REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Preoții au donat sânge; IPS Teodosie NU nu a îndeplinit condițiile

Preoții au donat sânge; IPS Teodosie NU nu a îndeplinit condițiile

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 118

Joi, 20 februarie, un grup de preoți și credincioși, însoțiți de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost prezent la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanța pentru a dona sânge. Acțiunea face parte din cadrul protocolului de colaborare încheiat în anul 2018 între instituția de cult și CRTS.

Înaltpreasfinția Sa a dorit să doneze sânge, însă nu a îndeplinit toate condițiile, asta și din cauza vârstei înaintate.

Prezent la activitate, IPS Teodosie a precizat că: „Noi trebuie să fim solidari unii cu alții. Mulți semeni de-ai noștri au nevoie de sânge pentru a trăi. De aceea, a dona sânge este un lucru necesar. Noi, slujitorii Bisericii, încurajăm și dăm și exemplu personal prin aceste acțiuni, care sunt un semn de iubire față de semenii noștri. De aceea, îndemn și pe credincioșii cărora le permite sănătatea să vină cât mai mulți să doneze sânge, pentru că, dăruind, obții o bucurie că ai ajutat pe semenul tău, dar și pe tine, împrospătându-ți sângele, cu conștiința că ai făcut o faptă bună la chemarea lui Dumnezeu”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E sange sfintit, citit. E bun pentru spagari.
0
0
A venit bagator de seama si s-a tras si in poza.La cate averi are, daca n-a putut dona sange putea dona niste bani pt cei care au nevoie de ingrijiri medicale costisitoare si nu isi permit tratamente adecvate. La el chemarea lui Dzeu nu functioneaza.
0
0
Nu e bine ca nu si_a luat pupilul cu el.E vorba de yusufff muuurat caee are si el sange contaminat.de la teo spaga.
1
0
e contaminat cu spaga. Ma apuca sila cand vad hapsanii astia cum alearga inclusiv prin cimitire sa praduiasca familiile raposatilor.
5
0
bani aur masini vile nu doneaza? Ca strang mai rau ca furnicile... cea mai dezvoltata structura mafiota din Romania
6
0
dar ce conditii trebuia sa indeplineasca? al dracu curist
3
0
Cum sa doneze el sange cand el bea sange . Vampir care sa doneze sange nu am auzit . Ptiu drace , ma faci sa stuchesc in san .
4
0
e un pidosnic notoriu
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212