REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Pod peste granițe între Liceul Tehnologic 'Dragomir Hurmuzescu' și Deutches Rotes Kreuz, Frankfurt

Pod peste granițe între Liceul Tehnologic 'Dragomir Hurmuzescu' și Deutches Rotes Kreuz, Frankfurt

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:46 754

Orice societate are nevoie de oameni cu suflet și disponibilitate, care să facă necondiționat ceva pentru comunitate. Când aceștia se unesc și formează o asociație puternică, cel suferind este în mai mare câștig. Indiferent că o astfel de formațiune oferă instrumentele de care oamenii au atâta nevoie sau doar calea și mijloacele prin care să le procure, ajutorul va avea ecoul așteptat.

Sub egida unei frumoase și trainice colaborări, la Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ Medgidia, au poposit voluntari ai filialei Deutches Rotes Kreuz, Frankfurt, însoțiți de membrii subfilialei Crucii Roșii, Medgidia, coordonați de doamna psiholog Tamara Nichita. Vizitatorii au fost conduși într-un tur al liceului, cu acest prilej vizitând și cabinetele de biologie și de Nursing. Aceștia s-au arătat încântați de dotările materiale existente, dar și de disponibilitatea elevilor de a dezvolta competențe în aria voluntariatului. Mai mult, au făcut donații ce au constat în: truse de prim ajutor, instrumente cu uz medical și alte echipamente specifice, atât de utile.

S-a dorit astfel a se pecetlui un parteneriat cât mai solid și îndelungat, urmat de vizite mai dese și de elaborarea unor noi proiecte în asociație cu Școala Postliceală Sanitară din cadrul LDTH, dar și o evoluție sustenabilă a voluntarilor S.N.A.C.

Scopul propus este ca proiectele ce se vor implementa, să aibă ca impact, la nivel local, educarea în domeniul voluntariatului a elevilor LDTH, iar ulterior, să se țeasă o pânză de păianjen, aceștia instruindu-i, la rândul lor, și pe alții.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce inseamna LDTH ? Traduceti ...
1
0
Prostii multe,carte putina!
1
0
Cand vine cineva de la Frankfurt ciocu mic
0
0
Care e scheletul, ala imbracat in rosu si cu ochelari?
1
1
Da nursing,... ce sa facem daca cu altceva nu avem ii facem din vorbe.. Nursing.... Si ce ies someri? Nursing.... Vai nursing, pardon cabinet de anatomie, mai nou pentru medgidia nursing. Liceul tehnologic... Nursing
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920