REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Declarație halucinantă a unui preot: Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare. Video

Declarație halucinantă a unui preot: Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare. Video

Mariana MURAT 18 aprilie 2024 | 16:52 2890

Declarație șocantă a unui preot cunoscut în toată țara pentru centrul social de la Valea Plopului. Nicolae Tănase susține că fetele abuzate sexual trebuie și ele să facă pușcărie pentru că, prin faptul că sunt frumoase, atrag bărbații care le fac rău. Trei - patru luni de închisoare, estimează preotul.

Declaratie halucinanta a unui preot: Fetele abuzate sexual trebuie sa faca inchisoare. Video

Preotul Nicolae Tănase: „Fetele frumoase atrag băieți și, pe urmă, băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea. S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special”.

Declaratie halucinanta a unui preot: Fetele abuzate sexual trebuie sa faca inchisoare. VideoPreotul Nicolae Tănase

Patriarhia Română, prin purtătorul de cuvânt, a reacționat la declarația șocantă. Vasile Bănescu :„ O asemenea declarație include, din păcate, o viziune rudimentară, inclusiv în exprimare, asupra relațiilor dintre bărbat și femeie. Una nedreaptă și îngrijorătoare, ceea ce umbrește bunul renume al părintelui Tănase, cunoscut tocmai pentru activitatea sa filantropică dedicată femeilor afectate de drame sociale.”, conform digi24.ro.

Cine este preotul Nicolae Tănase?

Preotul Nicolae Tănase este recunoscut în întreaga țară pentru devotamentul său față de copiii săraci sau orfani, precum și față de mamele care au fost alungate de acasă. Este cunoscut faptul că și-a dedicat viața pentru a salva, crește, educa și îndruma pe cei nevoiași, de la sugari până la adulți. În localitatea Valea Plopului din județul Prahova, a construit un complex unde sunt adăpostite aceste persoane.

