REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PISTOLARUL de la FILICORI a fost REȚINUT

PISTOLARUL de la FILICORI a fost REȚINUT

Replica API 18 noiembrie 2020 | 18:21 9065

Gabriel Matias, bărbatul care a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații, în fața cafenelei Filicori, a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit reprezentanților IPJ.

Vă reamintim că, polițiștii constănțeni au fost solicitați să intervină marţi, 17 noiembrie, în zona cafenelei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, după o altercaţie în stradă. Totul s-a petrecut în fața cafenelei Filicori, acolo unde, un așa-zis interlop, Gabriel Matias, care locuiește într-un bloc din zonă, s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi. Au avut loc schimburi de replici, iar acei bărbați l-ar fi lovit. Acesta din urmă a scos un pistol cu bile și a tras. Se pare că ar fi fost și șicanări în trafic. Gabriel Matias are un BMW negru.

UPDATE:

Instanța a decis măsura arestului la domiciliu.

Citește și: FOCURI de ARMĂ și REGLĂRI de CONTURI, între INTERLOPI, în CENTRUL Constanței!

Citește și: IMAGINI de la SCANDALUL cu FOCURI de ARMĂ din CENTRUL Constanței! Video

Citește și: Pistolarul din centrul Constanței a fost ARESTAT

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Gaby,trebuia sa-i nimeresti in cap si mai scapa Romania de doi agresivi ca aia,am fost si eu agresat,mi-au spart dantura si nu am putut face nimic de frica,nici la politie nu am sunat,daca aveam si eu pistol in timpul ala i-i lichidat si gata,bravo frate,Tara asta este toata de kk,unde te uiti dai de violenta,ai procedat corect,dupa parerea mea,doar nu-i lasai sa te calce in picioare.
1
0
bulangiilor de ce sariti 2 pe un copil? bagamias pula in familiile voastre moarte valentino sa mi bag pula in copilu tau si in rabla de nevastata si nas mars in mm la medgidia inapoi ca la praga m am pisat pe tn
6
0
Zici ca-i Conchita Wurst, doar ca ala nu avea 1.50. Si aia alti smardoi, au sarit doi pe un pitic de gradina dupa care fugeau ca Gabi Szabo.
6
0
Care interlop? Care mafioti etc? Un.lache s a certat sau era certat cu alti doi lache. S au intalnit. Lache unu a scos pistolul airsoft cu bile si s tras de la 30 m spre lache 2 si 3 pe care i a julit..pe bune..pe vremuri ne jucam.cu prastii cu scoabe care faceau mai multe pagube..
3
2
uz de arma ca a luat 2 pumnii? i-a fost pusa viata in pericol? habar nu aveti unii de uzul armei
3
0
Matias interlopul pulii. Cu fata asta de cocalar este bun de fetita. Un vierme ordinar
7
2
Asa in piza asta zici ca cine stie ce smardoi e. La aratat la tv, un gaozar imputit, ca daca te impiedici si cazi peste el plange o saptamana
4
0
Asta e bine sa-i bagi pistolul cu bile in gaoz si apesi tragaciul,,,mama voastra de kocalari care faceti tara de rusine !
19
0
Toti pestii sunt interlopi!!!! Si la "mafioti" suntem de rahat ca oras!
23
0
BMW-ul ala era pe contrasens. De ce asa?
10
3
Asta e miss penitenciar
23
1
Gunoaiele astea 3 Valentino zis si Pasarica,Nas Pisatu si inca unu,mau asteptat sa ies din bloc si miau dat un pumn 2 pumni pe la spate.erati 3,de ce nu vati batut cu mine parte in parte?cand am scos pistolul din borseta ati strigat mai tare ca femeile fugi fugi ca trage.valentino tu esti un gunoi care chemi lumea numai in locurile care vrei tu,sa stie lumea ca esti o pizda si nai scos la interval pe nimeni niciodata,ba din contra tea batut stochitoiu si ai fugit la tactu,sti tu la cine.si tu nas,nu nu stiu cum faci valuri cand sa pisat lumea pe tine la praga.sa le trimit pozele la replica
8
0
Daca stirea este corecta,,s-a intalnit cu mai multi indivizi,, iar el fiind singur si agresat fizic de acestia,ayinci este legitima aparare. Cand spui mai multi iar tu esti singur nu mai exista proportionalitatea fortelor,mai ales daca sunt si putori care merg la sala,atunci folosesti pistolul detinut legal pt astfel de cazuri pt a reintroduce balanta proportionalitatii fortei insa cu respectarea uzului de arma. Insa cred ca situatia a fost cu totul alta cat timp acesta a fost retinut
9
2
Era si negru, bmw.ul , avea bmw negru si il mai si conducea, dar ce vroiai sa ii faca?
9
3
da tu de ce dai cu pumnu'?
5
2
A-ti simtit nevoia sa ziceti ca are bmw ayyyy
12
2
ROM DE JAMAICA tre sa zici
9
2
evident ca este, in momentul in care ai comis o agresiune victima este indreptatita sa se apere prin orice mijloc cu putinta. daca tu ai sari cu pumnii la mine as incerca sa te neutralizez prin toate mijloacele disponibile, de ex. daca as avea pistol cu glont te-as lichida pe loc. meciurile de box se tin in ring si chiar si alea sunt pe categorii cu avizul medicului si cu asistenta medicala de urgenta in apropiere si in alerta.
9
5
Rrom imputit, pardon, trebuia sa zicem cumva tigan imputit? Sau invers?
31
2
Si la puerta blanca
11
1
Sa vezi ca da in judecata Romania si castiga pentru ca nu i-au fost respectate drepturile in arest, nu a avut vaselina si ulei de masaj
17
3
ala da cu pumnii si tu dai cu pisolu legitima aparare este...numai genii pe aici
7
8
Eu zic sa se bage in brigada lui Stila de cofetari, alea sunt legale.
19
1
ce fatza de caldarar are....cere numai pumni
41
2
daca aia l-au lovit primii atunci e legitima aparare si uz de arma in drept
12
27
Bombardier baiatu !
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108