REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Portul Constanţa, gazdă a primei reuniuni a Comisiei mixte maritime România – Turcia

Portul Constanţa, gazdă a primei reuniuni a Comisiei mixte maritime România – Turcia

Replica API 31 mai 2022 | 22:30 1218

CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanța a fost gazda primei reuniuni a Comisiei mixte maritime România – Turcia.

Delegaţia turcă a fost condusă de Unal Baylan – Director General pentru Afaceri Maritime în cadrul Ministerului turc pentru Transport și Infrastructură, însoţit de reprezentanţi ai Ministerului de Afaceri Externe, precum și ai sectorului privat, ce au fost implicați anterior în operarea liniei Ro-Ro Constanța - Karasu. De asemenea, au fost prezenţi la întâlnire Emre Yurdakul, Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa şi Aygun Eski, ataşat comercial.

Partea română a fost reprezentată în cadrul reuniunii de delegaţi ai Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, ai altor autorităţi portuare şi instituţii în domeniu (Autoritatea Navală Română, Vama, Garda de Coastă), precum şi ai operatorilor portuari.

În cadrul întâlnirii, au fost dezbătute aspecte referitoare la problemele ce au fost întâmpinate pe perioada funcționării liniei Ro-Ro Constanța – Karasu.

Directorul general al CN APM SA Constanţa, Florin Goidea, a subliniat că scopul acestei întâlniri bilaterale este acela de a identifica măsurile necesare a fi luate pentru a asigura operarea unei linii regulate sustenabile între porturile celor două țări. În acest context, Administraţia Porturilor Maritime va oferi întreg suportul său şi îşi manifestă deschiderea pentru a contribui la punerea în practică a acestor proiecte.

La finalul evenimentului, delegația a făcut un tur prin Portul Constanța la bordul navei Anghel Saligny.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati distrus portul cu ucrainienii . Totul e dat peste cap
0
0
Felicitari dl Goidea pentru management!
1
0
Cand portul o sa iasa din politic o sa putem vorbi din nou. P**a atunci jale mare si reuniuni intalniri pentru p****i
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272