REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Posibilă fuziune PSD - Pro România. Victor Ponta: Mă aștept să anuleze acea decizie de excludere

Posibilă fuziune PSD - Pro România. Victor Ponta: Mă aștept să anuleze acea decizie de excludere

Replica API 23 noiembrie 2021 | 00:06 1121

Victor Ponta, președintele Pro România, afirmă că actuala conducerea a PSD ar trebui să anuleze decizia prin care el și alți foști social-democrați au fost excluși din partid. Despre o eventuală întoarcere în PSD, Ponta afirmă că nu s-a discutat, însă nimic nu este exclus.

Victor Ponta

„Domnul Ciolacu m-a invitat (la o cafea la sediul PSD, n.r.), nu mă duc neinvitat nicăieri. Eu, cât am fost liderul PSD m-am sfătuit cu foștii lideri. Fiecare are o anumită experiență. Domnul Ciolacu m-a invitat, m-a întrebat. Dincolo de asta nu am discutat altceva și nici nu s-a pus problema (fuziunii PSD - Pro România, n.r.). Dacă au nevoie, îi ajut cu plăcere. Dacă nu au nevoie, nu îi deranjez”, a declarat Ponta la Digi24, citează stiripesurse.ro.

„Eu și colegii mei din Pro România am fost excluși din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum, când Sorin Grindeanu va fi ministru, poate chiar vicepremier, m-aștept să anuleze acea decizie. Pentru mine ar conta moral acest lucru”, a mai explicat liderul Pro România.

Întrebat dacă ia în calcul varianta întoarcerii în PSD sau să fuzioneze Pro România, în cazul anulării deciziei de excludere, fostul premier a răspuns: „Dacă vor și ei... Dacă vor și ei, o să discutăm. N-am discutat de niciuna dintre variante pentru că trebuie să vrea. Din partea Pro România există...”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu placere la ciolan ,HIENA
4
2
a inviat sarpele cu ochelari ...a simtit miros de ciolan
7
2
dragule, Puie Monta este ultimul si singurul care a mai miscat ceva pentru tara asta! Si se pare ca si ultimul fraier care isi da demisia de onoare! acum mor arsi cu sutele si nu isi da nimeni demisia!
12
7
Lasati-l si pe el la ciolan, ca a mancat si el salam cu soia!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212