REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Poliția Locală a PRINS o femeie care comercializa țigări NETIMBRATE

Poliția Locală a PRINS o femeie care comercializa țigări NETIMBRATE

Replica API 17 februarie 2021 | 21:52 1504

În timpul unei activități de patrulare efectuate în cursul săptămânii trecute, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au identificat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu o femeie cu domiciliul în municipiul Constanța, care deținea fără documente de proveniență 26 de pachete de țigarete netimbrate, în vederea comercializării nelegale.

Persoana în cauză, împreună cu marfa confiscată, a fost predată organelor competente pentru continuarea cercetării, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.

Menționăm că femeia nu se află la prima abatere de acest gen. În ultimii doi ani, aceasta a fost depistată de mai multe ori, în zona pieței Tomis III, în timp ce oferea spre vânzare țigarete netimbrate.

Cetățenii pot semnala faptele de comerț ilicit la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La noi nimeni nu-i mai prinde. nici cu tigari nici cu altele!
0
0
Incompetentii de la locala mai mult incurca decat fac treaba !
0
2
In fiecare zi sunt prezentati cei de la militia locala ca au prins un tigan cu 3 pachete de tigari. Baiiii, sunteti jalnici. cta pute de cati tigani sunt in piete, sau cum zicea cineva , in Mangalia sunt tiganii de 30 de ani cu tigari pe Ion Creanga. Mars la cacat . Ati prins voi . Mare smecherie.. praf in ochi.
1
1
Numai cu documente legale poti vinde orice falsuri ,asa cum se vand tigarile facute in Romania cu nume straine,fara sa aiba si calitatea corespunzatoare denumirii . In loc ca tigarile sa se numeasca neaos,gen Snagov,Carpati,Amiral,ele poarta nume pentru care noi platim,tigarile ramanand tot romanesrti la dracu'. Cine a apucat un Marlboro ,Dunhill si alte americane originale,stie ce spun. Mai bine liberalizati piata tutunului,sa vedeti ca dispar traficantii ,numai ca slugile de ,,sus'' se supun bastanilor ce detin marile concerne. Ca atare,chiar nu-mi pasa daca traficantii sunt sau nu prinsi.
0
0
bravo! felicitari! ati reusit sa prindeti o femeie! ca pe bisnitarii din tomis 3 va kkti pe voi doar cand ii vedeti.... le ziceti sarumana... da asa o femeie sunteti tari!
5
1
Bai ,sinteti de groaza.Tiganii din mangalia traiesc de 30 de ani din vinzare tigari,zi si noapte.Str Ion creanga,bl C5,et 1,cere si ti se va da.Ati prins si voi o boschetara care vindea doua pachete,dar pe astia care traiesc din asta nu-i vedeti????
4
0
Toate pietele sunt pline cu tiganci ce vind tigari si primesc ajutoare sociale de la stat.Chiar nu se poate rezolva problema?.Politia locala le tolereaza.
11
1
Mare realizare! mergeti in toate pietele, la gara, la autogara de langa gara, sa vedeti baragladine cum stau si asteapta clientii pentru tigari. Au descoperit cam tarziu apa calda,
9
1
Bravo milikenilor LOKALI
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212