REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERCHEZIȚII la Constanța: Superman din Valu a dat altă LOVITURĂ!

PERCHEZIȚII la Constanța: Superman din Valu a dat altă LOVITURĂ!

Replica API 13 martie 2018 | 13:21 840

Roger Superman Pătrașcu a ajuns, din nou, în arest! Acesta a fost vizitat de mascați, stabilindu-se că ar mai fi spart o casă în localitatea Oltina. Atât el cât și Ion Drăgoescu au fost reținuți și apoi propuși spre arestare.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa, împreună cu cei ai Serviciului Investigații Criminale și ai Brigăzii Operațiuni Speciale, au identificat doi bărbați, de 27, respectiv 50 de ani, Roger Superman Pătrașcu și Ion Drăgoescu, ambii din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei. Astfel, la data de 29.11.2017, persoanele în cauză ar fi pătruns în locuința unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Oltina, județul Constanța, de unde au sustras mai multe bijuterii și suma de 230.000 de lei. În urma a două percheziții domiciliare, efectuate la data de 10 martie a.c., polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele acestora mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cei doi bărbați au fost introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. În cadrul activității au fost angrenați și luptători ai SAS din Constanța.

A spart o casă și de Revelion!

Amintim și faptul că oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Constanța, la data de 1 ianuarie a.c., ora 01.30, au depistat doi bărbați, de 25, respectiv 39 de ani (Mihalache Nica şi Roger Superman Pătraşcu), ambii din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-o locuință din Constanța, mai multe bunuri. Prejudiciul de aproximativ 4700 de lei, constând în două telefoane mobile, trei ceasuri de damă, bijuterii din argint și suma de 346 lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial, pe bază de ordonanțe, pe cei doi bărbați, iar ulterior i-au prezentat Judecătoriei Constanța care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. De asemenea, în seara de 2 spre 3 mai 2016, a pătruns într-o locuinţă din Valu lui Traian, a agresat proprietarul şi a furat un pui congelat, după cum au precizat atunci anchetatorii. Astfel, oamenii legii au fost sesizaţi prin 112 de către partea vătămată, care a reclamat că o persoană a pătruns în domiciliul său pe uşa de acces lăsată neasigurată şi a pus mâna pe un pui. Întrucât a fost surprins, presupusul hoţ, care a fost identificat ca fiind Roger Superman Pătraşcu, a lovit proprietarul cu mâna peste faţă, provocându-i leziuni, după care a fugit cu bunul. În 2012, acelaşi Roger Superman Pătraşcu alături de alte 3 persoane, Nicolae Pascu, Marioara Năsturică şi Mario Robert Fuiorea, tot din Valu lui Traian, apelau la şiretlicuri pentru a atrage în plasă oamenii. Se dădeau cumpărători, intrau în domiciliile oamenilor şi furau. Un astfel de caz a avut loc pe 10 noiembrie 2012, când oamenii legii din Gorj au fost sesizaţi de către o persoană de 77 de ani, din satul Tămăşeşti, cu privire la faptul că respectivul grup de persoane a venit la uşa sa, precizând că vrea să achiziţioneze băuturi alcoolice. Indivizii au pătruns în locuinţă şi au furat suma de 5.600 de lei, plecând apoi cu o maşină înmatriculată în altă ţară. Poliţiştii au făcut filtre, prinzându-i pe făptaşi. Ce este interesant, se leagă de faptul că ei ascunseseră banii într-un pampers.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614