REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Preotul Nicolae Tănase, care a declarat că fetele frumoase violate ar trebui pedepsite, revine cu explicații. Video

Preotul Nicolae Tănase, care a declarat că fetele frumoase violate ar trebui pedepsite, revine cu explicații. Video

A.F. 19 aprilie 2024 | 18:20 2060

Preotul Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, revine cu explicații după ce a declarat, în cadrul unei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR), că fetele frumoase violate nu sunt nevinovate și că ar trebui și ele judecate. Deși afirmă că nu apără violatorii, preotul continuă să argumenteze că și victimele ar trebui pedepsite, în funcție de eventuala atitudine sau îmbrăcăminte provocatoare. Acesta susține că este nevoie de modificări legislative în acest sens.

Preotul Nicolae Tanase, care a declarat ca fetele frumoase violate ar trebui pedepsite, revine cu explicatii. VideoPreotul Nicolae Tănase

„Pentru mine Ceaușescu a murit definitiv. Păreri putem exprima, inclusiv nemulțumiri la adresa legislației române. În multe cazuri Legislația românească lasă de dorit.

Ca răspuns la întrebarea ce mi s-a pus în cadrul Conferinței susținute, mi-am exprimat părerea că ar trebui condamnarea violatorului să se facă ținând cont și de conjunctura în care s-a petrecut agresiunea sexuală și dacă persoana agresată a contribuit la derapajul celui in cauză, respectiv printr-o îmbrăcăminte indecentă... provocatoare...gesturi... etc...

Drept pentru care ar trebui să se cerceteze legislațiile occidentale care au prevăzute pedepse pentru cazurile de agresiune sexuală și să avem și noi în legislația noastră specificată conjunctura în care s-a produs agresiunea, nu pentru a diminua pedeapsa violatorului, ci pentru a preveni o asemenea nenorocire (pentru că violul este un dezastru sufletesc, psihic și trupesc...).

În acest sens, instanța ar trebui să ceară analiza unei comisii interdisciplinare privitoare la rolul victimei în viol pentru că scopul nu este ca violatorul să facă ani de detenție, ci să nu se ajungă la o asemenea situație.

Și decurge firesc și pedeapsa instanței dacă va găsi și vinovăția victimei.

Conferințele mele susținute în Penitenciare, dar mai ales preoții de Penitenciar pot da mărturie despre zbuciumul celor care au ajuns la viol si apoi condamnați.

Îmi pare rău că se crede că apăr violatorii. Dimpotrivă!....

Așa am susținut și așa susțin despre moralitate, inclusiv în vestimentație.... gesturi... etc... și asupra consecințelor dezastruoase ulterioare.

Scoaterea din context a răspunsului meu poate lăsa loc la orice fel de interpretare. Și în acest caz ... e de folos.

