REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Peste 20 de persoane AMENDATE la Constanța: participau la o înmormântare!

Peste 20 de persoane AMENDATE la Constanța: participau la o înmormântare!

Replica API 20 aprilie 2020 | 19:58 6518

Oamenii legii au intervenit, luni, 20 aprilie, în zona cunoscută ca Salvare din municipiul Constanța, la cimitirul musulman, acolo unde se aflau mai multe persoane, chiar dacă, potrivit Ordonanței Militare în vigoare, acest lucru este interzis.

Astfel, în urma cercetărilor la fața locului, s-a stabilit că era vorba de 24 de persoane, care participau la o înmormântare,

Cele 24 de persoane au fost amendate cu câte 2.000 de lei fiecare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te iei de morti e cea mai mare josnicie. Daca ar mai fi in viata ce ar zice? Foarte bine o sa afle toata Uniunea Europeana de mizeriile astea , comentarii de puscarie mai rau ca tiganii.
0
0
cu cine te certi? tie ce ti-a dat pnl cu cohorta lui de naziti? promisiuni desarte, tigani in mijlocul orasului pe banii mei? impartirea populatiei, in functie de varsta pt a sta in case, seea ce faceau nazistii, discriminari la greu. hai siktir!
12
0
Du-te ba la alea 72 de virgine din Rai, virgine pe care vi le promite religia!
14
19
24 x 2000 lei egal 48000, adica 480 milioane lei vechi, nu-i de colea taica. Si daca-i intrebi daca au primit ordin de la sefii lor, ei mugesc muuuuu....Pai religia musulmana se aliniaza la ordonantele militare, daca da, de cand ? Religia este mai puternica si decat constitutia unei tari pentru ca mantuitorul este Dominus Zeus, adica Dumnezeu, indiferent ca-i Allah, Dumnezeu, Buddha, sau Zamolxe. Ce credeti ca prevede noua ordine mondiala, cresterea populatiei pe Terra de la 7,6 miliarde la 10 miliarde, sau scaderea la 3,5 miliarde ? Si-apoi cum s-o faci ? Produci virusul mortal in laborator
5
0
AMIN, si da Allah sa ramana numai de-alde voi pe pamantul asta ca sa umpleti pamantul asta de necinste, precurvie, hotie, talharie, escrocherie, si muuuuuuuuulta tiganie
21
17
pe scurt si pe intelesul tuturor,muie iohanis,muie penele
12
2
Si? Psd adica padr adica fdsn adica fsn adica nelu iliescu ce ti a dat ftaiere? Adica ti a furay viata boule! Ei s au inbogatit , tu? Cacat in ploaie! Pupa i in cur! Apropo, veorica ce mai face??
0
17
Imamul a fost amendat ? Stie cineva?
11
3
sa mori ars de viu!
17
12
Daca erau tigani isi luau si bataie si isi dadeau singuri amenzi....asa cu oameni normali se dau zmei
8
0
Uitate-n oglinda deformatule jignesti balada Miorita s toata transhumanta in sine. I-a behaie putin la computer Behehe behehe
0
8
Idiot esti tu, popandaule! La inceputul lunii martie 1907, momentul izbucnirii Rasoalei la putere era Partidul Conservator. Dupa incercari esuate in a inabusi Rasoala,LIBERALII lui Dimitrie Sturdza au preluat puterea. La 18 martie a fost declarata starea de urgenta, apoi mobilizarea generala, pana la 29 martie numarul soldatilor mobilizati ajungand la 140.000.Armata romana a deschis focul asupra taranilor, armata folosind chiar artileria in Oltenia, sate intregi fiind literalmente rase de pe fata pamantului. Asa ca istoricul pulii ce esti, mai du-te dracului si pune mana pe carte!
61
3
