REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Polițiști amenințați de un șofer beat și recalcitrant!

Polițiști amenințați de un șofer beat și recalcitrant!

Virgil STOIAN 1 iulie 2023 | 00:00 1402

Raul S. a înjurat și amenințat doi polițiști, care fuseseră chemați chiar de mama acestuia. Astfel, tânărul, în vârstă de 19 ani, intenționa să plece cu autoturismul său, chiar dacă era sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii fiind chemați pentru a-l calma. Raul S. a devenit violent la vederea celor doi polițiști, încercând întâi să îi agreseze, apoi amenințându-i că dă cu mașina peste soția și fiica unuia dintre polițiști dar și peste fiul celuilalt.

Politisti amenintati de un sofer beat si recalcitrant!Foto cu caracter ilustrativ

Potrivit rechizitoriului, la data de 24.06.2022, în jurul orei 22.00-22.30 mama lui Raul S. a reclamat faptul că fiul său intenţionează să se urce la volanul autoturismului său şi să plece cu acesta, insistând să îi dea cheile autoturismului, deşi este sub influenţa băuturilor alcoolice. La faţa locului s-au deplasat doi polițiști care au constatat că era un conflict în desfășurare, în sensul că Raul S. se bătea cu un vecin. La vederea organelor de poliţie, inculpatul a devenit violent verbal şi s-a îndreptat ameninţător înspre unul dintre polițiști cu pumnul ridicat, cu intenţia vădită de a-l lovi pe acesta. Polițistul a folosit sprayul iritant din dotare asupra acestuia, după care l-a încătuşat, încercând să coboare şi să iasă din scara blocului pentru a evita mirosul sprayului lacrimogen care se simţea pe scară.

Raul S. a încercat să îi lovească pe polițiști

În momentul în care au ajuns aproape de uşa scării, inculpatul a devenit violent verbal cu cei doi agenţi de poliţie, încercând să îl lovească pe primul cu capul şi apoi scuipându-l peste faţă şi uniformă, de mai multe ori. La scara blocului, inculpatul a continuat seria atacurilor verbale violente la adresa organelor de poliţie, adresându-li-se vulgar şi ameninţând cu acte de violenţă şi fapte infracţionale explicite cu referire la soţia şi copilul unuia dintre polițiști, în mod repetat, în sensul că urmează să îi urmărească şi să dea cu maşina peste ei. Aceleaşi injurii, ameninţări şi violenţe verbale au fost adresate unui al treilea polițist, căruia cei doi agenţi de poliţie i-au cerut sprijinul, având în vedere violenţa şi vehemenţa cu care inculpatul se manifesta. Cu aceeaşi ocazie, Raul S. a adresat injurii organelor de poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi a ameninţat cu acte de violenţă care au produs o stare serioasă şi reală de temere, constând a da cu maşina peste fiul altui polițist, pe trecerea de pietoni, ca să pară accident de circulaţie. Tânărul a fost dus la Secția Psihiatrie Tulcea, însă medicul de gardă a considerat că nu este necesară internarea lui, motivată și de refuzului inculpatului.

Politisti amenintati de un sofer beat si recalcitrant!


Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis condamnarea lui Raul S. la 3 ani şi 2 luni închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, amenințare, lovire și alte violențe și tulburare a ordinii şi liniştii publice. Sentința a fost dată pe 28 iunie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In imagini apare si FLOAREA DIN POLITIE... search pe google
1
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
3
0
E cel mai jmeker el acum la puscarie.
1
0
EU SUNT!!!
0
0
Acolo nu e vorba numai de alcool,sa fim seriosi . Tanarul este un mare dobitoc agresiv,care dezinhibat de alcool se manifesta asa cum este el de fapt. Treaz poate se abtine cu greu sa isi arate fata. Maimutoi.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468