REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PLANUL unor tineri, STRICAT de un bărbat care se afla pe balcon! I-a URMĂRIT pe străzile din TOMIS NORD!

PLANUL unor tineri, STRICAT de un bărbat care se afla pe balcon! I-a URMĂRIT pe străzile din TOMIS NORD!

Replica API 13 februarie 2019 | 00:00 330

Cu gluga pe cap şi bluza pe faţă!

Cu gluga pe cap şi bluza pe faţă!

Niște tineri din Constanța puseseră la cale un scenariu prin care s-o tâlhărească pe sora unuia dintre ei, însă totul a fost stricat de către un bărbat care se afla pe balconul unui bloc de pe Aleea Umbrei din Tomis Nord. Acesta a coborât, i-a urmărit și totul a ajuns la Poliție.

Teribilism dus la extrem? Nu se știe, cert este că o tânără s-a speriat foarte tare, crezând că a fost victima unei tâlhării, însă, de fapt, totul fusese pus la cale de către niște amici în cârdășie cu sora ei. Astfel, în urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat patru tineri, două fete și doi băieți, cu vârste între 15 și 21 de ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 25 ianuarie a.c., ora 21.40, cei doi băieți au fost observați de un bărbat (martor în cauză), în vârstă de 31 de ani, din Constanța. Mai exact, acesta se afla pe balcon, moment în care a văzut cum doi tineri, unul dintre ei având un bluzon tras peste nas și gluga pe cap, au acostat trei fete, pe Aleea Umbrei, în apropiere de liceul Decebal.

Apoi, le-au atacat și le-au furat niște bunuri, fiind vorba de telefoane mobile și un portofel. A sunat repede la 112, după care a coborât și i-a urmărit pe băieți, pe care i-a găsit într-o scară de bloc, acolo de unde i-a ridicat Poliția. Au fost conduși la Secție și audiați. Numai că declarațiile celor doi băieți, dar și a celor trei fete (care pozau în victime), existau foarte multe contradicții și necorelări.

Două dintre ele, care numai victime nu erau, spuneau că a existat și un al treilea tâlhar, dar care a fugit. Astfel, polițiștii constănțeni au extins cercetările pentru stabilirea cu exactitate a producerii evenimentului respectiv. Din verificări a fost stabilit faptul că între cei doi băieți și două dintre fete a existat un plan dinainte stabilit, prin care aceștia au înscenat tâlhăria asupra celei de-a treia fete, soră cu una dintre autoare, singura persoană vătămată în cauză.

Cei patru autori au recunoscut faptele, prejudiciul (un telefon mobil - un Huawei P20 Lite) fiind recuperat în totalitate, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată (autor băiatul de 18 ani), instigare la infracțiunea de tâlhărie calificată și mărturie mincinoasă (sora persoanei vătămate, de 20 de ani) și complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată (băiatul de 15 ani și fata de 21 de ani). Aceștia au precizat că voiau să ducă telefonul la amanet.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
1
0
Replica, nu presa originala. Acesta este articol de presa? Vai mama voastra
1
0
De etnicii din Constanta, orasul unde au convietuit in armonie atatea etnii, apare si comentariul Giorgianei. O persoana penibila. Saraca, nu a auzit ca s-a schimbat si secolul si mileniul!
2
2
Erau la scolit, isi faceau mina...
2
1
Sunteti toti o adunatura de ursi.
5
2
Make sa ma pis pe natia ta de spurcat ordinar.
9
10
Astia care comenteaza rasist, sigur sunt localnici ce isi asteapta asistenta sociala. Bai putorilor, nu mai stati pe bordura cu berea-n mana, mars la munca ! E usor sa-i faci inventatul unui gospodar, dar e greu sa muncesti. Stati atarnatori si invidiati averea altuia. Pau daca nu va duce capul, va meritati soarta. Oricum ati fost slugi toata istoria.
15
9
Nu-i mai bagati in seama pe rasisti.Nu merita.Rasisti,legionari instigatorii la ura ca acest individ semnat "georgiana" sau "Yani fustanela" zburda nestingheriti pe toate canalele media in Parlamentul Romaniei si pe aiurea pentru ca au fost eliberati de partidul lui Dragnea care momentan are nevoie de ei.Dumneavoastra nu cititi presa ? Ura,instigarea la ura ,nationalismul,limbajul vulgar,agresivitatea au pus stapanire pe un partid aflat momentan la guvernare.Vom scapa de ei,stati linistit.Ca roman imi cer eu scuze pentru idiotul asta care bantuie pe pe aici de mai multe luni de zile.
13
11
Sunt de etnie tatara si am vreo 3 diplome muncite in 2 tari adica cu 3 mai multe decat tine. Nu te mai lua de oameni pe care nu ii cunosti ca unii s-ar putea sa te dezaprobe intr-un mod care sigur nu o sa-ti placa.
13
12
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
23
5
Are dreptate domnul demai jos. Lipsa de educatie si mentalitatile de 2 bani ale parintilor ,la randul lor si ei nescolarizati si snobi, vor afecta viitorul orasului.
21
3
Orasel obscur de provincie plin de moldoveni nescolarizati, tatari si capatani de batal si make mirosind a cas proaspat si zer si ciori si tigani ceangai in tot centrul orasului
41
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218