REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

POLIȚIST AGRESAT în Urgența Spitalului Județean de un RECIDIVIST BEAT care a făcut accident!

POLIȚIST AGRESAT în Urgența Spitalului Județean de un RECIDIVIST BEAT care a făcut accident!

Replica API 16 mai 2019 | 00:02 491

Sali Beadin este cunoscut cu antecedente penale! Acesta a fost condamnat în trecut pentru infracțiunea de tâlhărie, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. În iarna anului 2018, s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident rutier, fiind transportat la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice. Acolo a tăbărât pe un polițiști, agresându-l.

Totul s-a petrecut la data de 15.12.2018, în jurul orelor 21.35, când Sali Beadin, aflându-se sub influența alcoolului, a condus un autovehicul cu numere de Germania, pe bld. IC Brătianu, și ajungând la intersecția tip giratoriu de la podul IPMC, nu a acordat prioritate unui autoturism care venea din sens opus și care virase stânga spre Aurel Vlaicu, lovindu-l în partea din spate, provocând un eveniment rutier. În urma impactului, mașina lovită s-a rotit pe loc și s-a oprit în sensul giratoriu. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane, pasager dreapta-spate în cel de-al doilea vehicul, care a declarat în fața organelor de cercetare penală că nu depune plângere penală prealabilă pentru vătămare corporală din culpă. În continuare, șoferul vinovat a fost condus de către organele de cercetare penală la sediul Spitalului Județean Constanța, pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, deoarece în urma testului cu aparatul etilotest a rezultat o alcool emie de 0,79 alcool pur în aerul expirat. Conform Buletinului de Analiză Toxicologică, inculpatul avea o alcoolemie de 1,90 g/l alcool pur în sânge la ora 22.10. Ulterior recoltării probelor biologice de sânge, inculpatul a devenit agresiv verbal și fizic cu organele de poliție, lovindu-l pe agentul de poliție I.F., în zona capului cu palma și în zona toracelui cu piciorul, fapt relatat și de martori, adică un medic rezident și un asistent medical. Inculpatul și-a recunoscut faptele și și-a rezervat dreptul la tăcere. Având în vedere că este recidivist și mai avea resturi de pedepse, cea rezultantă a fost de 3 ani și 8 luni închisoare. Decizia nu este definitivă. În cauză a fost depus apel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi mokanii saraci lipiti ati venit in Dobrogea de Sud adusi cu momeala de pasuni si pamant. Y. F. Impuscate . Sa va dau muye cu kakat .va n gat de specie de hoti si koorve
1
0
Voi toti machidonii a-ti venitsaraci lipiti, izgoniti de greci si a-ti fost improprietariti cu case si pamanturi in Dobrogea, refugiati de razboi... Aduti aminte cum iti plangeau bunicii cu camasile rupte pe ei sinveneau sa bea apa din fantanile tiganilor turci.
1
0
pt ,, Banu ,un pesedist de kk" care crede ca Draknea si Ciordache mai poate prosti lumea cu tampenile cu care minte prostimea din psd
4
0
Politia nu are voie sa foloseasca forta impotriva simpatizantilor PNL si USR,adica impotriva batausilor,drogatilor,interlopilor.
0
10
Ma uitam aseara , la o poza veche cu Constanta 1942 . In poza era o defilare a Wermacht-ului , langa Muzeu de Arta actual . Hmmm paradox-ul istoriei , este ca putin mai in jos , acum , este plin de turco tiganisme .
6
1
Soim pesedist.Protejatul lui Toderica.
5
2
Cata economie facea la buget un glonte in cioara.
12
0
ASTA E IN FISHA POSTULUI
1
0
adica i-a dat un pumn in cap si un picior in burta militianului? frate!!! intr-o tara civilizata militianu scotea pistolu si ii tragea un glont in cap pe loc! de aia e romania plina de borfasi ca e tara lor
25
0
Tiganii fac pe nebunii deoarece stiu cat pot sa dea la politie, la medic la judecator si scapa usor.
22
2
care societate de asigurari auto bre? avea numere de germania, mai mult ca sigur exirate
8
2
Va sta dupa Apel minim 4 ani la puscarie ! Fiind recidivist va avea regim inchis ! Plus ca societatea de asigurari auto il va stoarce de bani ! Noi zicem mai Sali ca e mai bine sa-ti tai venele ! Or sa te arda aia-n cur de o sa-ti iasa cacatul pe bot ! ... Cioara borata !
23
1
Incredibil!!! Aceste ciori turcesti borate care n au minim minimorum provoaca zilnic probleme !!!Locul acestor capatani de batal e in desert pt ca n societate nu se pot acomoda si respecta minimele norme de bun simt
33
0
In locul politistului, ii dadeam in gura pana vorbea chineza.
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218