REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PRIMA REACȚIE a lui Orban după DEMITERE: Suntem mândri de ce am făcut în 3 luni!

PRIMA REACȚIE a lui Orban după DEMITERE: Suntem mândri de ce am făcut în 3 luni!

Replica API 5 februarie 2020 | 16:26 346

Prima declarație a lui Ludovic Orban după ce Guvernul a picat, printr-un vot zdrobitor: ”Parlamentari născuți din pixul lui Dragnea, care au călcat în picioare democrația, au decis astăzi, prin moțiune de cenzură, căderea Guvernului pe care îl conduc. Suntem mândri de ce am făcut în trei luni, de faptul că într-o perioadă scurtă, am reușit să reparăm o parte din stricăciunile PSD, că am reașezat România în rândul națiunilor europene pe picior de egalitate. Suntem mândri că am refăcut încrederea în rândul mediului de afaceri, că am reușit să luăm o serie de decizii cu impact favorabil asupra românilor, corectând grave erori: abrogarea recursului compensator, rectificarea bugetară. În ciuda minciunilor PSD, am aplicat legi importante: legea salarizării, am crescut alocațiile, am încercat să asigurăm către fiecare categorie socio profesională toate drepturile legale. Am crescut salariul minim, am adoptat măsuri cu efecte favorabile”, a spus Orban.

”Vom câștiga bătălia pentru România. Curând, românii sunt chemați să decidă soarta României. În viitorul apropiat, indiferent ce-și imaginează PSD, românii vor avea din nou puterea să decidă. Noi am căzut astăzi pentru că am avut curajul să dăm șansa cetățenilor din fiecare localitate să aibă șansa să își aleagă primarul democratic. Am fost judecați de o alianță toxică. S-au adunat toate forțele împotriva guvernului”, a mai spus Orban.

Joi, 6 februarie, Biroul Executiv al PNL se va întruni pentru a stabili delegația care va reprezenta PNL la negocierile declanșate de președintele României. ”Vom stabili strategia pentru perioada următoare”, a mai spus Orban.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orban ai facut doar prostii
4
3
Orbane, tu poti fi mandru doar de faptul ca ai batut recordul la felatii facute pe luna. Cred ca e carne vie Iohannis
6
4
Sunt sigur ca partidul PNL ca recastiga batalia pentru totdeauna iar PSD si acolti lor sa fie trasi pe linie moarta ani buni de acuma naite,Votez PNL la ALEGERI ANTICIPATE
4
5
si scroafa din cotet este mai desteapta decat voi, rahatei psdisti! De cand au venit la guvernare, democratii cinstiti din Romania si-au dorit ALEGERI ANTICIPATE! Cea mai rapida solutie era sa-i joace in foi de vita pe habarnistul fudul, ciolacu, pe mincinosul dement, ponta si pe scumpul conlocuitor hun-gar kelemen. Pentru ca asta isi doreste PNL-USR. E posibil si ca ponta si kelemen hun-garul conlocuitor sa fi actionat in interesul PNL-USR, la ordinul lor, sa-i fi tras iar pe cosor pe pizdei!
5
10
Sa sugeti piticul la tot pesedeul IN 90 DE ZILE NU ATI REALIZAT NIMIC DOAR ATI IMPRUMUTAT TARA BANDITILOR...
11
6
Ati facut un cacat
15
5
Holera galbena a facut urmatoarele in 3 luni - a scutit nultinationalele si bancile de taxe, a marti euro la 5 lei, a marit inflatia, a taiat pensii si salarii si a dat afara de prin ministere...buna guvernare
15
6
A luat salariu 3 luni
12
4
Hotii dracului ! Pishati care vindeti tara ! Boanghine nenorocite ! Romani treziti-va ! Nu mai acceptati sa fiti condusi straini ! Traiasca ROMANIA romanilor din tara !
17
6
NU AI FACUT NIMIC ORBAN IN TREI LUNI,NICI MACAR NU AI MAFORAT ALOCATIILE PTR COPII
21
7
Vai de capul nostru . Supararea voastra e ca nu au marit alocatiile . Daca baza dumneavoastra si diferenta de voturi o face doar cine mareste alocatiile , ne meritam soarta. Mai oameni buni de unde sa mareasca daca s-a furat totul si tara este imprumutata pe foarte multi ani . O sa vedeti in 5-10 ani ca nu o sa mai fie bani de pensii pentru ca majoriatea tinerilor pleaca din tara scarbiti de hotii care ne-au condus 30 de ani . atunci sa va vedem pe toti cei care v-ati vandut pe o marire de 50 de lei la pensie salariu alocatie .
11
15
urgenta a lui Joianis
14
5
M-a pus guzganu rozaliu.
5
3
Futu-va-n gura, sunteti toti facuti de-o mama. Va faceti jocul pe nervii si banii romanilor!
18
4
Unde sunt miliardele imprumutate?
18
6
Cum am strigat muie PSD strigam si acum muie PNL. Nu ati facut nimic, nu ati marit nici o alocatie, poate ati uitat ca ati amanat marirea alocatiei. Ce frumos ar fi ca la alegeri romanii sa va dea la muie la toate partidele. Sa iasa la vot si sa anuleze votul. Sa fie nul
26
7
CE AI FACUT ORBAN ? CARE ALOCATII LE-AI MARIT ? CU 6 LEI MA PRAPADITULE ! ! SUNTETI O RUSINE PANARAMELOR .
22
6
Ati facut pe voi fu-tu-va-n gura !
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212