REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Prefectul Niculescu: Unul din scenarii este ca turiștii să fie TESTAŢI la intrarea în stațiune

Prefectul Niculescu: Unul din scenarii este ca turiștii să fie TESTAŢI la intrarea în stațiune

Replica API 5 mai 2020 | 17:23 2879

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a avut marţi, 5 mai, o întâlnire cu reprezentanţii patronatelor din turism. După discuţii, Niculescu a făcut declaraţii de presă, ocazie cu care a precizat, referitor la acest sezon estival, că unul dintre scenarii ar fi testarea rapidă a turiștilor care intră în stațiune. „Este doar un scenariu, să vedem cum va reacționa și Ministerul Sănătății. În perioada ce urmează se vor face propuneri în vederea condițiilor de după 15 mai”, a declarat George Niculescu.

„Am avut o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor din turism, o întâlnire care a durat două ore. Am aflat toate problemele cu care se confruntă agenții economici din turism în această perioadă, sub ce formă se pot relua activitățile din acest sector în perioada următoare, odată cu relaxarea măsurilor în urma încetării stării de urgență. Este evident pentru toată lumea că niciun sector al economiei județene nu va rămâne neafectat de această pandemie. Încercarea noastră este de a găsi soluții pentru a sprijini agenții economici și că aceste măsuri să vină în sprijinul lor. Primii turiști pe litoral vor veni atunci când ordonanțele militare vor prevede acest lucru. Vom face o testare a turiștilor care intră într-o stațiune turistică. Sunt mai multe variante în discuție", a spus Niculescu.

Turiştii ar putea fi testaţi la intrarea în staţiune

Este doar un scenariu, să vedem cum va reacționa și Ministerul Sănătății. În perioada ce urmează se vor face propuneri în vederea condițiilor de după 15 mai”, a declarat George Niculescu.

„Dacă acest test s-ar extinde pentru toate persoanele care intră în stațiune, riscul de cotractare a virusului este foarte restrâns. Vorbim de teste rapide”, a mai completat prefectul. "Sper să se clarifice cât mai repede aceste chestiuni pentru ca operatorii economici să aibă timp să își ia toate măsurile, în cazul în care redeschiderea se va face curând. Vom trimite cât mai repede propunerile la minister. În ceea ce privește achiziționarea acestor teste pentru turiști, presupun că va fi un efort comun. Am văzut deschiderea din partea reprezentanților economici de a contribui pentru efectuarea acestor teste. Sunt costuri pe care ei și le asumă, tocmai pentru a aduce servicii de calitate și în condiții de calitate pentru turiști. De asemenea, trebuie compensate de niște măsuri fiscale, atât la nivel local, cât și la nivel central", a conchis Niculescu

Citeşte şi:

Gabriel Bălan, preşedintele ANSPS, despre riscul contaminării apei cu COVID: Nu am primit nicio informare