Potrivit informațiilor de pe doxologia.ro, părintele Tănase a ridicat o biserică în plin regim comunist, iar după Revoluție a început să predice pentru viață, abordând deschis subiectul avorturilor și evidențiind păcatul acestor acte.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În societatea de astăzi, bărbații suferă extrem de mult din cauza femeilor. Fenomenul de expunere în moduri extrem de indecente pe social media este la un nivel record. Acum femeile au vieți ascunse. Călătoresc singure foarte mult și de multe ori în cele mai scumpe locatii din lume: Dubai, Londra, America, Monaco. Acolo știe toate lumea ce fac. Rețelele de social media au devenit ca un catalog și cei ce au bani, au acces la aceasta piață. Bărbatul sărac, fără posibilități este forțat sa privească poze, filmări, fără a putea face altceva decât sa privească și de multe ori sa simtă ura.
2
1
Parintele s a exprimat aiurea si exagerat.Ideea de baza are un mic adevar in sensul ca este bine sa avem grija cum ne imbracam..insa din ce vedem la tv multe cazuri de violuri nu tin de imbracaminte..asta e clar.
3
1
Nefericita zicere a preotului. Sunt fete care fac magarii si umbla cu santaje,cu atragerea naivilor in capcane ale unor batausi criminali. Frumusetea in sine nu este un pacat si daca tembelii violeaza ,abuzeaza,nu fetele sunt de vina,ci acei tembeli. Treaba este ca se ridica mingea la fileu psihopatilor complet inculti si cu suflete negre,puturoase si incepe lupta impotriva religiei,materie pe care ei nu o inteleg ,la fel cum de fapt nu inteleg nici stiinta in sine. Ce spuneti de tampeniile rostite zilnic de conducatorii tarii,ai institutiilor ?
4
0
Bună ziua , Cu părere de rău ,nu ați înțeles nimic. Dacă erați corecți, făceați o radiografie a intregi conferințe și înțelegeți contextul acestui lucru. Nu face referire la viol, ci la modul libertin a fetelor noastre care atrage de la sine acest lucru.
6
8
Nea Escule musulmanii nu prea isi dau nevestele la produs in Germania si nici nu si violeaza copii. Hahahah rromanule ultra orthodox...
8
1
Din timpuri stravechi, religia a fost instrument de prostire a maselor deja imbecilizate de saracie . Amaratii indobitociti dadeau bisericii ultimul ban agonisit, ca sa ajunga sufletele neamurilor in rai. Razboaie, crime, executii, inchzitia, toate in numele bisericii, in vreme ce popimea huzurea in bogatie si desfrau. Amar de timp a trecut, dar babuinii nu s-au desteptat. Inca pupa ciolane, venereaza popi infractori, ba da, exista si ceva noutate a vremurilor moderne, acum isi duc si masinile la sfintit, sa nu faca maimuta accident dupa ce a tras pe nas. Hai mars! Cand oi muri, n-am nevoie de un j***s in sutana sa vina sa chelalaie si sa ceara bani. Ati construit mii de biserici, spitale nu va trebuie. Sa ajungeti in rai!
14
1
popii pedofili ce ar trebui sa pateasca? Treci mai nene la o meserie, fa ceva util societatii!
17
0
Nu știi ce bine sa te iubesci cu baeti frumoși încearcă fraiere Mm L
10
2
Pai cu batranele de 80-90 de ani cum facem, si ele merg la puscarie? Ca "prin faptul ca sunt frumoase" cum spune popa, atrag violatoru'. Hai sikktir biserica!
20
6
Preotul asta si-a greshit religia pe care o reprezinta,dute ma neue la arabi caci aia au legi pe placul tau acolo femeile sunt acoperite total din cap pana-n picioare,doar ochi li se vad.
16
6
miercuri seara si ne-ati anuntat la vreo 2 ore dupa oprire miercuri la miezul noptii ca se opreste ptr 24 de ore dar in realitate termoficare spune ca oprirea va tine cca 65 - 72 de ore dupa prima estimare daca nu se cheama bataie de joc atunci cum ?
9
2
Popalaule ,noi cei amariti ce mai f.utem ma ,barbosule ?Ne apucam de violuri ,?
12
5
Cum un jeg uman încearcă sa manipuleze și în aceste cazuri. Nu este de mirare dacă găsește și un parlamentar care sa vina cu o astfel de initiativa ptr ca în în r*mânia este posibil orice. Suntem cam singura tara care în ultimii 30 de ani am construit mii de biserici și niciun spital. Situația asta scoate în evidenta cata prostime încă exista în aceasta Romanica.
21
8
Da' matale ce ascunzi sub barba aia, parinte?
13
6
Daca un copil mic la gradinita are prieteni imaginari i se recomanda consiliere psihologica ca cica nu discerne corect. Un fel de retard mintal. Cand sute de mii de crestini au acelasi prieten imaginar, se numeste religie. Na, fain...ce sa zic
24
7
man, nu mai pot de ras, de unde le scoti? morrr , bine ca nu ti au sters asti comentariul
7
5
Ce pwula mea sa te astepti de la mizeriile astea de oameni purtatoare de rochie. Niste oligofreni primitivi care vand de secole povesti cu zane si inorogi oamenilor fara educatie. Niste limitati din toate punctele de vedere. Numai fhu-thay se intampla in tot BOR-ul ala.
27
9
Preot j***s. Sa ii dea si lui cineva la b**i si dupa sa faca si inchisoare
20
7
suntem pe primul loc in europa la exportul de parasute.
17
2
cate mansardiste are Ro nicio artista nu a făcut pârnaie au umplut tara de blenoragie și sculament.La c***t cu tatuatele și carbonizatele zici că sunt desene animate.
12
1
La cate c***e romance sunt in West are dreptate, ne-au facut de cacao. Rade strainii ca dau m**e la romance. Primesc si negrii
13
7
“Bunul” filantrop ar treb trimis la o evaluare psihologica. S-ar putea sa aveti surprize.
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272