REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PREMIERĂ la CONSTANȚA: condamnat pentru infracțiunea de transmitere a VIRUSLUI HIV!

PREMIERĂ la CONSTANȚA: condamnat pentru infracțiunea de transmitere a VIRUSLUI HIV!

Replica API 5 octombrie 2018 | 00:00 538

"O să-ți dau sângele meu și ție, să ai SIDA și tu, să vezi cum e!"

"O să-ți dau sângele meu și ție, să ai SIDA și tu, să vezi cum e!"

Ionel Nicușor P. a fost arestat la domiciliu în aprilie anul curent, când, audiat fiind într-un dosar, și-a provocat o rană cu un creion, după care a încercat să-i provoace polițistului o leziune, cu același creion, spunându-i ”O să-ți dau sângele meu și ție, să ai SIDA și tu, să vezi cum e”. A fost trimis în judecată pentru ultraj, dar și pentru tentativă la infracțiunea de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit, prevăzută de art.32 C.penal rap. la art. 354 alin.1 C.penal.

Inculpatul a primit 6 luni pentru ultraj și 1 an pentru tentativă la infracțiunea de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit. ”Contopește pedeapsa de 6 luni închisoare cu pedeapsa de 1 an închisoare, în final va executa pedeapsa cea mai grea de 1 an închisoare, la care se adaugă 1/3 din cealaltă pedeapsă -2 luni închisoare. Rezultă pentru inculpatul Popa Ionel Nicușor, pedeapsa de 1 an și 2 luni închisoare”, potrivit minutei judecătorești.

Totul s-a petrecut pe 18 aprilie 2018, când Ionel Nicușor s-a prezentat, în vederea audierii sale în calitate de persoană vătămată în dosarul penal nr. 1751/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, la Postul de Poliție Siliștea. La un moment dat, agentul principal M.S. a observat că individul, așezat pe scaunul din fața biroului, avea în buzunarul vestei cu care era îmbrăcat un telefon mobil cu camera video orientată către înainte, cu care părea că filmează.

Lucrătorul de poliție i-a atras atenția că nu are dreptul să filmeze, după care i-a solicitat să pună telefonul pe birou, urmând să și-l recupereze la finalizarea activității de audiere. Suspectul a refuzat să se conformeze. În continuare, polițistul s-a dezbrăcat de geaca de piele cu care era îmbrăcat și s-a îndreptat către cuierul amplasat în spatele ușii de acces în birou. Pentru a-și agăța geaca în cuier, acesta a împins ușa fără a o închide total.

În momentele imediat următoare, Ionel, speriat, probabil, de gestul închiderii ușii, a luat dintr-un suport aflat pe birou un creion metalic cu vârful din metal cu care și-a aplicat rapid 2-3 lovituri în antebrațul drept, provocându-și în acest fel o rană deschisă care a sângerat, apoi s-a repezit către omul legii, potrivit rolii.ro, care se afla, oarecum, cu spatele la suspect și l-a lovit de 2-3 ori în spate, în zona umărului drept, după care a frecat vârful creionului mecanic de cămașa uniformei cu care era îmbrăcat lucrătorul de poliție, încercând astfel să-i provoace acestuia o rană deschisă.

”O să-ți dau sângele meu și ție, să ai SIDA și tu, să vezi cum e”, spunea în acest timp. Pentru a se apăra, omul legii l-a împins. În cele din urmă și-a recunoscut fapta, precizând că a reacționat în acest mod întrucât a crezut că-i va fi luat telefonul. Cât despre faptul că a vrut să filmeze, a explicat că nu avea încredere în polițist și îl credea părtinitor. Mai exact, avea impresia că ține partea celor care i-au vandalizat mașina.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai stai putin de ce e interzis sa filmezi intr-o institutie publica? au ceva de ascuns toarashii militieni? sau de fapt ala voia sa-l cafteasca pe asta cu sida fiindca a depus plangere impotriva vreunor interlopi complici cu militianul ? alminteri de ce iti dai jos geaca si inchizi usa? ptr prostul-toapa de la 15:23 stie ala-aia ce zice - avem o justitie de cacat, iar militienii sunt in prima linie a acestui mecanism de represiune de sorginte bolsevica - normal ca orice om sanatos la cap se bucura cand crapa o jigodie de genul asta si ptr astia care vor sa politizeze urasc usr-ul si rezist-ul
3
2
mai bine du-te si fa-ti in control psihic, sa doresti moartea unui om doar pt ca e politist nu e un lucru firesc. Multi bolnavi psihic sunt printre noi.
2
2
trebuia sa infecteze spurcaciunea de gabor borat si spagar sa vada si el cum e sa agonizezi , oricum nu era nicio paguba are o gramada de garcea aspiranti care viseaza sa-i ia locul la shpaga, dupa ce iese ala din parnaie ar trebui sa-i infecteze copiii gaborului daca are iar pe el sa-l calce cum masina oricum nu are nimic de pierdut
2
5
Inculpatul inaintede a fi audiat trebuia sa fie perchezitionat si deposedat de toate obiectele inclusiv de telefon si documentele personale, sub supraveghere stricta iar pe biroul din sala de ancheta nu trebuia sa existe nimic ascutit sau poate un singur pix legat cu lant rezistent la rupere, pix adaptat la animale ca un pix snur se poate trage foarte usor..
3
2
Politistul a luat boala? Al dracu sidos nenorovit sa mori in chinuri!
4
2
Nu cred ca e ultraj dar pentru faza cu boala trebuie pedeapsa mare
11
3
1an pt transmiterea boli cu buna stiinta? Ar trebui pe viata!!!!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108