REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

‘POVESTEA’ şi meseriile familiei unui PUŞTAN INFRACTOR: de la VRĂJITOARE, la TERORIZAREA locuitorilor zonei!

‘POVESTEA’ şi meseriile familiei unui PUŞTAN INFRACTOR: de la VRĂJITOARE, la TERORIZAREA locuitorilor zonei!

Replica API 26 septembrie 2018 | 21:25 292

Povești cu vrăjitoare și indivizi în prezența căror îți stă inima în loc? Există, doar că la un nivel mai puțin desprins din paranormal. Totul se bazează pe infracțiuni, de la înșelăciuni, furturi, la terorizarea vecinilor. Aceasta este și "povestea" de viață, relatată de ce ce-l cunosc, a unui minor de 15 ani, George M., care a fost arestat la domiciliu întrucât a fost implicat într-o tâlhărie. El a locuit cu familia pe o strada din zona Kaufland, iar acum stă tot în zonă, dar la alt domiciliu.

Mai exact, la data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 17.40, minorul în cauză ar fi smuls lanțul de la gâtul unei femei, în vârstă de 52 de ani, care se afla în zona autogării, din municipiul Constanța. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii constănțeni, minorul a fost identificat și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 21 septembrie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu, ceea ce s-a și întâmplat.

Însă, se pare că George este un mic ”terorist”. Persoane din anturajul lui ne-au relatat că tatăl lui a locuit în zona Kaufland cu părinții încă de când era mic, în două camere puse la dispoziție de către o societate comercială. Când a crescut, a muncit în cadrul aceleiași societăți, fiind vorba de o casă mortuară, însă ar fi furat de la locul de muncă, în sensul că cerea prețuri duble sau chiar triple pe serviciile oferite, fără ca administratorul să știe.

A fost concediat, lucrând o perioadă la o firmă de salubrizare, după care la o altă casă mortuară. În timp ce se afla la cimitir a cunoscut-o pe M., care făcea curățenie, ea fiind eliberată proaspăt din penitenciar, cu care s-a și căsătorit de altfel. Mama acesteia este din cartierul Palas, cunoscută ca… ”vrăjitoare”, au spus oamenii.

”Învia calul, dezlega cununiile și alte prostii. Înșela oamenii, asta făcea. Venea la 12 noaptea și îți cerea ac, ață și sare, doar ca să bage frica în tine, că face farmece”, au relatat aceștia. După ce s-au căsătorit, și ea s-a mutat pe strada cu pricina și au avut trei copii, între care și pe George, care a rămas fără un ochi când era mic, în urma unui joc cu pietre. Iar odată cu sosirea ei a început și haosul pentru cei din jur.

Scandaluri, certuri, urlete, jigniri și furturi pe bandă rulantă. Cum nu și-au mai plătit utilitățile la cele două camere, drept dovadă stând și faptul că firmele de gunoi și apă l-au dat în judecată pe S. pentru neplată, au fost evacuați. ”Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta SC Polaris M. Holding S.R.L. în contradictoriu cu pârâta M. S. Obligă pârâta la plata dumei de 201,70 lei către reclamantă, reprezentând contravaloarea prestaţiilor de salubrizare efectuate de către societatea reclamantă şi facturate în perioada septembrie 2014 –martie 2016. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată.

Obligă pârâta la plata sumei de 200 lei către reclamantă, cu titlu de cheltuieli de judecată”, sau ” Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul S.C. Raja S.A., în contradictoriu cu pârâtul M. S. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 249,65 lei reprezentând c/v apă/canal aferentă perioadei noiembrie 2016 – ianuarie 2017, a sumei de 1,25 lei reprezentând penalităţi calculate pentru plata cu întârziere a facturilor emise în perioada noiembrie 2016 – decembrie 2016, a sumei de 3,14 lei calculată de la data scadenţei fiecărei facturi ce face obiectul debitului principal de 249,65 lei, până la data de 16.03.2017, precum şi la plata în continuare a penalităţilor de întârziere, calculate până la achitarea integrală a debitului principal în cuantum de 249,65 lei, fără ca penalităţile să poată depăşi valoarea obligaţiei principale”, potrivit minutelor judecătorești.

Puștiul, acuzat că se droghează și umblă noaptea pe străzi

Astfel, s-au mutat cu toții într-o altă clădire, tot din zona Kaufland, prin subînchiriere. Și, chiar dacă se află în arest la domiciliu. George este acuzat că se plimbă noaptea pe străzi și că se droghează.

”Nu au avut grijă de copii, au fost crescuți ca în junglă, în spiritul scandalurilor, furturilor și înșelăciunilor. La fel vor fi și ei. Mama lor a fost închisă pentru prostituție, el a furat de la locul de muncă, dar a scăpat că nu l-a dat șeful pe mâna Poliției. Ce să învețe și copiii? Se droghează, se bat, se înjură și îți dau în cap! Sunt teroriști toți”, au mai spus oamenii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tzigani stiu s se descure nu ca romini romini sunt proshti facutzi kkt!!!!! In 34 ani va mancam tzigani ficatzi!!!!!! Cum adik sune la militzie pai ce a omorato?!?!?!!?
0
1
Singurul cioroi bun e cioroiul diasporist.
7
0
felicitam politia pentru ca a gonit tziganii de pe atelierelor . prea stateau kla usa cortului
8
1
Persoane care fac umbra pamantului - degeaba !
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108