REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Percheziții la suspecți de operațiuni ilegale cu droguri de risc. VIDEO

Percheziții la suspecți de operațiuni ilegale cu droguri de risc. VIDEO

Replica API 28 martie 2019 | 02:43 398

Miercuri, 27 martie, polițiștii de la combaterea criminalității organizate din Dâmbovița, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 15 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri de risc și substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate telefoane mobile, tablete, laptopuri, arme supuse autorizării, proiectile, semințe de cannabis, comprimate de ecstasy, cannabis și alte substanțe psihoactive, grindere, cântare și ustensile pentru prepararea substanțelor psihoactive.

Dintre cele 15 percheziții, 13 au avut loc în județul Dâmbovița și 2 în Constanța.

De asemenea, au fost puse în executare 14 mandate de aducere.

În urma investigațiilor polițiștilor, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T, s-a reușit documentarea activității unui grup infracțional organizat, structurat pe două celule și specializat în procurarea și furnizarea de droguri și substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, către diverși consumatori de pe raza localităților Târgoviște și Doicești, din județul Dâmbovița.

Din cercetări a reieșit că 2 bărbați, unul de 28 de ani, din Târgoviște, celălalt de 30 de ani, din Doicești, ar fi constituit și coordonat o rețea de distribuție de droguri și substanțe psihoactive, în care ar fi fost implicate alte 10 persoane, din Dâmbovița, iar drogurile ar fi fost procurate din Constanța, de la alți 2 bărbați.

În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate 15 telefoane mobile, 4 tablete, 2 laptopuri, 2 arme supuse autorizării și 30 de proiectile, 14 semințe de cannabis, 7 grindere, 4 cântare, 77 de comprimate ecstasy, aproximativ 20 de grame de cannabis, 80 de grame de substanță psihoactivă sub formă de materie vegetală, 30 de grame de substanță psihoactivă sub formă pulverulentă, 500 de lei și ustensile de preparare a substanțelor psihoactive.

În cauză se continuă cercetările față de 14 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Activitățile au beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

De asemenea, în aceste activități au mai fost angrenați și polițiști de combatere a criminalității organizate din Ploiești și Constanța, Buzău, luptători ai Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și de la Detașamentul de Intervenții și Acțiuni Speciale Constanța.

La descinderi au participat și efective de jandarmi din Dâmbovița.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alex Filip numaru 1 la Constanta
1
0
Raducanu Raducanu
0
0
sa intre structurile si sa le asculte telefoanele de la unul la altul si asa o sa-i prinda pe toti
1
0
@3,00... Nu pot vere sa fac asta... Nevastata si cu mata o aduna pe toata.. Mananca toti copii cruzi... Nu iarta nimic... Si mai iau si la pachet, pentru prostul de tine.. Te serveste din gurita... Ii pastreaza calzi pentru tine, sclavete..
1
0
Sugi pula la greu mancator de spermatoizi
1
2
Erau pt margo ,luv ,crazy . mizerille astea de sambata seara .
1
0
Poze cu ei..nimic?
0
0
Firaati ai dracului de nenorociti d la replica,articole cu doctori,procurori,etcc.nu lasati locuri de comentariiii
2
0
@18,30... Jenele ai tras pe nas? Esti putin mai mult decat incoerent in exprimare.. Scuze.. Ai invatat de la seful tau.. Marele pulifrici.. Livache dragnea...
4
3
Aceleasi javre ne asculta la pula adica la telefoane japitele si zdrentele constantene.daca va dau un pont cat puteti sa imi oferiti?.Azi ia venit ciclu dnei Johannis fraierilor dupa limbile aspre ale lui klaus.Sa ma cac cu bolta pe voi si nu uitati am papat usturoi de buna vestire este acceptat de limbistul titei sa nu fie drogat de mare risc.muistii pulii mele au ajuns 7 clase primare sa aresteze romanii.cacama s pe voi de slugi de cacati de ultime zdrente ale societatii.muie
3
12
Etnobotanice se vand la tot pasu . Sau smecherit cei care vand droguri , baga in fata copiii . Vad o groaza de tineri care sun rupti de la aceste etnobotanice . Ii vezi si ii poti recunoaste dupa starea care o au de la aceste droguri . Politisti ar trebui ca sa ii prinda pe cei care vand aceste droguri si sa-i ancheteze . Nu pe cei care au devenit victima acestor nenorociti care distrug copii , adolescenti si tineri . Am vazut copiii care fumau etnobotanice . Deja sa ajuns prea departe .
12
0
Si la Mangalia este un traficant de droguri , care vinde in licee , are porecla Verde, conduce un audi negru CT77WXS
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212