REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Presa constănțeană, în doliu! A murit jurnalistul Lucian Cristea

Presa constănțeană, în doliu! A murit jurnalistul Lucian Cristea

Mirela PASCAL 12 decembrie 2022 | 00:00 5463

Presa din Constanța a mai pierdut un om de valoare! Lucian Cristea, jurnalist la România Liberă, a murit duminică, 11 decembrie.

Lucian Cristea

Lucian Cristea și-a început cariera în urmă cu peste 25 de ani, ca și corespondent local al cotidianului „Tineretul liber”. Considerat unul dintre „dinozaurii” presei locale și nu numai, Lucian Cristea și-a continuat activitatea la România Liberă, însă și-a pus amprenta și la alte publicații, de-a lungul anilor, precum  „Dobrogea nouă”/ suplimentul „Litoral”, „Tineretul liber”, „România liberă”, „Evenimentul zilei”, „Cuget liber”, „Independentul”, „Telegraf”. 

Mihai Lupu, președintele CJ: Un prieten bun și un jurnalist deosebit

Mihai Lupu, președintele Consiliul Județean, a transmis un mesaj de condoleanțe: ”Un bun prieten şi un jurnalist constănțean deosebit de apreciat, #LucianCristea, s-a stins din viață astăzi. Un gol imens va rămâne în urma lui, gol pe care cu greu îl vom acoperi. Munca sa va rămâne un model pentru toți cei care vor continua lupta pentru adevăr și justiție.

Îi mulțumesc pentru toate opiniile valoroase pe care le-a exprimat și sunt convins că va fi amintit întotdeauna cu respect și admirație pentru contribuția sa la jurnalismul românesc. Sincere condoleanțe față de familia și prietenii săi, care trec printr-o perioadă dificilă și îndurerată. Sper că vor găsi puterea și înțelegerea de care au nevoie pentru a face față acestei grele pierderi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Redacția Replica transmite „Sincere condoleanțe” familiei îndoliate! Dumnezeu să te odihnească, Lucian!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Did he leave wife and child behind? if so, how many children did he had?
0
0
Auzi.. Mizeria asta de om un model.. Pentru cine model? De fapt aveți dreptate, observ asta din articolele pe care le dejectati. Wtf, atât se poate.
11
1
Un fomist. A mâncat, a băut și a căcat. Realizări ZERO. Doar cei ca el îl plâng.
12
2
Mata este jigodie c-a fatat un avorton ca tine
3
12
Nu îl mai pupați în c*r degeaba. Era o jigodie ordinara care făcea numai articole la comanda. Pentru bani, ca doar nu degeaba. Sa vedem ce face acum pleosnita de nevasta sa care trăia pe spatele lui.
14
3
Cati ani avea ?
1
0
Jurnalist numai la publicații pupincuriste...
14
3
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!!
4
12
DL RODONDO OMUL ASTA A FOST DESTEPT, O MINTE ASCUTITA SI UN STIL INCISIV SI CAUSTIC NU STIU DACA ABILITATEA DVS DE A STI CAUZA MORTII CUIVA PRESUPUNAND ,PUTEM DEDUCE TOTUSI CA PE DVS BAUTURA V-AR FACE MAI EMPATIC TOTUSI,SUNTETI PREA DEASUPRA TUTUROR PACATELOR LUMESTI SI PRIVITI ATAT DE SUS INCAT V-AS RUGA SA VA ABTINETI ATUNCI CAND NU CUNOASTETI,SI SA VA LIMITATI LA CEEA CE STAPANITI,NU O SA AVETI MULT DE LUCRU.
7
12
a debutat cum aproape cincizeci de ani la Dobrogea nouă
1
7
Daca il lauda Lupu, inseamna ca i-a facut campanie electorala. Dar care o fi fost cauza mortii, dupa figura, posibil sa fi avut probleme cu bautura... Oricum , de morti numai de bine.
13
7
Dumnezeu sa-l ierte.
7
13
Dumnezeu sa-l ierte .
8
13
Dumnezeu sa-l ierte . Un jurnalist de-o valoare deosebita , pe aceasta cale imi exprim profundul regret pt cele intamplate . Adio Luci , adio prietene drag sincere condoleante familiei
10
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108