REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primăria Constanța a semnat contractul pentru iluminatul de sărbători. Cine este firma câștigătoare!

Primăria Constanța a semnat contractul pentru iluminatul de sărbători. Cine este firma câștigătoare!

Replica API 26 noiembrie 2019 | 00:48 289

Încep pregătirile în vederea pornirii iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă, la Constanța! Procedura de atribuire a contractului a fost finalizată iar firma care se va ocupa de iluminatul orașului este bine-cunoscuta SC Luxten Lighting Company, cea care a câștigat contractul și în anii trecuți.

Primăria Constanța a semnat vineri contractul. Anul acesta, administrația locală va plăti aproximativ 5,4 milioane de lei. De altfel, orașul de la malul mării se află pe podiumul localităților care au plătit cei mai mulți bani pe ornamentele de Crăciun. Luxten se va ocupa de toate cele trei loturi.

Aproape 5000 de elemente decorative vor scălda orașul de la malul mării în lumină și culoare. Echipele municipalității au început deja montarea corpurilor de iluminat pe mai multe artere din oraș. Se acționează pe: Șoseaua Mangaliei, bulevardele 1 Mai, 1 Decembrie, Al. Lăpușneanu, I.C. Brătianu, Tomis, Ferdinand, Aurel Vlaicu, Mamaia și pe străzile Dezrobirii și Soveja.

Vor fi iluminate festiv toate intrările din oraș, dar și cele 5 vaporașe decorative din municipiu. Mii de beculețe, ghirlande și perdele luminoase vor fi montate și în Piața Ovidiu unde va avea loc marea petrecere de Revelion și în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie unde, începând cu 6 decembrie, se va desfășura Festivalul Iernii 2019.

În august, Primăria Constanța a lansat licitația pentru închirierea, inclusiv montarea-demontarea, unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă. Deschiderea ofertelor a fost stabilită pentru data de 23 septembrie a.c. Termenul limită pentru depunerea contestațiilor este 14 noiembrie. După această procedură, a fost desemnată firma câștiugătoare: SC Luxten Lighting Company.

Contractul va fi împărțit pe trei loturilot I – iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța se va realiza pe Bulevardul 1 Mai, Bulevardul 1 Decembrie, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Bulevardul I.C. Bratianu, Str. Dezrobirii, Str. Soveja, Bulevardul Tomis, Bulevardul Ferdinand, Bulevardul Aurel Vlaicu, Bulevardul Mamaia, intrări în oraș, vapoare; lot II – iluminat festiv în zona peninsulară Piața Ovidiu Constanța (Revelion) se va realiza în Piața Ovidiu; lot III – iluminat festiv în Parcul Tăbăcăriei, zona Țara Piticilor din municipiul Constanța (Orășelul Copiilor) se va realiza în Parcul Tăbăcăriei, zona Țara Piticilor.

Valoare fără TVA a contractului este 5 398 295.05 RON, dintre care, pentru lot 1-4 200 000 RON fără TVA, pentru lotul 2-360 000 RON fara TVA, iar pentru lotul 3 – 760 000 RON fara TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte

Anul trecut, Primăria Constanța a alocat suma de 5,1 milioane lei. Firmele care s-au ocupat anul trecut de împodobirea orașului au fost Euro-Audit Service şi Luxten Lighting Company.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luxten-ul lui mazarica? Uite asa face bani si din puscarie, bravo, baai, astia fac ce vor acolo in primarie!!
3
0
numai bulevardul tomis e constanta
1
0
Pana pe 15 ianuarie le monteaza si le lasa aprinse pana la paste! Ca de obicei !
5
0
Romanul cand vede luminite colorate o ia razna, e in extaz!
4
0
da, fagadel, ca parca dai de la ma-ta banii astia..
3
0
Ce tot comentati? Va pun luminite la pret de nava dpatiala. Ce rost sa cumpar cand an de an inchitiem la pret de hotel... eiii comenteaza sclavii. Mars la munca
3
0
Chiar nu aveam ce face cu 1.131.000 de euro? Suferea cineva daca nu vedeam aceleasi luminite obosite, pe bulevardele Constantei? Romanul nu se v-a invata minte niciodata. Se imprumuta sa chefuiasca. Neam de traista in batz.
5
2
De un iluminat de sarbatori avem nevoie ca in toate orasele mai mari sau mai mici. Eu nu inteleg de ce nu se folosesc si instalatiile din anii anteriori? Sau acestea s-au vandut la altii si acum se vor achizitiona altele noi? Sunt de unica folosinta? As vrea sa cred ca daca de exemplu anul trecut s-au cheltuit 5 mil lei, anul acesta prin pastrarea instalatiilor ar fi trebuit sa se plateasca mult mai putin, ca doar este aceeasi firma. Dar cineva este pe post de fraier. Acesta este constanteanul.
8
1
DNA-ul suge poola la pnl!
3
1
Firma lor de suflet
7
0
Hai ca e printre ultimele parandaraturi pentru fagadau! A, mai prinde si o deszapezire!
11
1
Ultimile tunuri.DNA...unde esti?
13
1
aceeasi firma cu aceeasi multi bani
15
0
Sa iesim masiv la vot la alegerile locale din luna Mai, sa scapam odata de fagadau aceasta umbra a lui mazare
17
0
Bravowwww!esti tateeee!
9
0
1,3 milioane de euro pentru nimic
21
0
O sa facem un Fagau mic din leduri
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272