REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Previziunile lui Ion Cristoiu, după moțiunea de cenzură: „Doamna Dăncilă are două posibilități“

Previziunile lui Ion Cristoiu, după moțiunea de cenzură: „Doamna Dăncilă are două posibilități“

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 321

Ion Cristoiu, foto antena3.ro

Ion Cristoiu a vorbit, vineri, la Antena 3, despre moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă.

„În democrație o moțiune de cenzură nu este un scop în sine. Cred că niciun partid de pe planeta asta nu depune moțiune de cenzură zicând: depunem, îl dăm jos și vedem ce o fi. În Spania, de exemplu, Constituția prevede că partidul care depune moțiune de cenzură automat premierul desemnat să facă noul guvern este liderul partidului care depune moțiunea de cenzură. Deci, moțiunea de cenzură este un mijloc prin care un partid din opoziție dă jos Guvernul și deja înainte de a iniția moțiunea de cenzură are Guvernul și programul. La noi s-a ajuns la această aberație democratică. Moțiunea vorbește...vom dărâma Guvernul și apoi vedem ce e....După părerea mea, dacă în spatele acestei nesiguranțe este Klaus Iohannis e o iresponsabilitate națională”, a declarat Ion Cristoiu.

„În cazul în care această moțiune trece există două posibilități”, spune Cristoiu.

„Doamna dăncilă și-ar da demisia și atunci președintele până la formarea noului guvern numește pe cineva dintre miniștri PSD premier interimar și avem o guvernare PSD cu un premier interimar până după alegeri. A doua posibilitate e ca doamna Dăncilă să nu demisioneze și ea rămâne fără să o numească Iohannis premier interimar până la alegeri”, a spus jurnalistul.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernul a fost daramat de Dragnea PDL-tul care este al vostru, dna Dancila cauta sa repare ce ati stricat voi, sa fie bine.
2
1
Pentru cei din opozitie si sustinatorii hastagisti este nevoie de explicarea Constitutiei. Pentru ca ei ori nu citesc ori nu inteleg. Retardati mintal si fizic.
3
1
Oricine cunoaste Constitutia Romaniei, poate face un comentariu de acest gen . Prin ce se deosebeste acest ,,oracol " expirat ?
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212