REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primar prins cu amanta pe câmp, în mașina primăriei: Imagini uluitoare! Video

Primar prins cu amanta pe câmp, în mașina primăriei: Imagini uluitoare! Video

Mirela PASCAL 28 martie 2024 | 15:59 28354

Imagini revoltătoare circulă pe internet cu primarul PNL din localitatea Miheșu de Câmpie din județul Mureș. Edilul a fost prins de câțiva localnici, pe câmp, în timp ce întreține relații sexuale cu o femeie, scrie punctul.ro.

Primar prins cu amanta pe camp, in masina primariei: Imagini uluitoare! Video

În înregistrare se vorbește că 'doamna' ar fi amanta primarului. Surprins de oameni în mijlocul naturii și în mașina primăriei, după cum susțin cei care au făcut înregistrarea, Emil Casoni își trage repede pantalonii pe el, o împinge în autoturism pe femeie dezbrăcată, se urcă la volan și demarează în trombă, potrivit stiripesurse.ro

Amanta ar fi angajata Primăriei

Totodată, cei care au scos la iveală întâmplarea care nu-l pune într-o lumină favorabilă pe primarul din județul Mureș susțin că amanta ar fi chiar angajata primăriei.

Primar prins cu amanta pe camp, in masina primariei: Imagini uluitoare! Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am o intrbare ?Cine plateste daca contabila pierde sarcina ,in urma sprieturi !vedeti asa se pierd urmasi partidelor din cauza unora ca cei ce i au deranjat .Poate i si doreau un viitor ministru la agricultura de aceia s au dus oameni pe cimp.
1
1
Cine
0
0
No acesta da buget!
0
0
Saracu' om! S-a dus si el in mijlocul campului, la dracu cu carti si au venit dupa el! Ce inseamna lupta de clasa! Lupta pentru ciolan! Sa-l dea jos , pe nenorocit! Te doare capul, ce-i si cu politica din ziua de azi! Daca a fost un bun gospodar , a asfaltat, a bagat gaz, a tras apa si canalizare , a varuit, a plantat copaci si flori pe drumul principal; lumea o sa-l voteze iar! De aia este bine sa iti pui folii negre la toate geamurile laterale! Si daca comtabila i-a inscenat nefericitului aceasta intamplare!?
3
3
PACAT DE BIETUL MILITIAN...EMILIAN NICOLAE..CE S-A PREGATIT EL PENTRU PRIMARIA CERNAVODA...SI-A PREGATIT VILA...SI-A VOPSIT GARDURILE...A ADUS TOATA GOSPODARIA COMUNALA PENTRU CURATENIE DE PRIMAVARA...DEGEABA...N-AVEAI LOC SA TRECI PE STRADA UNIRII..CA EMILIAN NICOLAE,SE INVARTEA DUPA SOARE IN MIJLOCUL STRAZII...VEZI MILITIENE...N-A TINUT...BATE LA ALTA POARTA...AICI LUSCHI VA FI SEFUL SEFILOR...PE EL IL VOTAM LA GREU...PAAAAAAAAAAA..
4
0
Au facut din primar armasar. Clasic.
4
0
Nu ma mir deloc la cate shtiu ca fac primari totushi sunt surprins ca primarul asta a fost prins pe camp si filmat,ori e primarul asta este un tantalau ori gagica s-o fi saturat sa ii tot faca pe plac primarului pentru ca altfel o dea afara din functzie.primarul"iubaretz"si femeia ia transmis cuiva unde este si ce face si omul care a primit informatzia nu a venit singur ci cu martori si a filmat scena de Amor,sau cine stie ce a fost acolo.
4
0
Era si buna de fiert mult amanta. Macar de il turnau cu vreo bunaciune.
6
1
Pe banii din taxe ziua in amiaza mare orgii pe camp. Ca sa nu mai dea bani pe hotel. Fara apa fara conditii sanitare exact ca porcii. Bai Primare te spala-i cu apa la sticla. Aia Contabila pleca asa la barba-su
15
1
Primar PNL cu contabila Psd. Asa se întâmplă când vrei comasate
29
1
Escu cu Riscu! Sau Relu cu Lake! Sa va iau in salam, ba, meltenilor!
11
3
Totul e politic! Vor să mă scoată din cursă!
12
3
La ce burta are dom' primar, o are mica. Mare lucru nu făcea!
21
0
Nu poate saracu de 30 de ani
8
0
