REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ponta: O să avem gaze cât să nu ne fie frig în casă, dar nu o să avem bani să plătim întreținerea

Ponta: O să avem gaze cât să nu ne fie frig în casă, dar nu o să avem bani să plătim întreținerea

Replica API 6 septembrie 2022 | 00:00 1749

Victor Ponta a dezvăluit marţi seară, la România Tv, ce îi aşteaptă pe români la iarnă. Fostul premier avertizează că gazul va deveni atât de scump încât oamenii vor prefera să îngheţe în case.

Victor Ponta

Fostul premier al României a dezvăluit ce îi aşteaptă pe români după ce ruşii de la Gazprom au ameninţat Europa că vor tăia complet gazul.

„Eu nu cred că moare Gazprom de grijă noastră. Problema e cum am ajuns în situația asta. Dacă noi i-am sancționat pe ruși, de ce ne mai supărăm pe ei că ne taie gazul?

Între timp, mai vreau să spun ceva. S-a oprit Nord Stream pentru că Germania a devenit o țară de reziști, care are că scop să salveze Ucraina, în schimb s-a mărit cantitatea de gaze care trece prin Ucraina. Ucrainenii încasează taxe de tranzit și își iau și gaz pentru ei din Rusia.

În America nu o să înghețe nimeni, în China nu o să înghețe nimeni, nici în Turcia. O să îngheţe în Europa, dar nu în toată că unii europeni sunt mai deștepți, unii mai proști. Ghiciți în care parte ne aflăm noi, la cei mai proști că o să avem și gazul nostru și tot o să înghețăm.

O să avem rezerve cât să nu ne fie frig în casă dar nu o să avem bani să plătim întreținerea. Gaz o să fie să încălzim apartamentul dar o să fie atât de scump că o să-l oprească lumea. Ce facem cu firmele? Omul o să aibă cald în casă dacă are bani de întreținere, dar nu o să mai aibă unde să meargă să lucreze.

Eu nu sunt un om sărac, am văzut cât mi-a venit întreținerea în august, am înmulțit de trei ori cu decembrie și am zis să ne mutăm undeva la tropice, unde e cald”, a declarat Victor Ponta, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pinocchio, Dottore.... iar te bagi in seama TRADATORULE ?! Cine te mai baga in seama, ce credibilitate ai tu ???
2
0
cine se mai uita in gura lui Pinocchio?
0
0
Ba, dar cati oligrofeni isi dau cu parerea! Intreaba unul probabil vreun parazit , de unde are casa asa mare. Pai, ba ruinatule, asta a fost procuror, ministru, prim ministru, acum isi firma lui. Altii au sase case, altii palate la Snagov, 300 de ha , si nu te mai intrebi cum le-a obtinut! Si referitor la gaze a spus purul adevar, tu atat de p***t esti incat nu vezi ca s-au inchis ALRO, etc. din cauza pretului la gaze!
0
1
Te-i desconspirat jigodie,cine mergea la Moscova sa ia lumina tu si tactu Nastase-popo Ai toate calitatile rusesti ;mincinos,lichea si tradator
0
0
gaseste solutii ,dar ce se fac guvernantii, parlamentarii magistratii,etc.de unde iau bani sa si plateasca ...gazele!
1
0
In ansamblu are dreptate Pinochio. Astia de mai jos sunt oligofreni
0
1
esti o rabla j*****a .
1
0
Pontacule, iar apari tradatorule, ipocritule ?! Ce CREDIBILITATE ai tu PINOCHIO ??? Te sponsorizeaza prietenul tau "ghita furaru"...daa.... pe tine si pe ciutacu... Latrailor, Hahalerelor !!
2
1
Am mai avut unul , ca voi.
0
0
Auzi ba da miile de fosti detinuti politici batuti de comunisti pana la lesin si morti in inchisori cu ce s-au incalzit ba?Da poporul roman asuprit de teroristii comunisti cu ce s-a incalzit ba?Da tezaurul Romaniei se incalzeste si la ora actuala cu gaz?Ia zi ba.
1
0
tu vorbesti, ban ditule, ai o casa cat casa poporului, poate ne spui ce muncesti matale, si unde?
0
0
Ia-i acasa pe rusi, sa te incalzesti impreuna cu ei in soba.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212