REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Poliția Locală dirijează încasările de la McDrive Delfinariu

Poliția Locală dirijează încasările de la McDrive Delfinariu

Replica API 21 mai 2020 | 00:00 15054

Un echipaj al Poliției Locale din Constanța s-a instalat, în cursul serii de miercuri, 20 mai a.c., în zona Delfinariu, blocând accesul șoferilor către Mc Drive-ul de la McDonald's.

Motivul: era prea aglomerată parcarea și nu mai erau locuri disponibile, au invocat polițiștii. Deși au avut intenția de a decongestiona traficul, mai mult l-au încurcat, creând un adevărat tămbălău, după cum ne-au sesizat șoferii indignați de faptul că nu puteau ajunge la restaurant pentru a-și lua un meniu la pachet. Probabil, s-a luat decizia de a ”păzi” intrarea la Mc Drive, deoarece, imediat după instalarea stării de alertă, constănțenii au format cozi interminabile la McDonlad’s.

Însă, agenții păreau mai degrabă a fi executat o campanie ”electorală” menită să ajute la scăderea profitului localului care adună zilnic mii de pofticioși la produsele de fast food.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acolo era parcarea DELFINARIULUI ! acum toate masiniile de la delfinariu ale turistiilor si ale boschetariilor de la mec si de la banci parcheaza in portiile propietariilor de case se urca pe trotuare si blocheaza garaje porti etc !!!!! AMENZI ! blocarea drumului public este INFRACTIUNE! NU PUTEM DORMI NOAPTEA DE GALAGIE O BANDA INTREAGA CU INTERSECTIE CU TOT OCUPATE CLAXOANE SI MUZICA POLUARE MIROSURI NOAPTEA DE LA TOTI TARANII PROSTI CARE VIN LA MCDRIVE!!!
1
0
Adevarul este ca toti lenesii de la McDrive incurcau tot traficul din intersectie. Oprirea in apropierea intersectiei si a trecerii de pieton este interzisa!
3
0
dar nu stiati? ei dirijeaza si boschetarii de pe domeniul public din poarta 6 . e daca sunt mana in mana asta e nu e asa domnule PRIMAR?
5
1
Poate va mai scad burtile indignatilor
7
1
Bv pol locala...nr 1
2
9
Pt mancare de la Mc exista o gramada de aplicatii prin care comanzi si se livreaza unde vrei. Intersectia se blocheaza zilnic din cauza celor care se aseaza la coada si nu e normal . Ar trebui politia rutiera sa dea amenzi pt stationare in loc nepermis. Asa ca mai usor cu titlurile astea care instiga pt ca nu are nimeni interes sa manipuleze profitul mc . Ba din contra daca ati fi destepti ati sti ca din punctul asta de vedere interesul este sa se incaseze sume cat mai mari la buget deci afirmatia din titlu este lipsita de logica
9
2
La Cernavoda au maxim 10 clase si aere de ofiteri,fac liceul la seral,acum....... online cu spaga!
13
0
Azi la MC maine la o babuta care vinde marar poimaine termina clasa 8 a la seral......asta e viata de politist local necalificat
8
2
prostanii care stau 20min sa cumpere mizeriile alea!!!va meritati soartaaaa
15
1
Atata pot Nu sunt in stare de mai mult
4
6
Va dati seama ce cretini sunt astia daca ataca la sursa veniturilor lor. Pai ba partaitor voi de unde plm credeti ca va luati salriile, nu tot din impozitele si TVAul pe care il plateste inclusiv mcdonalds din consumul alora pe care ii goniti voi? Sclavii plii
7
9
Va dati seama cat de prapadit sunt , daca am ajuns sa consider fite un meniu de 20 lei.
15
1
PE NICOLAE IORGA LA RESTAURANT SALI'S IN FATA ZI DE ZI E OCUPATA TOATA BANDA SI POLITIA TRECE NU LE FACE NIMIC
19
1
