REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PNL jubilează: cum arată cifrele SONDAJULUI CURS pe tema alegerilor prezidenţiale, în funcţie de adversarul lui Iohannis în turul II

PNL jubilează: cum arată cifrele SONDAJULUI CURS pe tema alegerilor prezidenţiale, în funcţie de adversarul lui Iohannis în turul II

Replica API 9 septembrie 2019 | 19:25 541

Conform sondajului CURS realizat în perioada 27 august - 2 septembrie, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Președintele Klaus Iohannis ar câștiga detașat turul doi al alegerilor prezidențiale indiferent de numele contracandidatului și de partidul din care provine. Rezultatele au fost salutate de PNL, care a publicat următoarea imagine:

Sondajul a fost realizat în perioada 27 august - 2 septembrie, pe un eșantion de 1067 de respondenți, votanță, în vârstă de 18 ani și peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: față-în-față, la domiciliul respondenților.

Astfel, într-un tur II împotriva Vioricăi Dăncilă, Klaus Iohannis ar obţine 65% din voturi, faţă de 56% în cazul în care contracandidat ar fi Gabriela Firea. Iohannis ar obţine 63% din voturi într-un tur II împotriva lui Dan Barna (USR-PLUS) şi 62% împotriva lui Mircea Diaconu.

Pe de altă parte, notează stiripesurse.ro, Gabriela Firea stă cel mai bine la capitolul imagine. 48% dintre respondenţi au o părere bună şi foarte bună despre primarul general al Capitalei. 45% au o părere bună şi foarte bună despre Klaus Iohannis. Preşedintele în exerciţiu este urmat în clasamentul încrederii de Mircea Diaconu, cu 41% opinii bune şi foarte bune. Dan Barna are opinii bune şi foarte bune în proporţie de 31%, cu spaţiu de creştere odată cu creşterea notorietăţii. 30% dintre respondenţi au o opinie bună sau foarte bună despre Viorica Dăncilă.

În clasamentul partidelor conduce în continuare PNL, cu 31% intenţie de vot, urmat de PSD (26%), USR-PLUS (20%), Pro România (7%), ALDE (6%), UDMR (5%), PMP (4%).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot CURS, dadea in sondajul de la referendumul pentru familie din octombrie 2018, o prezenta la vot de 34 la suta.....si anuntau ca referendumul va trece.Asadar,sa avem incredere in CURS....nu gresesc cu mai mult de 10 la suta.
6
0
Mai cacat in gard facut din laba a mai iesit mata pe traseu sau au oprit-o jandarmii cu gaze. Multa muie tie si familiei tale de handicapati si sa nu te superi aceeasi muie si lui KWI
5
11
muistule pesedeu !!! Tin sa-ti amintesc ca stanga a iesit cu gazele peste oamenii pasnici cacatule pesedist !!! Muie barbulescu, muie pesede !!! Cu cacat mult !!!
10
7
Am avut 2 razboae cu hitleristi si noi acum alegem presedinte neamt .Suntem normali la cap ?
3
14
Acest sindaj este facut de psd acest ziar este psdist
8
6
minciuni ordinare
10
3
Ar putea cineva sa-mi argumenteze logic din ce motive l-ar vota lumea pe Verner?Ce bine a facut in acest timp si noi nu stim?De ce nu exista protectia cetatenilor fata de sondajele false, ca la alimente sau publicitatea falsa?
8
14
Alegem raul mai mic, va astept la numarat voturile bulangiilor
3
2
Dupa 2016cand au fost votati doar de 18 % din populatie P.S.D.isti se tot lauda ca ei sunt mandatati de poporul roman,dupa 26 05 2019 cand au pierdut dupa ce un procent mult mai mare de romani au votat au spus ca au fost furati cu softul acum agenturili vor influenta votul pentru presedinte.HAI SICTIR P.S.D.eilor. NU STITI SA PIERDETI.
9
7
Ii inteleg pe toti cei care ii vor vota pe Iohannis, pe Barna, pe Paleologu, chiar si pe cei care o vor vota pe veorica, daca atat ii duce capul. Dar sa-l votezi pe diaconu inseamna ca esti beat, idiot cronic congenital si sa ai inteligenta unui cuptor cu microunde defect si scos din priza!
16
6
Sa vina basistii vopsiti in liberali! Romania chiar merita din plin sa pice de tot,ca sa aiba de unde sa se ridice. Pe bune,o dictatura a interlopilor si procurorilor abuzivi si o mai buna supraveghere a romanilor de Securitate e super . Democratia nu este decat pentru occident. Sa vina ,,dreapta'' cu ciomegele si catusele,sa faca ordine si sa nu mai existe alte partide politice si nici idei . Si salariile sa fie taiate la jumate,cel putin. Sa se infiinteze lagarele de reeducare prin munca si pulane,sa termine romanii cu alegerile dupa asta. Un mare sef cu partidul lui si gata !
11
11
Eu fur mai mult ca Johanis si nu fac buscarie.
9
2
Votati armanu de Fagabou ... el se imbogateste si voi aplaudati ghiortaind de foame !
8
5
Pnl si usr sint fantome care n-au nici o sansa
11
15
Exista vietuitoare care o voteaza pe veorica???? Trist, foarte trist!
21
6
Daca cineva spera ca madam Vasilica sa apuce turul doi, inseamna ca e fumat rau de tot. Dun pacate pentru psdei, se duc pe poola. Din pacate pentru noi, contracandidati sunt la fel. Tot pentru interesul lor. Pentru poolime, adica noi, nimic nou!
16
9
ESTE FOARTE CLAR ,CHIAR NU VEDETI ??? CINEVA IL VREA CU TOT INADINSUL PE KLAUS V JOHANNIS PRESEDINTELE ROMANIEI. A FACUT TOT CE ESTE MAI BINE PENTRU NOI,NU MAI AVEM SOMAJ,AVEM SPITALE , SALARII SI PENSII DECENTE CA IN UE..ETC. DACA ALTCINEVA NU UMBLA LA BUTOANE SI SUNT VOTURILE CORECTE,MAI MULT DE 2 LA SUTA NU IA.DAR CUM TARA ASTA ESTE CONDUSA DE SERVICII... ASA CA ... PREGATITI-VA SA AJUNGEM O TARA DE LUMEA A CINCEA .
18
19
ia maxim 5 la suta iar neamtul muieste toti pesedeii !!! Iar eu muiesc cu cacat postacii pesedei !!!
25
11
Daca iar iese plavanul inseamna ca suntem un popor de idioti.
18
31
sa-i dau neamtului la moooe.
18
34
curs de belit pula la urs.
18
2
pana la psd vezi tu mai bine ca prostimea il voteaza tot pe johanis indiferent de adversar!
16
28
Iar pe pezdisti de la CURS , ii dai exemplu ? Auzi la ei PSD :26% !!
35
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272