REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

POLITICIENII constănțeni nu PREA FAC MIȘCARE

POLITICIENII constănțeni nu PREA FAC MIȘCARE

Replica API 25 ianuarie 2021 | 00:18 3189

Forma fizică a președintelui a devenit principalul subiect de conversație pe internet după ce acesta s-a vaccinat în cursul zilei de vineri, 15 ianuarie 2021. Pasionat de sporturi precum ciclism, tenis sau cele de iarnă, șeful statului a dezvoltat o musculatură demnă de invidiat. Nu puțini au fost cei care i-au transmis șefului de la Cotroceni mesaje de apreciere, iar printre ei s-au numărat și politicienii constănțeni. Aceștia s-au arătat surprinși de forma fizică a președintelui, motiv pentru care îl aplaudă și felicită. Însă, constănțenii au recunoscut că ei... nu prea fac mișcare.

Horia Țuțuianu NU a călcat niciodată într-o sală de forță

Deși nu a călcat niciodată în sala de forță, fostul președinte al CJ Constanța, Horia Țuțuianu, se laudă cu un braț mult mai mare ca cel al președintelui. Acesta a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că nu a călcat niciodată într-o sală de forță și nici nu are pentru ce să facă lucrul acesta. Și adevăr grăiește, nici nu are nevoie de sală pentru că forma fizică a acestuia este una bună.

Marius Horia Țuțuianu

Cătălin Iacob, de trei luni este consilier local și membru în Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură. Acesta a declarat că face sală, dar nu a putut să se pronunțe legat de mărimea mușchilor, ba mai mult, a subliniat că nu există termen de comparație fiind vorba și de o diferență de vârstă vizibilă.

George Măndilă

Măndilă George are o viața dezogranizată, dar creativă

Mult mai vocal a fost consilierul personal al primarului Vergil Chițac, Măndilă George, care a declarat că mai degrabă îi place să privească sportul, nu să-l practice. Acesta a completat spunând că niciodată nu a făcut sală pentru că are o viața dezorganizată și creativă. În schimb, are doar aprecieri pentru cei care reușesc să se organizeze și au o viață sănătoasă.

Vă reamintim că forma fizică a președintelui României, Klaus Iohannis a fost și în trecut apreciată. Atât în momentele în care a fost surprins la munte, pe terenul de tenis ori călare pe bicicletă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum dracu sa nu aiba muschi plavanul;toata ziua freaca menta la Cotroceni,trai bun cu tot ce vor muschii lui!Cui dracu nu i-iar place asa trai?
0
0
Ezact ca la meletieni,carte multa nu se cere,sa fii prost,sa ai putere!
1
0
Horia, umbla pe la Balcic..avea numai de 5 sute..luase salariul de la judeteana... sa ne ia cacatul la laba...
1
0
Ce glume bune, Tutuianu nu are nevoie de sala, pai la cata l.ba trage pe computere la parlament. Asa a fost crescut la cj labagiu de profesie
4
0
Muschi are ,minte ce-i mai trebuie!?
6
0
E tot ce ma interesa! Ptiu!
4
0
Ai nostri fac halbere, aruncatu' cu privirea si coniac canoe!
7
1
Spui Tutuianu si tragi apa , un nimeni de care Horia Constantinescu si a batut joc. Auzi la ei horia la patrat, probabil ca au capetele patrate. S.t.r3 e pus sa distruga aici la constanta tot de asta ia oameni atat de buni langa el. O sa ramana in istoria ca cel care a scos in fata cei mai multi prosti din istorie
10
2
In materie de conducatori, as prefera pe unii care au muschi 'de sahist'. Cei care merg la sala sau se preocupa de forma fizica in mod excesiv, sunt de obicei indivizi egocentrici, egoisti, narcisisti, aroganti. Iar Iohannis este exemplul perfect pentru ceea ce am spus. Este ok sa faci miscare si sa incerci sa iti mentii forma fizica. Dar cand faci din asta o religie, povestea se schimba.
10
4
sa il intrebati pe Iacob daca stie sa scrie un CV...cu muschii sta bine ca e putred de bogat si arogant pe masura. Nu face el sala, face caiac canoe, pt oameni cu obraz subtire
7
0
Cel mai bun articol, un nou Pulitzer e pe drum. Numai un geniu se putea gandi sa scrie asa ceva.
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212