REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Potențialul candidat al PSD la Primăria Mangalia NU este împotriva demolării garajelor, dar cere acțiuni 'cu cap'

Potențialul candidat al PSD la Primăria Mangalia NU este împotriva demolării garajelor, dar cere acțiuni 'cu cap'

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 921

Probabil cel mai vocal dintre consilierii locali de la Mangalia, Menabit Ozghiun are șanse să fie candidatul PSD la primărie, în 2020. Nu spune nici nu, dar nici da acestei provocări, declarând că: “PSD este un partid mare. Are președinte pe organizația județeană. Mangalia este o organizație locală, listele sunt aprobate de organizația județeană. Nu decid eu cine candidează din partea PSD”. Pe de altă parte însă, remarcă alesul local: “Am remarcat că mă doresc locuitorii Mangaliei, dar nu fac eu politica PSD. Sunt nou în politică și vin din afară incubatorului PSD. Fac o politică municipalistă. Nu sunt nici novice, știu că am popularitatea cea mai mare la această oră”.

“Eu nu fac politică pentru candidaturi și funcții, întotdeauna am încercat să schimb Mangalia în bine, pentru că s-a năruit. Sunt consilier local deoarece PSD a oferit un loc eligibil cuiva din societatea civilă, pentru a-mi da posibilitatea să fac ce fac eu acum. Eu nu am dorit să candidez nici consilier local pe loc eligibil. Am refuzat de 3 ori până să accept. Doar am raspuns unei necesități”, mai declară Menabit Ozghiun. Legat de notorietatea pomenită de acesta, unul dintre subiectele pe care acesta le dezbate de câteva luni se referp la demolarea garajelor în municipiul Mangalia. Subiectul a fost abordat și de colegii consilieri de la ALDE, așa încât a venit firească întrebarea: consilierii PSD și ALDE s-au pus de comun acord să discute despre același lucru sau s-au inspirat unii de la alții? “Relația politică PSD-ALDE pot să o țină cei cu funcții în cadrul partidului. Eu nu am funcție de conducere, nici măcar la PSD Mangalia. Probabil că subiectele fiind adevărate și reale, ne potrivim în consecință”, a răspuns Menabit Ozghiun. Însă, tot el a explicat faptul că nu este împotriva demolării garajelor, așa cum poate s-a înțeles sau cum militează cei de la ALDE, ci este pentru dezvoltare. Ce înseamnă asta? “Eu întotdeauna am susținut că existența garajelor face să arate Mangalia precum Gaza din Palestina. Și am dorit proiecte de dezvoltare în locul lor. M-am luptat să se creeze condiția ca demolările să se facă în baza unor proiecte de dezvoltare. Nu au fost făcute, mi se pare o înșelăciune ca Primăria să nu își asume o construcție de parcări, de locuri de joacă pentru copii, spații verzi etc. în locul demolărilor. Nu vreau să trăim printre ruine ani. Demolările au fost și sunt haotice. Dacă întrebați pe primar, nu știe cum a început să demoleze garajele. Ideea a plecat cu un proiect de construit parcări cu copertine, pergole pentru ape pluviale, iluminat public, camere de luat vederi, căi de acces, trotuare... Și proiectul nu a mai fost adus spre a fi aprobat. Dacă se aproba, în baza lui, conform contractelor, posesorii de garaje trebuiau să elibereze terenurile. Cronologic, în funcție de investiții – construire”, a declarat, pentru “Replica”, Menabit Ozghiun.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El nu e in stare sa aiba grija de familia lui si voi il vedeti primar? Apropo Ozghiun ce mai face baiatul tau?poate vine el si candideaza la primarie cu siguranta e mai istet si mai descurcaret ca tine. Cetatenii astia care te simpatizeaza stiu ca ai un fiu pe care l-ai lasat de izbeliste?stii doar sa dai din gura,asta faci.
2
0
Nu votez cu Megabit, ma enerveaza cu implicarea excesiva, in schimb vrrau ca Radu sa termine ce a inceput, sa nu cumva sa arunce motanul unul de la altul. Megabit o sa dea clar vina pe Radu. Aptopo, nici pe Radu nu l simpatizez sau macar Pnl ul, dar repet, Megabit o sa dea vina pe fostii primari, deja face asta
1
0
Acest viitor "primar" al cabinetului dentist a lui Pralea acolo va fi primar stirbu asta
1
2
Ordin de zi al primarului Mangaliei: "Denigrati-l pe Ozzy!"
3
4
Stroooe incerci un mic sondaj aici?? Bagi catelu'in fata sa vezi parerea noastra??? Ai'drecu securisti! PSD va disparea animalule. Pazeste-ti averea!!!
7
2
ozi are doua dungi rosii in diagonala pe cardul, dracul de identitate si inca un coleg de camera dar da ar fi bun de primar cel putin mai bun decat jumatate barba cot iepure de la mijloc
4
1
Dumneata ai nevoie sa iti spuna cineva ca orasul e plin de gropi, azbest, golani, mizerie, etc?! Asta e treaba unui consilier local, sa faca pe vuvuzela aratand cu degetul spre ceea ce orice om vede oricum si singur? Ma gandeam ca treaba consilierilor locali este sa faca proiecte, sa le sustina, sa le voteze si sa-l oblige astfel pe primar sa faca treaba. Sa tipi ca o tzatza isterica zilnic, ca tu oricum esti jobless, sa nu faci nimic, doar sa critici, este demn de orice motzunache, nu trebuie sa fii consilier local. Asa ca dle Menabit, da-ti doua palme, mergi si cauta-ti un serviciu...