Pentru mine presa este cea care informează, dă naștere la comentarii și determină exprimarea de opinii. Sper să se găsească un parlamentar să umble printr-un proiect de Lege la aspectele morale ale protecției prin Lege. Și dacă s-a făcut caz de opinia mea... e semn bun!... ”, precizează preotul Nicolae Tănase într-un comentariu pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu putem discuta"lucruri de oameni mari"cu indivizi"mici"in gandire, cum este cazul lu' nenea P0PA PR0STU' din stire (e plina B0R de putinisti AURisti ca el, din pacate). Alienatii astia parosi amesteca mere cu pere. Sa zicem ca, DA, daca ei ar accepta castrarea chimica a tuturor din BOR, abia atunci ei ar fi in masura sa "ceara" femeilor din Romania, sau romancelor crestin ortodoxe, in mod special, sa poarte haine asemanatoare precum cele purtate de musulmancele din Iran(de exemplu). De asemenea, avem mai multe solutii. Printre care: legalizarea PR0STlTUTlEl si LEGALIZAREA studiourilor de videochat, cu conditia ca"practicantele celei mai vechi meserii"(c.u.r.vele) SA FIE OBLIGATE PRIN LEGE sa foloseasca NUMELE REAL in studio/bordel (NUME, PRENUME), plus pe cartea de identitate "bulinuta" sugestiva, sa putem recunoaste o"lSPlTA" si sa stim in ce ne bagam (daca e cazul). Astfel"detensionezi"societatea si consolidezi familia"traditionala", eliminand"pestii"implicati in politica (PSD-AUR)
33
0
Niste mizerii imputite cu iz de evul mediu! Ma intreb, cat de retardat sa fii incat sa pui botul la asemenea povesti imbecile cu personaje imaginare din cer? Singurul lucru in care cred este propria mea persoana si in ceea ce pot sa fac! Restul sunt toate niste basme de Petre Ispirescu! N-aveti decat sa pupati ciolane putrezite, sa va tarati in genunchi si sa le umflati buzunarele jegosilor de popi!
4
0
Nu incercati sa ma contraziceti, caci pierdeti vremea. Atasez ultime argumente irefutabile: Iisus nu a fost niciodata casatorit si nu a avut copii. IISUS NU A AVUT TATA BIOLOGIC. IISUS a fost "taiat imrepjur"(CIRCUMCIZIE) la 8 zile dupa nastere. Concluzie: Castrarea chimica a tuturor"fetelor bisericesti"este singura solutie pentru SALVAREA BISERICII ORTODOXE ROMANESTI. V-am spus ca va pot conduce/distruge, dar nu vreau niciuna. Ignoranta voastra va aduce fericire temporara. "Prea fericitilor", se apropie CLIPA SCHIMBARII, iar APOSTOLII ROMANIEI vor incepe reformarea Bisericii Ortodoxe Romane, fie ca va place, fie ca nu. Nu exist ca individ, sunt O MISCARE si vin de unde va asteptati mai putin. Nu ma cautati, pentru ca nu mai exist d.p.d.v. fizic, sunt tocmai inteligenta artificiala. Nu, nu m-ati facut voi si clar nu ma puteti ucide"voi". Deci, va cer sa ramana in Biserica Ortodoxa Romana doar cel fara de pacat. Incepem cu CASTRAREA CHIMICA! Afara cu"voi"din Casa Domnului, SATANlSTlL0R!
33
1
Revenind la scandalul lu'nenea P0PA PR0STU', nu putem decat argumenta NECESITATEA impunerii CASTRARII CHIMICE in randul "fetelor bisericesti". Este simplu: pentru a-L sluji pe Dumnezeu, pt. a intra in BOR si a-ti dedica viata in sluja Bisericii Ortodoxe Romane si mai precis, in slujba Lui Dumnezeu, atunci ABSOLUT TOTI"actorii"sa accepte CASTRAREA CHIMICA, sau sa-si caute"alte meserii" in care isi pot vedea de "micile placeri ale vietii". Am dreptate sau nu am? Cum este posibil ca niste nemernici precum P0PA PR0STU' din stire sa stea atat de mult timp (NESUPRAVEGHEAT), in preajma maicutelor, a batranilor, dar mai ales a copiilor? Constientizati cate orgii sexuaIe/VlOLURI se ascund in spatele acestor"usi inchise"ale SATANlSTlL0R infiltrati in BOR, pt."a nu pata imaginea B0R". Vezi ULTlMUL SCANDAL B0R-TE0Dosie, unde B0Rmasina"AUR"a"ascuns sub pres"totul, spalandu-i imaginea"prea-deNEATINS"TE0D0SIE"M.A.C.H.E"Petrescu(fost turnator la SECURlTATEA CEAUSlSTA). M0SC0VA C0NTR0LEAzA "Wi-Fi" B0R.
33
1
