REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Piept de pui CU VIERMI, la KAUFLAND!

Piept de pui CU VIERMI, la KAUFLAND!

Replica API 19 februarie 2019 | 09:47 4303

Un constănțean reclamă faptul că a găsit viermi într-o caserolă de pui pe care a dorit să o achiziționeze de la supermarketul Kaufland 2, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Mai mult, bărbatul susține că nu a reușit să vorbească cu niciunul dintre șefii magazinului.

Unul dintre argumentele cu care supermarketurile vin în fața clienților, în încercarea de a-i convinge să cumpere de la ei, în detrimentul piețelor agroalimentare, este un mai bun control al calității. Evenimentele din ultima perioadă arată însă că supermarketurile mai au mult de lucrat la acest capitol! După scandalul somonului afumat infestat cu Listeria, scoase de pe rafturile din Kauland, Auchan și Carrefour de către medicii sanitari veterinari, o nouă reclamație vizează supermarketul Kaufland.

Un constănțean a postat pe rețeaua de socializare Facebook că a avut parte de o surpriză neplăcută, sâmbătă după-amiază, 16 februarie a.c., când a vrut să cumpere o caserolă cu carne de pui, din supermarketul Kaufland 2, aflat pe B-dul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța.

Sursă foto: Denis Dns, Facebook

„VIERMI. Ia să vedem ofertele de la Kaufland! În această după-amiază, la ora 17,00, am plecat împreună cu soția la Kaufland să facem câteva cumpărături, ajungând la raftul cu carne de pui am vrut să luăm niște piept de pui, însă spre dezamăgirea noastră am găsit viermișori în casoleta de piept de pui. Când ne-am dus să le spunem lucrătorilor acestui magazin au negat faptul că sunt viermi și ne-au luat casoleta cu piept de pui și viermi și nu ne-au mai dat-o înapoi! Am vrut să vorbim cu șefii magazinului, dar nimeni nu ne-a băgat în seamă!”, a reclamat constănțeanul.

Reprezentanții Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au precizat pentru cotidianul „Replica de Constanța” că nu au primit nicio sesizare cu privire la acest caz.

Contactați de „Replica de Constanța”, reprezentanții Kaufland România au precizat: „Imediat ce situația ne-a fost semnalată în magazinulo din Constanța, str. Aurel Vlaicu, acum două zile, am demarat verificări amănunțite și am retras preventiv lotul de la comercializare. Am sesizat situația furnizorului pentru explicații, iar acesta ne-a asigurat că nu există nicio sursă de infestare pe lanțul de producție. Produsul a fost păstrat la temperatura controlată de 0 – 4 grade Celsius permanent, era în termen de valabilitate, iar la livrarea în magazin a venit însoțit de declarație de conformitate din partea furnizorului, ce atestă că îndeplinea standardele de calitate. Am verificat toate produsele de la vitrina cu autoservire și vă confirmăm că sunt conforme.

Calitatea produselor este o prioritate pentru noi, de aceea echipa din magazin desfășoară verificări zilnice de prospețime și, pentru a preîntâmpina eventualele excepții, am sporit frecvența acestora la vitrina cu autoservire”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kauflandul din Constanta are multe nereguli pe care nu le vede nimeni
1
0
la peny navodari toate frctele, legumele sunt de proasta calitate
1
0
Are bonul fiscal?
2
1
tu ai mentalitate de cipan cu crucile-n vine.
4
0
Daca cautati doar produse la oferta asa va trebuie. Saraciilor. Vreti ieftin si bun nu exista in plm de idioti
3
16
Ar trebui amenzi usturatoare si suspendarea activitatii
13
3
OPC ,DSV realizati ca nu-i doare la buzunar prin amenzile de cativa lei pe care le dati ! Dati-le amenzi sa-i usture la buzunar nu sa-i gadile ,ca de altfel stiu sa-si sustina firma .
11
0
Multe fructe sunt mucegaite laAuchan si Kaufland
9
1
Daca era ceva din lemn sau metal as mai fi inteles, dar in caserola era numai carnita, chiar si o delicatesa BiO. Pofta mare !
8
5
Mergeti la Cora Bratianu sa vedeti gandaci in faina !
10
0
Kaufland are angajati romani. Cand romanii vad ceva naspa,sunt pur si simplu infricosati sa-si piarda locul de munca si tac . Ce pana mea vreti? Daca ar fi unul sa spuna adevarul,imediat Dragnea e de vina. Si ce,nu puteau romanii sa-si faca magazine de tipul Kaufland? Ba da,puteau,doar ca securistii,cativa politicieni neamuri ori prieteni cu fosta Securitatea ,alti interlopi si mafioti,nu doreau ca romanii sa fie constienti de ce ar putea fi .Produse normale vandute la pret uluitor doar pentru ca magazinul se numeste cumva. Meritam!!!
17
4
Afara cu nemtalaii de la kaufland din tara
13
4
Cel mai de cacat e kaufland si auchan!
12
2
Daca dupa atitea cazuri in care sa gasit prod.alim.inproprii consumlui un lucru e clar sanctiunile sunt prea mici .
16
2
Mai luati mancare de la reduceri saraciilor? Bani de benzina aveti dar de mancare buna nu. Asa va trebuie.
12
14
Ia uitati ce mancam si de ce face kauflandul reduceri dupa ora 19 ca sa nu vedem ce cumparam! Rusine! Imbolnavim copii si nu numai pe ei!
30
5
De acolo am luat carnati imputiti! Nu au aceeasi marfa ca si in Kaufland Icil , numai stricaciuni....
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614