REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Peste 17 ani de ÎNCHISOARE pentru PERICULOSUL SULIMAN care FUGEA de polițiști cu oaia în portbagaj!

Peste 17 ani de ÎNCHISOARE pentru PERICULOSUL SULIMAN care FUGEA de polițiști cu oaia în portbagaj!

Replica API 5 martie 2019 | 00:00 212

Parte dintr-o gașcă de infractori

Parte dintr-o gașcă de infractori

Suliman Memet, care are 6 clase și este cunoscut cu antecedente penale, a mai bifat o condamnare. Acesta este cunoscut pentru numeroase furturi, dar și pentru alte fapte, pentru care a primit condamnări de 7 și chiar 10 ani. Acum a mai primit un an, pedepsele i-au fost contopite, rezultând cea de 17 ani, 6 luni şi 20 zile închisoare.

Menționîm că el a fost condamnat, în trecut, 10 ani şi 6 luni închisoare (s.p. 142/12.02.2016) pentru furt calificat în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave (22 de acte materiale), la 7 ani închisoare (s.p. 142/12.02.2016), pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie și 3 ani închisoare (tot prin aceeași sentință), pentru violare de domiciliu. Și asta nu e tot.

În iunie 2016 a mai primit pedepse de 2 ani închisoare și 1 an și 6 luni. Suliman Memet făcea pearte dintr-o gașcă de infractori, cu care a dat spargere după spargere timp de doi ani de zile, jefuind locuinţe din municipiul Constanţa, localităţi limitrofe, dar şi din Bacău.

Aveau "ţintele" bine stabilite întrucât filau bine zonele şi mergeau la sigur, numai în locurile unde ştiau că au ce fura, adică bani, bijuterii şi electronice scumpe. Au cheltuit banii pe distracţii şi jocuri de noroc. Însă, în timp ce era cercetat pentru aceste fapte, acesta a mai ajuns în atenția oamenilor legii și pentru conducere fără permis.

Mai exact, acesta a condus un autovehicul, din municipiul Constanța până în satul Poiana, pentru a cumpăra o oaie de la o fermă. S-a urcat la volan chiar dacă nu deținea permis de conducere, iar la întoarcere, undeva pe varianta Constanța – Ovidiu a fost tras pe dreapta de către un echipaj de Poliție. Acesta a semnalizat, s-a făcut că trage pe dreapta, dar, când a ajuns în dreptul polițistului, a demarat în trombă.

Polițiștii au plecat în urmărirea vehiculului, un Volkswagen Passat, cu numere de Bulgaria, pe care l-au găsit abandonat într-o parcare din zona CET. În portbagaj au găsit oaia proaspăt cumpărată. Ulterior, în urma cercetărilor, au dat de urma șoferului. Acesta a relatat că a lăsat vehiculul acolo și că a fugit printre blocuri. Astfel, a fost cercetat și pentru această faptă, iar la scurt timp a fost încarcerat pentru furturile de dinainte.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper ca oaia este intr o stare buna ...fizic si mai ales psihic ...dupa ce a auzit toate tampeniile din gura aluia
0
0
cativa ....anisori si iese la pensie , deocamdata este asistat !
1
0
Parlitilor si rupti in cur astia care gestionati pagina nu mai stergeti articole unde nu va convin comentariile , unde esta libera exprimare,,
7
0
Unul fura o oaie de foame intr o tara in care Las Fierbinti reprezinta cartea de vizita si tot odata clipul de tara,in aceiasi tara fosti presedinti de stat dau ordine sa traga in oameni si sunt liberi,presedinti de camere imputite de senat dau ordonante in 2007 liber la otrava si magazine de vise,sunt liberi,furt din banii EU,liberi ba si cu tupeu de sefi si curvele de pe langa aduse si cocotate in functii in care nu ca au abuzat au violat si sodomizat tot ce se putea,liberi si ei,ele,BAIATUL ASTA A LUAT 17 ani?haha ce tara imputita
4
0
Daca si asta este periculos...A furat ca boul in continuare si fiind condamnat deja, s-au acumulat pedepsele si a ajuns la 17,5 ani...altii nici pentru crima nu iau 17 ani..la prima abatere..
3
1
Deci asta era condamnat in timp ce era in libertate, 2 ani, 7 ani, 3 ani, 1,5 ani etc. Pai cum sa nu- doara la basca....
2
0
Daca iesti hot cu facultate adica innalt calificat nu fugi cu oaia in porbagaj ci iti tragi milioane de euro din pix nu furi iesti bagat la abuz in serviciu fapta pe care se tot chinue psd alde sa o dezincrimineze total dupa ce vor reusi asta statul roman adica noi toti trebuie sa ii platim lui nicusor si altora ca el pentru ca a stat in puscarie.
7
1
Dar aia care au furat milioane de euro de abia au primit 4-5 ani. De ce nu au luat mazare si borcea cate 17 ani de parnaie fiecare? Erau mai parfumati?!
11
4
Si eu ii umplu gura, lu ma-ta, cu sloboz.
1
4
ma doare in carabas de voi abea astept sa ajung la parnaie sa fiu abuzat in anus de cioropinezi cum imi place mie wooooow
4
1
Si mazae care.a.furat.milioane de euro..ia.9.ani..bravo. bag pula.in romania
16
12
Aceeasi tigani turcesti si mereu certati cu legea...eu banuiesc ca acest cap de batal traia impreuna cu oaia din portbagaj
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367