REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Prima reacție a femeii cu care a fost prins Ciprian Marica, în hotel. Ce a decis soțul înșelat

Prima reacție a femeii cu care a fost prins Ciprian Marica, în hotel. Ce a decis soțul înșelat

Replica API 2 mai 2020 | 12:32 6245

Telenovela amoroasă în care au apărut fostul internațional Ciprian Marica și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, e departe de a se fi terminat.

Femeia care și-ar fi înșelat soțul cu fostul fotbalist în 2019, într-un hotel din Cluj, așa cum ar reieși din imaginile care au fost făcute publice zilele trecute, iese la atac, chiar alături de soțul încornorat, scrie stiripestrse.ro.

Ciprian Marica

Soții Ana și Florin Muntean au transmis, prin intermediul avocatului, un punct de vedere. Cei doi consideră că le-a fost afectată viața privată și anunță că se vor adresa instanței după ce Ana a primit mai multe amenințări pe rețelele sociale.

Punctul de vedere prezentat în exclusivitate prin Clujust.ro:

”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui.

Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor.

Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se înt'mplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu juca cu lopta era muritor de foame iar el isi permite sa vorbeasca rau de presedintele romaniei?Se vede el mare fotbalist ce caracter are....are si el o facultate in medicina sportiva unde ii invata sa ea un ibuprofan...daca nu juca cu mingea era muritor de foame ,asa e mare star.
0
0
Curva proasta,tu idioato a aparut filmul cu tine cum iti iselei sotul sau nu ?,acum ce o tot mai tragi ca nu a pus bartutu filmul pe net ci alatcineva de parca asta ar fi problema,mai bine taceai din gura lasai timpul sa teaca si uita lumea dar tu proasta cum esti iti reactualizezi isprava,sa nu cumva sa uite lumea ce ai facut sau daca nu au stiut destul de multi sa afle acum.
2
0
Sotul e un pampalau ----cum poate continua cu o astfel de femeie ?----Iar ambii cer dreptate ?-----ca filmul l-a publicat extraterestri pe principiul ca ce vedeti nu-i adevarat !-----Doamne mare-i gradina ta !
2
1
Incredibil. A pronuntat cuvantul demnitate
14
0
odata aparuta pe net curvistina, ramai pe viata curvistina. pacat de copiii aia ca trebuie sa indure o viata intreaga imbecilitatea unor pseudo-parinti.
24
0
in mmentul cand iese Ana, ii spune lu' barba-su' ''hai inaintru sa vorbim". inauntru, cu Marica si ea... menage-a-trois?? ca sa-l impace pe inselat.
13
1
Circ ieftin cu o distributie pe masura; fotbalist ratat care la 34 de ani sta pe banca in parc, sotie si mama care vrea si ea sa se futa cu o vedeta si sa se simta si ea putin celebra si un sot inselat, beizadea de securist. Ingredientele perfecte ptr un scandal romanesc.
26
1
vai,vai,vai !O tarfulita nimfomana face gargara ca nu-i este respectata viata intima .Macar sa aiba decenta sa stea in banca ei ca o curva tot curva ramane .
28
2
Daca nu te intereseaza de ce te uiti SA DEA DUMNEZEU SA TE DUCI LA PUSCARIE
1
7
este o diversiune a mafiei lemnului pentru ai inchide gura lui marica care a luat atitudine impotriva lor
10
7
N-ai somn, zdreanta xenofoba! Lua-ti-as etnia in kalasnikoave, muistule!!!
18
7
Muye la haters mokani secaturi. Marica este mokanel tzigoina
14
17
moarte tie, marica, machidon oligofren!
22
5
Sotii astia Munteanu sunt de tot kkt-ul cu comunicatul lor ! Pai bai handicapatilor, marea victima la toata telenovela asta este a bietei fete care are doi copilasi cu Marica, care a absolvit Fac. de Medicina si care si-a abandonat vocatia pt a-si creste cei doi copii.
33
0
Telenovela asta s-a petrecut anul trecut. Iar mizeria este mediatizata pentru cancan. Chiar nu ne ibtereseaza cu cine se calareste Marica daca poate
27
4
Moooye diaspora.
15
13
Va ramane in folclor ca un lache flausat, iar ea o biata coarda. Vai de copiii lor ce bataie de joc vor indura la scoala.
47
3
Ce ma intereseaza pe mine cu cine se fut astia????
43
4
panarame sunteti toti. circari.
41
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212