Unde sunt totii copii de " bani gata " le este frica sa nu ia amenda ...sa ii sparga tasu acasa ... bine le face , care este asa urgenta sa merci la mc ?! Sa fitze , vrei fitze platesti .
10
7
CU COADA PE MAMAIA, ERA SI INAINTE DE PANDEMIE, DACA STAI IN CHIRIE SI AI O MASINA DE 5000 EURO LA MANA A TREIA CARE SI LA AIA PLATESTI RATE SI NU STAI LA COADA LA MAC NU AI FACUT NIMIC
15
4
In sfarsit, cel mai bun lucru.. m am saturat de saraciile care isi cumpara un combo de 5 lei si baga motorina de 15 lei ca sa mearga la lac si dupa ce termina de mancat sa arunce ambalajele pe jos, sa va dau m. E de saracii , Bravo LOCALA
27
10
ce de tembeli mananca mizeriile congelate expirate de la americani si culmea le mai da si copiilor...si de aici iti dai seama de ,,urmele'' de creier romanesc;alte tari fac tot posibilul sa desfiinteze mancarea asta imputita urat mirositoare de langa copii lor iar noi facem cozi si incurcam si circulatia rutiera!!
29
7
suge pulicica lu rares bogdan.
10
5
Mai exact: cel mai profitabil McDonlads din tara.
9
1
Blocarea drumului public se pedepseste, politia sa sanctioneze babuinii care blocheaza traficul.
15
3
Multi melteni frustrati cu doi lei in buzunar cer desfinatrea pol loc pe motiv ca nu te mai lasa sa blochezi o intersectie mai baieti aici sunteti la constanta nu sunteti la voi la sat
25
6
Daca McDonalds nu e in stare sa-si controleze traficul prin drive-inul de marimea bobului de mazare din buricul targului. Ia sa-l mute pe Aurel Vlaicu sa vezi cat spatiu de parcare pentru fanii junk food. In rest articolul e de toata jena, se bazeaza pe pareri si impresii si nu pe fapte.
26
2
Cam asta-i treaba cand analfabetii isi baga nasul in afacerile internationale. Credeti ca va ramane fara ecou aceasta actiune? Nu mai bine vanau o babuta care vinde leustean?
17
5
Au ajuns corijentii sa dea amenzi grele oamenilor premianti. Amenda stie sa scrie oricine cu 4 clase. Bagati tigani la pol locala.
17
12
Trebuie desfiintata aceasta struto camila cit mai urgent.
19
6
Tot se zice ca mancarea de la mac e nesanatoasa. S-a mai limitat consumul.
13
2
Ei parcheaza ca toate jegurile pe str Amzacea, langa sediu iar pe noi ne amendeaza.
24
6
Cred ca dirijeaza cap de tabla Carcasa militianul local care nu stie sa lege doua cuvinte
19
7
Nu era mai simplu sa-i forteze primaria pe cei de la Mc Donalds sa schimbe sensul de intrare in Mc Drive? Adica sa-i forteze sa faca intrarea din Bvd. Mamaia si iesirea pe Soveja si randul care se formeaza pe Bvd. Mamaia ocupa prima banda pana in intersectie iar in intersectie se elibereaza banda 1 pentru cei ce vor sa faca la dreapta. Nu trebuie sa mai puna pe unii sau altii sa faca ,,ordine,, in intersectie.
33
2
Eu as desfinta Mc si as face un lidl acolo. Ce...aia e mancare la mek?
13
10
Foarte bine, nu are nici o legatura cu incasarile, au fost zile in care nu puteai sa faci la dreapta pentru ca acea coada la mc se intindea si pe bd ul mamaia, ei singuri trebuie sa gaseasca solutii de a nu mai incurca traficul, de ce trebuie sa sufere toti pentru unii ca vor sa manance la pachet, isi iau de acolo si dupa ce le mananca mai incolo, tot pe sosea sau in vreo parcare le arunca pungile pe jos si pleaca, civilizatie ce mama naibii
40
1
ca sa stiti Eu am facut filmarea deci cu placere oameni buni
2
9
sa se desfiinteze Politia Locala
37
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212