REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Premierul Cîţu a cerut verificări la Apele Române

Premierul Cîţu a cerut verificări la Apele Române

Replica API 4 februarie 2021 | 20:59 1491

Premierul Florin Cîţu a cerut Corpului său de control să investigheze situaţia de la Apele Române, în urma apariţiei în presă a unor informaţii privind angajarea unei tinere fără a avea cunoştinţe minime în domeniu.

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, am cerut Corpului de control al prim-ministrului să investigheze situaţia de la Apele Române.

În mandatul meu, aşa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competenţă şi transparenţă. Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu funcţii de conducere, este pentru toţi cei care lucrează în sectorul public: fără penali în funcţii publice; profesionişti; fără nepotisme; fără conflict de interese", a scris Cîţu, miercuri, pe Facebook.

Potrivit unei anchete realizate de Recorder, "o tânără care a lucrat ca ospătăriţă, apoi a fost, pe rând, manager de cafenea, manichiuristă şi, vreme de trei zile, angajată la Primăria Vatra Moldoviţei şi care spune că a terminat Facultatea de Chimie este unul dintre cei mai proaspeţi angajaţi ai Administraţiei Bazinale de Apă Prut-Bârlad", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mori tu Catule. Pana acum competenta celor angajati au fost pilele politice. Competenta dao dracului. Se invata si asta dar daca esti din partid ai loc asigurat la supt pula. Bravo pnl si usr
3
0
asta este Romania lucrului bine facut! Unde sunt tefelistii sa iasa in piata? aaaa, am uitat acun tinerele lichele din politia romaneasca au ajuns la putere prin partiduletul lor de 15 la suta
4
0
de incompetenti, habarnisti, simpatizanti politici , cotizanti ai puterii!Au salarii mari pt.a cotiza si freaca tiparu ziua, luna , anul , taxele se maresc, inpozitele, amenzi garla , implementarea proiectelor e aproape nula ,saracia , mizeriile, furtisagul triunfa, si asta nu i tot!
8
0
iti vine sa-ti dai pumni in cap! parca mazare si fagadau nu au angajat toate bagaboantele din constanta, ce defilau in care alegorice. Daca s-ar lua la puricat dosarul angajatilor de la stat din constanta citi nu sunt ca chelnarita? Cita frunza cita iarba. Parca in Constanta la stat au toti studii? de ce nu se iau dosarele angajatilor la cercetat. Ar fi mari surprize de genul pizdei de la apele romane. Ca doar o fute vreun stab, cine crezi ca a pus-o acolo? cite analfabete ca asta nu o plati statul roman?
7
1
debitul se masoara in numar de inghitituri pe minut,sub birou Asta a ajuns Romania condusa de servicii
8
0
Asta este pistol cu apa pe langa ciupanezii de la Constanta. Sunt cele mai multe maimute angajate politic sau cunostinte. Daca ii intrebi ce este un calugar, spune ca il injuri de mama... Trebuie schimbate numele si la SPIT si la Apele Romane si la ANAF in Talibania Cogealac..
10
0
Ar trebui extins controlul asupra numirilor politice in functii..de ex la Arsvom..a fost indepartat un profesionist pentru a face loc unui habarnist cu state vechi dar bun cotizant la partid si mai nou la presa..de o anumita culoare
11
0
moldovanaca ai era super pregatita cu 5 ani la master fata de cipanii si cipanezele de la apele armane c-ta macar aia stia care-i dreapta si care-i stanga ia intreaba-i pe acestia care-i malul stang al marii negre
8
1
am vazut si eu interviul unde gagica spune spune ca nu are numai un an de master, are 5 ani!! La Master BET jocuri mecanice, ospatarita!!!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212