Il cheama Emil Casoni de la Pnl. Contabila e de la Psd si ea i-a chemat pe cameramani... Inscenare Monica Lewinsky hahaha
18
0
Asta e consecința faptului că angajatele din primărie au salarii foarte mici.
16
0
A dat si el o m**e....
15
0
UN PRIMAR CINSTIT, NU A FURAT CA SA AIBA BANI DE HOTEL.
29
0
hai sa vad un om sincer pe aici. asa si hristos a fost rastignit din cauza la nefericiti ca voi hai sa judecam pe altu ce face ce drege. cand pomohai f utea copii in cu r tota lumea el nu e vinovat copilu a vrut.si daca a facut primaru asta ce? doar i sa distrus familia, ca nu se f utea pe banii vostri.stiti proverbul cainele...vai de voi si daca un primar sau presedinte vrea sa fure va face cu si fara sa se calareasca..si n copac.cui dracu i pasa... evident multora....doamne fereste
18
8
Dădea și omul o m**e
11
2
dobitoaca mai esti, hahalero. p*****a ca noaptea....Creier de gaina in cap de pork...
8
6
astia-s primarii PSD de la rural....
10
3
Tufeti voi in locul meu, sa vedeti cat ie de greu
10
3
Sunt mare gagicar varianta 2024 cu Dacia Duster
15
2
numitul Nicolae Emilian, el mai mare escroc in viata un poponar si un libidinos , cum respira asa fura , mai nou si o trage la ochiul maroo !
14
2
Ce aveti ma cu omul , dadea la b**i si el , invidiosilor !
23
8
Dacă nu ai succes la femei faci lăbuță dar nu mai urmări pe alții precum curvele
19
8
Ai perfecta dreptate...acest hot numit Nicolae Emilian ar trebui întâi să își justifice averea dobândită din hotii, șpaga luată de interlopi și proxeneți apoi ar trebui să își depună candidatura de primar.Dar el întâi și a găsit un grup de fraieri care le a spălat mințile și care îl pupa in ruc sa le dea și lor cate o funcție la primăria Cernavodă.De cordit Nicolae Emilian nu prea mai îl ține scula și cu burta aia mare nu prea mai are succesori.Decat sa votez un bandit care și a croit viața prin escrocherii mai bine botez un amarat că George Luschi.
13
2
Ba da' nu mai poti face un fwtai cum trebuie ca te cauta ciudosii l4bagii.
18
7
NU INTELEG DE CE VA MIRATI??? ASA SE INTAMPLA PESTE TOT...SI LA CERNAVODA???PARCA SI ACOLO SE POMPEAZA LA GREU... STITI VOI CINE POMPEAZA...PE CINE???DAR SE VA TERMINA CU POMPARILE...VINE DIN SPATE...MARELE MILITIAN...NICOLAE EMILIAN...EL VA FI SEFUL CERNAVODEI..TOTUL VA FI NEMAIAUZIT...VA CURGE...LAPTE SI MIERE DE LA CATEII MAIDANEZI...
18
4
Ce bine e sa fi bugetar dai la b**i si iei si bani
29
6
Nu-l mai spala toata apa din Pacific pe asta. Dar la clasa politica avem, maine il vad senator.
29
4
Sigur lucrati in primărie si sunteti simpatizanti ai colegului de partid al domnului primar din constanta! p****i mai sunteți ...vai vai da ce p****i!
22
6
Dacă erau în timpul liber, care e problema? Eu nu o văd.....
27
19
Lasă că acum vezi femei cu femei. Nu refuzi ?
18
5
Ce vremuri am ajuns tată nu mai poate omul să trăiască în natură că concurenta e la fundul tău așa când are ciolanul carne toți vor să tragă de el
40
1
Vrem salarii mai mari în primării. Ne pregătim de grevă. Avem foarte mult de lucru.
31
3
Nu prea înțeleg ce treabă are viata privata cu urbea...din câte știu primari nu sunt votați sa fie popi..ci sa facă ceva ptr comunitate.. Acum doar dacă cel ce a filmat este soțul atunci ar fi o problema dar repet doar ptr el nu și ptr cei din comunitate!
34
16
Vrem sa vedem cand prindeti si masoneria care face asa ceva doar cu minori
17
15
Foarte frumos, sa vezi daca in constanta iese Stelica, o sa vedem barbati cu barbati pe toate campurile si parcurile din Constanta
37
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108