REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PERICULOSUL Batală, care se POZA în ÎNCHISOARE, a ajuns să 'DEA în CAP' oamenilor pe stradă!

PERICULOSUL Batală, care se POZA în ÎNCHISOARE, a ajuns să 'DEA în CAP' oamenilor pe stradă!

Replica API 8 decembrie 2018 | 15:22 1849

Şi-a AMENINŢAT fosta soţie din penitenciar. Femeia tremură când aude de el!

Şi-a AMENINŢAT fosta soţie din penitenciar. Femeia tremură când aude de el!

Eugen Batală este cunoscut ca un om foarte violent, ajungând de mai multe ori în arest, apoi fiind condamnat, inclusiv pentru ultraj. Anul acesta a fost eliberat, dar, efectiv, și-a terorizat fosta soție, sunând-o și amenințând-o cu moartea chiar din închisoare. Când a ieșit, a băgat spaima în ea, de femeia a cerut ordin de protecție.

Mai mult decât atât, Batală s-a apucat să tâlhărească oameni în plină stradă, motiv pentru care, acum, a ajuns iar în arest. Individul a acționat alături de un alt individ, Constantin Ciprian Tarnaruţchi, care a fost arestat la finele lunii noiembrie pentru că a fost prins la volan mort de beat și fără permis. Acesta fusese eliberat recent din închisoare.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, cu vârste de 27, respective 52 de ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, cei doi bărbați ar fi deposedat un bărbat, în vârstă de 80 de ani, de o borsetă în care se afla suma de 200 de lei, în timp ce acesta se deplasa pe raza municipiului Constanța, cu un autobuz.

În aceeași zi, în jurul orei 12.10, cei doi bărbați ar fi deposedat și o femeie, în vârstă de 75 de ani, de un telefon mobil pe care îl purta într-o poșetă. Bărbatul de 27 de ani, adică Constantin Ciprian Tarnaruţchi, se află în prezent în stare de arest preventiv într-o altă cauză, iar cel de-al doilea bărbat, fiind vorba de Eugen Batală, a fost reținut de polițiștii constănțeni pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță și propus spre arestare. Prejudiciul în cele două cazuri, estimat la aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanelor vătămate. Cercetările continuă.

Batală, cunoscut ca scandalagiu; fosta soție tremură când aude de el și a cerut ordin de protecție! "TE OMOR, ÎȚI DAU FOC"

După cum bine se înțelege, Eugen Batală nu se află la primul conflict cu legea! El a fost cercetat în mai multe dosare penale, arestat, judecat, condamnat. Spre exemplu, în noaptea de 15 spre 16.02.2016, acesta i-a ameninţat cu acte de violenţă, inclusiv prin folosirea unui cuţit şi a unui pistol, pe un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa şi pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi cu aceeaşi ocazie, i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliţie.

Tot cu ocazia intervenţiei, inculpatul i-a distrus agentului de poliţie pantoful de la piciorul drept şi epoletul de la umărul stâng. Echipajul de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi intervenise la domiciliul inculpatului întrucât acesta producea zgomot. Totodată, menţionăm că în 2008 a fost implicat în mai multe scandaluri, inclusiv cu colegii săi taximetrişti, iar în 2009 a fost condamnat pentru ultraj.

De asemenea, Batală a fost trimis în judecată şi pentru infracţiuni la regimul rutier. Pe 6.03.2015, Judecătoria Medgidia a decis: „Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Batală Eugen. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului”, potrivit portalului instanţelor. Pentru ultima sa faptă de ultraj a primit 2 ani și 4 luni de închisoare, fiind eliberat în februarie anul curent.

Însă, a început să-și terorizeze fosta soție încă de pe vremea când era în penitenciar. În 2017 au divorțat, iar femeia, cerând (în februarie 2018) ordin de protecție, a precizat că minorul a rămas la ea, dar că individul a început s-o terorizeze. Ea a decis să divorțeze întrucât bărbatul devenise extrem de violent, consuma băuturi alcoolice, săvârșea fapte penale pe bandă rulantă și o agresa.

Reclamanta a învederat și faptul că, atât înainte de liberarea pârâtului, cât și după data de 3.02.2018, acesta a amenințat-o telefonic cu moartea, că încearcă să îi controleze viața, ceea ce îi conferă o stare de temere, dar și că a fost sunată din penitenciar.

De asemenea, a mai arătat că îi e teamă de comportamentul violent al pârâtului, de notorietate la nivelul județului Constanța, dar și din scenele de violență și cruzime la care a asistat împreună cu copilul său. Astfel, magistrații au eliberat un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.

Dar se pare că Batală s-a apucat să dea în cap oamenilor, motiv pentru care acum a ajuns, din nou, în arest. Menționăm și faptul că, pe vremea când se afla în penitenciar, el posta fotografii pe Facebook, chiar din celulă, cu mențiunea că nu este vorba de penitenciarul din județul nostru.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/ce-viata-recidivistul-batala-se-dadea-mare-pe-facebook-cu-pozele-facute-in-penitenciar-262547/

https://www.replicaonline.ro/un-individ-eliberat-din-inchisoare-in-februarie-prins-mort-de-beat-si-fara-permis-la-volan-373913/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie batala iti rup curu la poarta alba
1
0
Multumim Tudorele !
0
1
un gunoi...
5
0
Batala, libidinosule, iar belesti p..a cu curu. Luati-as fataul ala tatuat in carici.
7
0
Psd a distrus romania a dat drumu la puscariasi psd
11
2
Politia veniti la mangalia florin ragabeja str.sirenei vinde droguri pe strada le are ascunse sa beci sub apartamentul care sta
7
0
esti bolnav...eugen batala e romanas ca tine nu mache, asa ca nu mai incerca sa arunci cacatul vostru in curtea machidonilor
5
13
Este singura solutie salvatoare pentru acesti nemernici!
9
0
d3geaba va dati zmei ca nu sariti unu cand vedeti un astfel de exemplar. ..... si da este periculos pentru ca nu au nimic de pierdut, cu puscaria sunt obisnuiti, sunt purtatori de arme albe pe care le folosesc fara sa ezite. pacat ca astfel de exemplare nu sunt pusi sa termine canalul dunare - bucuresti inceput de ceausescu. cate proiecte a avut ceausescu nu o sa mai avem in 300 de ani. si cu astfel de exemplare s.ar putea realiza. macar sa.i impuscam ca sa nu mai cheltuim banii copiilor nostri cu intretinerea lor in puscarii.
24
0
Traiasca recursul compensatoriu. Intr-o tara civilizata, acest gunoi era demult condamnat la ani grei de "puscaraie"!
20
0
daca facea puscarie de puscarie, acum era mielusel !Asa se joaca de vati ascunselea printre oitele...domnului . guvern!!!!!!
11
1
Ce periculos..fura de la batrani. Daca ii dau o bucata sare pe geamu de la autobuz. Machidon imputit..
17
4
Astia reprezinta un pericol nu au nimik de pierdut...vi se arunca un bat va ganditi la el ca la lemn de foc . . .simo dute la vitzina
8
1
Batala Cocalareala...periculos...fura de la batranii fara aparare...un jeg cu mot...nici puscaria nu-l primeste...
21
0
Este voinicul PSD-ului.Guvernul a venit la putere pentru el.Toti pentru unul si unul pentru toti.Dragnea stie de ce.Batala are un mare viitor in PSD.Batala,eroul nostru.
24
1
Daca si lindicul asta mai e de temut....
22
2
Ce cocalar imputit. Astia ne fac poporul de ras.
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614