L.I., P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretinoidul asta de spalator de masini care nu a dat niciodata bon fiscal, cu doua hoteluri cumparate de tata socru pentru bunastarea familiei este un hot ordinar. Spalator de bani negri.
3
0
Naria matii!!!
3
0
la serviciile voastre de tot kkatul superscumpe si supernejustificate veti goni mustele in asteptarea fraierilor.drogatii nu cred sa riste sa vina si sa fie carantinati pentru ca la carantina nexam bautura,nexam ierburi aromatice.faliment grabnic va dorim.
8
0
Ce bate campii si asta!
6
1
Am fost pus de guzganu rozaliu.PSD-ul meu.
0
4
Bai escrocilor, bai machidoni disperati, nu aveti rusine? Prifitati de prostu guvernului si incercati sa tot furati. Guvernul nu trebuie sa va dea vreun leu, nu meritati. Ati jecmanit ani la rand, ati avut tarife ca pt Coasta de Azur iar serviciile au fost, si sunt, de tot cacatul. Pozati in specialisti, voi si coarxa aia de Martin Corina dar , de fapt, doar tupeul, nesimtirea si prostia sunt de voi.Banii luati de la curvele, taxate pt o ora de futai ca pt o zi de cazate, nu ia-ti impartit cu nimeni,dimpotriva. Iar acum aveti nesimtirea sa cersiti bani de la guvern!? Mars, ma , nesimtitilor!
14
2
Bai cretinule,sa testezi ca sa ce?Il testezi azi si poate maine omu' prezinta simtome sau mai rau.Esti idiot,carciumile trebuie sa aiba termo scenere iar carciumarii,hotelierii si alti manglitori din domeniu trebuie sa reduca cu peste 50% locurile in bodegile lor.Asa ca,machidonilor disperati,este mai greu sa furati, sa face-ti evaziune fiscala,sa vindeti la curve si prostalai prafuri!Iar daca o bere sau un vin o veti vinde de 100 de ori mai scump decat la METRO,atunci faliment scrie pe voi, escrocilor.Si nu mai cersiti ajutor de la guvern,ca ce ati furat pana acum,nu ati impartit cu nimeni!
19
0
Foarti ghini avem hotelurili goali
12
0
testarea sa se faca cu termetrul in gaoz, de acolo se preleveaza temperatura adevarata,kkt cel mare sa umflat in asa hal ca nici nu poate vorbi,ba inca este gata sa decoleze precum un balon umflat cu biogaz,muie iohanis,muie penele
7
2
Boul baltii...Alupigus cipanule... cascati gura la ei dobitocilor...
11
1
anul asta o sa mearga bine apartamente inchiriate la negru
12
0
numai tampenii debitezi...ai kkt in loc de creier
13
0
pana iese rezultatul, trece concediu
12
1
Real vorbind si gandind, va fi destul de dificil sa se faca turism anul acesta... Va fi sejur fara alte "distractii"!Fara restaurante, fara terase, fara cluburi si nici plimbarile pe faleza nu se stie cum vor fi...In plus, habar n-ai cine si cum igienizeaza camera de hotel... Sau mai rau, dupa cine te cazezi! Dar chiar si asa, tot vor fi inconstienti
8
1
Odihna prelungita a singurului neuron produce scenarii!
12
1
Ce bou e acum Prefect!!! Cum ma sa-l puneti pe asta, unul cu un IQ macar de 75 nu ati gasit?
15
1
bai georgica iar spui bazaconii.pai daca un turist cazat la eforie vrea sa faca o plimbare la mamaia, de cate ori trebuie testat?
14
0
Bun scenarist Niculexu asta! Dupa spectacolele de succes LUPOAICA si CARANTINAREA FRATILOR acuma pregateste alt spectacol dupa care PNL o ia la vale in sondaje! Ca asta este, Hutuca se face ca nu vede!
12
1
Poarta oamenii masti in masina cand sunt singuri pt faptul ca atunci cand nu ai purta masca si nici manusi, in momentul cand te dai jos din masina, neurtand masca si manusi si vrei sa te dotezi cu ele, exista posibilitatea sa te vada un politisit si sa te amendeze pt faptul ca nu respecti nu stiu ce ordonanta militara... Mai gandestete, cap de pluta ce esti!
32
6
sper sa mor. eu cu familia mea. dar si nitulescu cu familia lui. asa meritam. de cum v-am distrus vietile. dar nu, raul mereu castiga
5
4
eu vreau sa testez turistele numai.La harcov fac reducere 20 la sula
11
1
baaaaaaaaaaaaaaaa, du-te ba acasa, fmm cu prefectul pulii mele !!!!!!!!!!cel mai prost prefect pe care l-a avut Constanta pana acum ......
21
1
Doamne ce terminat de om. Astia sunt in functii publice. Distrusi ca asta.
24
1
Ce plm il mai dati pe avortonul asta de niculescu in presa? Oricum habar n-are ce vorbeste. Ce i-a dictat sica mandolina la telefon, la betie!
26
3
In genul astuia terminatului din poza am vazut o gramada care au masca inclusiv cand conduc masina si sunt singuri. Prostimea exista in numar mare.
21
27
Daca testeaza turistii nu mai vine nimeni. Lumea stie ca e vrajeala. Greseste testul si te baga la puscarie doua saptamani.
29
1
Efort comun pentru achizitionarea de teste pentru turisti? Eu nu vreau, sa particip la acest efort. Sa contribuie ciocoii noi care au pus stapanire pe statiuni si prin smecherii, evaziune fiscala si furturi s-au imbogatit.
36
1
mweeepnl!!!!!
16
9
Ce a patit? are ceva pe fata?a fost la dentist?DA JOS MASCA CETATENE LASA "BOCCA CHIUSA" CAND APARI IN FATA NATIUNII PE CARE O SERVESTI!CE RESPECT E ASTA?
27
1
O sa se pise cu bolta turistii pe voi. O sa mergem si constantenii la bulgari numai sa nu va mai vedem meclele astea de handicapati. De unde nabii va ia si va pune in aceste functii ? Nici aia cu WC in fundul curtii nu au o gandire mai tampita
39
1
Ahaha ....ce idiot.
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272