stii ca hotzul"sau cel care apara hotzi"care il invoca pe Dumnezeu in apararea sa comite un sacrilegiu.
6
1
Ura și limbajul de patru clase sunt specifice anumitor romani! Pacat de romanii buni! Așa sa va fie viața cum va e sufletul și graiul !Tineti post de Crăciun cumva? Ce v au făcut m********i? V au furat averile ,v au luat femeile? De unde atata invidie? E in sângele vostru? Sau vorbiți ca n aveți ce face? Romanii voștri care și bat femeile ,care si bat joc de copii si de bătrâni ,care trimit femei la prostituție nu va deranjează? Și Hitler ii ura pe evrei si a încercat purificarea etnica dar si el a murit de mult! Și Isus era evreu si nebunii au ales pe cruce un Tâlhar in locul lui ,Baraba va zice ceva? ?m********i au adus bani la buget ca sa trăiască mulți dintre romani! Vedeti va de treaba!Traiasca Romania mari patrioți ce sunteți!
5
8
Ce față de makedoanca borâtă are asta
7
3
Pai cum sa nu se inbogateasca m*******i daca aproape la toate institutiile de control din Constanta sunt numai m*******i,deci daca nu ai o firma iti faci una si furi statul Roman cat poti de mult pentru ca nu are cine sa te controleze caci peste tot sunt de-ai noci si pentru cine spunea ca i-au depasit m*******i la furat si pe t****i;pai i-au depasit astia pe t****i demult nu ca numar de hoti ci ca valoare a furturilor pentru ca tiganu fura cu traista pecand machidonu cu pixul ori cu pixul poti sa furi toata marfa de pe un vapor doar cu o semnatura,defapt sunt cunoscute cazuri de furturi de zeci de milioane de euro prin fals si uz de fals. Defapt aici este cam asha:t****i spun:"ce ma te iei de mine,am furat si eu mancare pentru p*****i mei,nu ca m*******i care si-au facut vile si hotele",iar machidonu spune:"ce vreti ma am furat si eu de-un hotel nu ca Radu Mazare,Constantinescu,Urdea,LDragnea sau A.Nastase care sunt romani de-ai vostri si au furat mai mult ca noi",pentru ca asta este la moda in Romania,furtul, cel ce nu fura ci munceste pentru bani este un p***t,un neadaptat sau un ofticat pe succesul in viata al altuia,cum a ajuns celalalt la succes in viata nu conteaza,hai sa spunem ca s-a descurcat caci acum asha sunt numiti hotzi,oameni descurcareti.Pacat de Romania care a avut parte numai de politicieni hotzi care i-au favorizat pe totzi hotzi din tara adica pleava si a gonit oameni de valoare din tara nedandule nici o sansa sa se afirme.
5
3
bah , da' urata rau mai e muierea asta...
8
2
alt m******n care pute a cas
7
2
alt m******n care pute a cas
7
2
Astia cenzureaza cuvantul m*******i?
8
0
nu am auzit ca au inventat roata patrata si de aceea merita sa traiasca mai bine! asta sa fie spiritul acestui oras!
4
1
Ca George nu e nimeni. Băiatul ăsta face bani din piatră seacă. E de un caracter nemaiîntâlnit. Acum își face și hotel în Mamaia. A reușit bine în viață! Bravo lui.
2
9
Pana nu-i goniti pe m ache din toate posturile de la stat nu faceti nimic. Astia sunt paraziti. Se lipesc de orice..ca musca de rahat. Pana si portul este capusat de ei. Toate cladirile istorice sunt ale lor, restaurante, hoteluri, baruri..tot, tot.
15
4
Dobrogea e plina de m*******i hoti si analfabeti....
14
4
Naima marili. Fârticule ajunseși mari. Avdzâ tutî soia di tini. Cari i'asti ca tini? Tini hii di tutî ieta cu paratzi. Ahtari om nari avdzâtă. Țal Beciu s'mândreaști cu tini. Ca ți fcior! N'avdzâră tutâ soia al Beciu di tutâ ieta di ahtari fcior. Mâratlu di el. Hii fcior bun la casa omului. Ți başi fratili.
7
18
Toate relele și toate furtișagurile din ultima perioadă sunt făcute de makidoni. Au luat ăștia o amploare ce nu s-a văzut. I-au depășit și pe ț i g a n i. Unde sunt infracțiuni hop și makidoni. Când e rost de ciordit bani hop și makidonii. Când e de depravare hop și makidonii. E din ce în ce mai clar că în Dobrogea trebuie făcută o epurare e t n i c ă în ceea ce privește makidonii. Ăștia au acaparat absolut tot începând de la funcții în aparatul de stat și până la tocmeala cu ANAF.
29
6
Mă nene, dar toate articolele de azi sunt despre r**i și makidoni, proxeneți din Kogălniceanu, cu alde Beciu abonat la contractele cu statul, alt articol despre Galani, despre r***i care au fost filmați că fură, alții care fură țevi, păi în ritmul ăsta noi românii o să ajungem în propria țară o minoritate
24
4
Ce față de bătrână obosită are tipa!!! Pare zgripțuroaică și manipulatoare. Să te ferească natura de asemenea femei.
20
1
Popescu de la SRP Neptun, sucursala RA-APPS este m******n.Poate asa se si explica manariile. Plus ca aceste e campion in magarii si mizerii sub mantaua epoletilor si conducerii. Nu l deranjeaza nici dracu din scaunul de la Neptun. Astfel taie si spanzura cu accept de la imparatie cu care si imparte prada in urma acestor contracte.
18
1
Ca vai de el de prăpădit ce e.
9
4
Cu asemenea likele afaceri cu statul te întrebi unde e Shenghen Corupția la nivel înalt ANAF Dna amendează tarabe și gogoși Arestează pe cine n-are ce oaie
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272