REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PNL Constanţa vrea DEZBATERI între CANDIDAŢI

PNL Constanţa vrea DEZBATERI între CANDIDAŢI

Replica API 17 august 2020 | 11:22 1919

Mai sunt doar două zile până la finalizarea perioadei de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale care vor avea loc în 27 septembrie. Ultimii care au făcut acest pas au fost reprezentanții Partidului Național Liberal Constanța, care și-au depus în mod oficial listele de candidați pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Cum alegerile se apropie cu pași mari, constănțenii și-ar putea forma o idee despre opțiunea de vot în urma unor dezbateri între candidați. Vergil Chițac, candidatul PNL la fotoliul de primar al Constanței, agreează ideea unor dezbateri, doar în condițiile în care află programul contracandidaților săi.

"Voi merge la dezbateri cu oameni care și-au anunțat programele, pentru a ne forma un punct de vedere înaintea dezbaterii. A merge cu cineva la dezbateri, care nu și-a prezentat un program, nu are nicio utilitate pentru cetățeni.", a precizat Vergil Chițac.

La rândul său, Mihai Lupu, candidatul liberalilor la președinția CJC, a afirmat că nu se va da în lături de la întâlniri cu contracandidații: "Eu voi merge la dezbateri, dar cu cine? Eu voi fi prezent la orice dezbatere, dar pe niște teme corecte care corespund cu problemele cetățenilor."

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL si PSD se cearta mereu pentru ca sufera de rabie humanoida, in curand vor suferi si de holera!
1
1
Abia astept sa vad o dezbatere serioasa, care sa inceapa de la ce a promis fagadau, ce realizat in cei 4 ani, ce minciuni mai vra sa arunce pe piata, s.a.m.d. Abia astept sa l vad pe profesorul CHITAC la Primarie! psd istilor le a cam disparut zambetul dispretuitor, simt ca sunt in mare pericol...stroe, aceasta ramasita a unei perioade de mare coruptie vine si diminueaza voturile alor sai...CE BINE!!!
2
1
zob sunteti , vreti dezbateri dar nu vreti , voi aveti programe ? va da GABRIEL COMANESCU ? de ce nu va dat si izoleta ?
2
2
Toti cei din aceste fotografii! Nu au nicio experienta administrativa, nu vin cu niciun proiect, vor doar ciolan pentru ei si gastile lor ordinare. Asa cum ne a nenorocit Orban, asa vor si astia sa o faca pe plan local.
1
3
Tu Romeo stai acasa,lasa ca voteaza machidoni si tigani asa ca dupa alegeri sa nu mai deschizi gura si cu ce programe sa vina PSDisti mai Chitac pentru ca au avut primari din 1990 incoace si rezultatele se vad cu toate ca au avut programe"beton",un primar bun ar stopa cheltielile inutile,adica prea multi cosilieri,sau daca nu au scazut infractiunile in Conatanta decand are politie locala atunci locali trebuie desfiintati si mai sunt si alti bani cheltuiti aiurea pe care un primar daca primaria ar fi casa lui nu iar plati niciodata dar asa aproba plati si nu da bani ca prostu ci cu dedicatie.
2
3
Eu nu sunt sustinator al vreunui candidat sau partid.Dar vin cu o intrebare : de ce nu sareati ca arsi cu dezbateri si intalniri intre liberalul Iohannis si pesedista Dancila, la ultimele alegeri prezidentiale?Oricum,greu cu Lupu si Chitac,nici Hutuca nu ar scoate multe voturi daca ar candida pt.functia de primar!Stie si el asta!
4
1
Vrea dezbateri pnl ce sa dezbata.Poate spune Vergil de ce nu a servit izoleta.O sa ne riiidem tare dup alegeri.Jalnic acest VERGIL cacandidat de serviciu.
5
1
Hutuca de ce tii mainile in forma de salut al masoneriei. Te rogi la ce ? dumnezeu nu ai.
3
1
Ar fi f. interesant ca la dezbatere sa ne spuna , noua constantenilor M. Lupu, cum a venit el din Moldova, cu o valiza cu cateva haine, si cum a ajuns el acum un miliardar de renume , cu restaurant la Neptun, cu actiuni la Tepro. Sa ne spuna cine l-a facut atat de bogat, politica sau inteligenta lui.
6
1
Proasta alegere din partea PNL cu vechiturile astea oportuniste.Cu alti candidati se puteau astepta la succes dar asa se pierd voturi multe..
6
2
PNL vrea dezbateri intre craci!
7
2
Lupul la multi iezi este bun dar sa nul crezi
5
3
Mihai lupu fosila politica, de 60 de ani bantuie peste tot. Ce a facut , nu a lasat nimic in urma. Astalalt la fel de 60 de ani bantuie si el, dar macar a lasat ceva in urma. Raja nu e pe mana strainilor si are o gramada de investitii din fonduri europene, nu prea stie sa arate ce face, dar acum trebuie sa o faca.
5
2
Am vazut filme vechi cu nazisti. Am avut frisoane,vazand cat de mult seamana mintea penelistilor cu a nazistilor,doar ca tintele sunt altele . Horror ! Nu merg la vot de data asta. Nu am ce vota,adica e ceva sinistru sa alegi unul din rai doar din asa zis spirit civic. Nu vreau nimic rau,sunt satul,sa se aleaga intre ei,sa nu fiu eu raspunzator .Cred ca in viitor va fi o revolutie adevarata,nu o menstruatie ca in 1989.
4
2
ce dezbateri vreti?..ati nenorocit tara asta!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272