Politistii sunt degeaba prin trafic, ard gazu de pomana efectiv, se plimba cu luminile alea si cam atat zici ca sunt brad de craciun, sunt cei mai fricosi ca niste pisoi sunt. De ce nu sta o masina la fiecare cimitir ca sunt doar cateva la fel ca si in parcuri ca si ala e doar unu practic. Si la cimitiru central si in parc e plin de fraieri care nu inteleg..Bine ca stati cu luminile alea aprinse si dati ture..degeaba sunteti.
12
6
Sifoanele alea din blocuri sa fie coronate! Bah, isi bat astia joc de noi cum vor. Observ ca singura afacere profitabila de acum e sa dai amenzi. Sper ca sifoanele care au sunat la locala sa aiba parte de ..... Romanul facut din Traian si Decebal ce putea fi? O curva. Un sifon ordinar.
19
18
Multa inconstienta din partea acelor persoane fata de pericolul la care au fost expuse. Dar si lipsa de respect fata de legislatia in vigoare.
12
5
mi-am batut eu joc de Pastele sau Craciunul vostru? respectul este reciproc, oare de ce nu sunteti respectati peste tot in lume? de ce voi romanii aveti imaginea care o aveti? pt ca generati sarcasm, mizerii, si multa batjocura. Nici nu merita sa raspund, dar pana cand va suportam sarcasmul?va vedeti mai bine decat altii? dar de ce aveti imaginea care o aveti in lume?si in afara Romaniei de ce va este rusine sa admiteti ca sunteti romani?
28
23
Ce-i capatana de batal?
28
6
Replica este un ziar unde comentariile rasiste sunt nelipsite. Intotdeauna sunt vorbiti de rau machidonii, care invariabil put a oaie, tatarii si turcii sunt capatani de batal, etc, etc. Cred ca voi face o plangere CNCD.
11
32
Scrie un impotent cu copii handicapati, pe care il inseala nevastasa. Arunca provocari pentru ca e psihopat si a luat bataie in Piata Chiliei.
3
15
pt 21.47, la afirmatie rasista ai raspuns tot rasist. intre tine si ala de la 21.24 nu e nicio diferenta
17
20
Nu trbuie sa mai scrii niciodata pt ca esti un analfabet dobitoc.
10
12
o afirmatie rasista, toata Europa va face tigani si pe unde mergeti purtati cu voi RUSINEA de a fi romani, sunteti o rusine a umanitatii, vedeti-va de hotii si vindeti-va carnea vie in continuare.ABSOLUT toata lumea nu doar ca asociaza rrom cu roman, dar sunt foarte convinsi a asa este, neam de curve, hoti si tigani, ia uite cine ne face tigani, rusinea Europei
29
40
Ce difernta e intre tzigani si capatzanile de batal?
32
21
aia care au tras in 1907 au fost taranistii. Dar PSD-istii sunt atat de prosti incat se dau culti !
23
61
Trebuiau sa amendeze doar 16 deoarece 8 erau in legalitate nu toti 24!
46
3
Sigur erau niste ciori,ca astia nu inteleg indiferent cum le-ai spune. Mai bine ii gaza pe toti si ii baga in groapa. Aceste ciori care se autonumesc turci,se cred smecheri pana intri tare in ei sau le iei ajutoru social
67
11
La Cluj pe aeroport,cate amenzi ati dat?
86
3
Omul moare o singura data, nunta pote face de cate ori vrea sau are bani de dat in vant... pai, futuvangura de penelisti odiosi care ati tras in oameni la 1907, cum mortii vostri de hahalere nemernice sa nu mearga lumea la mort. ca in traditie si chiar personal este un gest de respect si de condus peultimul drum al ersoane decedate! Pe ce algoritm ati luat decizia in cacaturile alea de sters la cur numite ordonante militare, cumea date de MAI, sa fie la botez, nunta si mort maxim 8 persoane? Nemernici nazisti. Moarte PNL
86
22
imi bat joc de voi dupa pofta, e valabil si pentru turci, tatari sau alte minoritati. Ma pis pe voi dupa bunul meu plac, asta e Romania lucrului bine facut. M-ati votat, primiti ce meritati.
85
21

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272