2
5
Dar nu o mai fi niciun mangalian care sa poate face ceva cu municipiul nostru? Eu unul as vota ceva fara coloratura, nu de alta dar ala ar putea picta Mangalia in toate culorile nu doar rosu sau galben sau ce dracu culori mai au partidele astea. Si asa bani de la buget nu se mai dau. Hai mai baieti sau fete ridicati-va de pe unde sunteti si hai sa luam Primaria din mana "hotilor" sa ne mai gospodarim si singuri nu doar cu indicatii de partid. Eu am speranta ca va veni cel pe care il asteptam. Nu va face tot dar sigur va tine cont de parerile multumii adica fara borduri de mil. in loc de scoala
9
0
Tatarii sunt demult in Mangalia nu proveniti ca altii suberekurile sunt mai bune decat covrigii
6
7
Nu stiu daca e priceput la toate, dar sesizeaza tot ce nu e in regula in acest oras,si nu e singurul.Dar deranjeaza adevarul pe unii si atunci se arunca cu pietre. Daca ce spune el sau acuza pe cineva fara temei de ce nu-l da in judecata, macar pentru calomnie?! Le e frica de contra argumente si de faptul ca de la o sesizare se ajunge sa miroare tot rahatul, cam asta e.
12
4
Terminati cu glumele.
5
3
singurul loc unde acest individ trebuie lasat sa isi dea cu parerea este salonul de la spitalul 9 sau la sedintele de terapie psihiatrica pentru ca e dement
10
4
Menabit in Mangalia este exact ca italianul care s-a dat doctor in Bucuresti, desi el avea 8 clase. Mai exact, e buna de gura si... cam atat. El la baza este un fost politist vamal cu cariera scurta, ca mai apoi sa fie bucatar, plimbatir de hartii pentru fostul tata socru ce avea grade multe pe la Bucuresti si cam atat. Ocupatia lui in ultimii 5 ani se reduce la cancanuri prin oras, la numarat becuri, la tipat necontrolat si isterizat prin oras si in Consiliul Local. Omul asta nu munceste, nu stie nimic dar spune ca stie de toate. Maine, poimaine va face si operatii pe creier... Trist!
19
4
Il bagati prea mult in seama. E un ZERO barat. Doar gargara.
24
2
Nici tatarii din Mangalia nu-l voteaza pe acest excroc mincinos.Ozzy,nu te intelegi bine nici cu sapunul si apa,mirosi a batal si fa ceva cu dantura aia,pentru ca atunci cand vorbesti parca scuipi.Sa ne spui si noua de 10 ani cu ce te ocupi si daca este adevarat ca ai fost pensionat pe caz de boala la 43 de ani deoarece nu ai mai trecut testele psihologice.Tu nu ai fost in stare sa ai grija de familia ta dar de toata populatia Mangaliei?!
21
1
Acest baiat se pricepe la toate...Ne prezinta ce a facut el acum 15-20 de ani dar Ozzy,cel ma important este prezentul si prezentul nu este de partea ta!Esti pe nicaieri,nu ai o ocupatie,sau poate esti angajat la FB!Toata ziua ne intoxici cu fel si fel de comentarii,unele mai aberante ca celelalte.Ozzy,nici cei din PSD nu te doresc pentru ca esti un om alunecos,fara cuvant si personalitate.Tu,trebuie sa-i multumesti lui Alex Cautis pentru acest post de consilier la Mangalia.Sincer,tu tre sa-ti vezi de suberecurile tale,de gratarele de baclavale, acolo este locul tau.
23
3
Tatarul e mai periculos ca RC. Lauda si tine partea PSD atat de tare ca ne ingrozim cat de rau va minti sa se apere pe sine. Are conceptii foarte ciudate, cine nu e cu el e automat impotriva lui. Sa ne fereasca dzeu de asemenea ciudati...
22
1
tatarul e baiat destept si-i merge bbilica mai mult ca tine leo. o sa faca ceva ptr mangalia
11
15
Seful PSD Mangalia ce parere are de ambitiile tatarului?
13
6
Orcine sa vina primar numai Radu Cristian sa nu mai fie ! Acum face pavele si borduri cu firma agreata din Costinesti a fratilor Balan SC.VIRALEX COMPLEX 2005.Ia bagat pe gat primarul din Costinesti cu achizitie directa.Tot firma lor ne-au daramat si garajele.Nenorocitul de primar sa se duca dracului ca numai rau a facut Mangaliei din 2016.
11
13
Nenea asta minte cu o naturalete iesita din comun. Cred ca nici aia de la psd nu l mai suporta. Este unul dintre cei mai iresponsabili zvonaci ai orasului
14
8
E baiat destept, are dreptate, nu trebuie procedat asa cum a facut-o idiotul de Fagadau...
11
18
Nero nu mai face parcari in zonele demolate ;sunt oportune aleile cu pavele peste alei existente. Repede ! Ca nu-i buget.
6
0
Dupa 8 ani cu Radu Cristian , lumea l-ar vota si pe Beinur , Raim sau Minca primar , chiar daca nu prea mai e mare lucru de praduit . Culmea tupeului ar fi sa mai candideze pentru inca un mandat R C . Nu stiu cat de vocal ar mai fi si Ozghiun cand o da de borcanul cu miere .
21
10
Eu.ma.duc in.honolulu
15
8
A platit si el vad articole
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108