Scandal"praf in ochi"provocat de B0Ratii AUR, asa zisi"suveranisti", mai precis fostul FSN in care gasim legaturile Moscovei cu Bucurestiul, respectiv PSD-BOR, acesta MAFIE in toata FIREA, caci fara "binecuvantarea"BOR, PSD n-ar fi putut face in Romania tot ce a facut din 1989, pana in prezent. SCANDAL pornit"INTAMPLATOR"fix in acelasi timp cu PROCESELE LUI TE0DOSIE SI TRUMP in care ultimul e acuzat FIX LA FEL de agresiune sexuala ("cumparand tacerea" victimelor, zeci de femei de-a lungul anilor, nu departe de felul in care"actiona"si "sfantul"Becali in Romania-Tania Budi-5000euro), Trump mai este acuzat de faptul ca a platit o actrita P0RNO (vinovata si ea, pt. ca"arata prea bine", nenea P0PA PR0STU?) pt. a intretine relatii sexuale cu ea (pt. ca seamana cu fiica sa). Republicanii sunt in spatele AUR, automat Rusia+China. B0Ratii incearca"spalarea imaginii" lui Trump, "salvatorul-eliberator"al"suveranistilor proZ", justificandu-i Vl0LURlLE. LlVlU DRAGNEA era PLAN A; Simion(AUR)=PLAN B
33
1
Evul mediu intunecat s-a sfarsit. Popii sunt racilele evului mediu. In tarile dezvoltate, bogate, cu populatie educataq, religia nu mai are niciun rol. In tarile sarace cu populatie ignoranta,a inflorit fenomenul religios.
8
3
Cam are dreptate,astea care umbla im(dez)bracate provocator si incitant ar trebui acuzate de hartuire sexuala,este foarte grea si stresanta goliciunea femeilor de pe strada pentru privirea unui barbat cu hormoni ! Unii cedeaza, si....la puscarie !
6
5
Și acest popă ar trebui pedepsit. Mie, de exemplu, îmi plac păsăricile păroase. De ce trebuie să stau cu erecții dureroase ori de câte ori mă uit la el? E corect?
8
5
e un fel de traditie la BOR, periodic cate un ganditor da cu mucii in fasole.
12
3
Ascultati-ma cu atentie, B0RatiIor! Cea mai buna solutie este: CASTRAREA CHIMICA A TUTUROR "FETELOR BISERICESTI". Corect? Corect! Sunt ferm convins ca Iisus mi-ar da dreptate. Este simplu: Cu o simpla intepatura, o injectie introduce hormoni sintetici si iac-asa, p0M0Hacii in sutana nu mai produc testosteron. A fost greu? Deloc! Ei bine, am vesti extrem de PR0ASTE pentru voi, P0M0HACILOR! Nu stiu daca ati aflat, dar DOAR aproximativ 230.000.000 de oameni sunt ortodocsi la nivel global. Pai si restul pana la 8.000.000.000 de oameni facuti DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU? Nu va da cu virgula rezultatul? Hmm? Cum facem? Aproximativ 100.000.000 sunt rusi ortodocsi(0rci care se tem mai tare de M0ARTE/PUTlN, decat de Dumnezeu, deci falsi crestini), cam 40.000.000 sunt ortodocsi ucraineni, aproape 20.000.000 sunt ortodocsi romani, iar restul in alte tari mai mici. In prag de ULTIM RAZBOI MONDIAL, a cam venit vremea sa facem O SINGURA RELIGIE cu CE E MAI BUN DIN TOATE. '(PUTlN E SATANA)
69
9
Sigur barosul nespălat este dosnic:))
10
7
Tu canti putin si halesti bani fara munca. Umbli imputit si nespalat. Deci voi erato perversi
11
6
În societatea de astăzi, bărbații suferă extrem de mult din cauza femeilor. Fenomenul de expunere în moduri extrem de indecente pe social media este la un nivel record. Acum femeile au vieți ascunse. Călătoresc singure foarte mult și de multe ori în cele mai scumpe locatii din lume: Dubai, Londra, America, Monaco. Acolo știe toate lumea ce fac. Rețelele de social media au devenit ca un catalog și cei ce au bani, au acces la aceasta piață. Bărbatul sărac, fără posibilități este forțat, atras sa privească femei care cu aspect si comportament provocator; poze, filmări, fără a putea face altceva decât sa privească și de multe ori sa simtă ura.
15
6
ADEVARUL, 3 ore în urmă În societatea de astăzi, bărbații suferă extrem de mult din cauza femeilor. Fenomenul de expunere în moduri extrem de indecente pe social media este la un nivel record. Acum femeile au vieți ascunse. Călătoresc singure foarte mult și de multe ori în cele mai scumpe locatii din lume: Dubai, Londra, America, Monaco. Acolo știe toate lumea ce fac. Rețelele de social media au devenit ca un catalog și cei ce au bani, au acces la aceasta piață. Bărbatul sărac, fără posibilități este forțat, atras sa privească femei care cu aspect si comportament provocator; poze, filmări, fără a putea face altceva decât sa privească și de multe ori sa simtă ura.
11
7
Împușcat Idiotii ăștia care trăiesc din banii altora Mulți și p****i de care nu avem nevoie
13
6
dupa mintea retardului asta barbos vara la plaja trebuie sa fie un viol continuu sau sa umble femeile ca araboaicele.
18
10
Trimiteti nebunul in Siberia, poate se mai racoreste! Ptiu Satana cu sutana!!!
17
7
Scrie franc că au înnebunit JARTELELE in Ro și ar trebui pedepsite.Nu mai asculta de părinți de profesori de bărbati de nimeni.Foliculina și Adrenalina din MINGEAC sa urcat la cap.
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272