REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primăria Constanța achiziționează bănci cu leduri și coșuri de gunoi

Primăria Constanța achiziționează bănci cu leduri și coșuri de gunoi

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 2749

Huţucă: De bănci cu leduri și alte cele avem acum nevoie, domnule primar?

Deputatul PNL, Bogdan Huţucă, a luat foc şi a postat pe pagina sa de facebook o declaraţie de presă prin intermediul căreia îl trage la respundere pe edil. „În plină pandemie de coronavirus, când problemele Constanței sunt atât de grave, primarul Decebal Făgădău dă dovadă de o uluitoare iresponsabilitate, cheltuind banii pe bănci din lemn tropical – musai din acest material, coșuri de gunoi și jardinière - neapărat de formă circulară. Totul, cu nu mai puțin de 3,2 milioane de lei.

Păi, parcă vă temeați că sutele de conaționali repatriați, de voie, de nevoie, ne vor îmbolnăvi pe toți? Nu era mai normal, dacă tot vă gândiți la sănătatea constănțenilor, să faceți altă propunere de rectificare și să direcționați banii spre protejarea lor? De bănci cu leduri și alte cele avem acum nevoie, domnule primar ? Sau de seriozitate, chibzuință și solidaritate? Domnule primar! Aceeași întrebare este valabilă și pentru mai marele județului, domnul Marius Horia Țuțuianu. Păi, domnule președinte al Consiliului Județean Constanța, nu ne-ar fi prins nouă bine dacă mult promisul spital regional ar fi funcționat deja? Sau dacă am fi avut un nou Spital Județean, că tot spuneați că cel vechi cade peste noi. Sau un nou-nouț spital de pediatrie? Așa-i că ar fi stat altfel lucrurile în lupta cu această blestemată pandemie?”, a conchis Huţucă.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Babu sa-si bage bancile si popii undeva si amandoi cu fagabou de manuta sa plece draq acasa
0
0
Nu are ce face. Vreti sa ramana babu cu bancile pe stoc?
5
0
Asta trebuie judecata in regim de urgenta.Cine este responsabil trebuie sa mearga la puscarie. In loc sa cumpere echipamente medicale cumpara lucruri inutile acum.
3
1
esti un mare bou... ptr ca este decretata situatie de urgenta contractul putea fi reziliat... astia sunt banii de pusculita ai idiotului cu fatza de tractorist din Beidaud si freza aranjata la casa albastra...
6
1
Sa nu va mirati ca dupa atatea fapte fara sens o sa ne pierdem simtul realitatii si nu vom mai respecta nici o regula. Vom distruge societatea si vom merge in haite. Ne vom sfasia unii pe altii si ramane cine poate. Nu vom mai recunoaste nici un conducator. Sa nu ziceti ca nu v-am zis. Daca nu va opriti voi din tocarea banilor fara rost si furaciuni ne oprim noi.
4
1
Nu, Hutuca. Aveam nevoie de infectati cu Covid la hotelul sefilor tai Mazare si Strutinsky. Sa se puna banci, sa aiba si amaratii aia unde sa stea cand ies prin oras sa raspandeasca pandemia. Multumim, Hutuca... FMM de m..st.
4
3
cat CURAJ sa critici un fogodow
3
2
Nu fiti prosti si nu mai credeti minciunile din Replica la adresa lui Fagadau. Sunt mangle ordonate de Stroe si platite din banii Raja. Stroe cu tupeistul Moga ii saboteaza toate actiunile lui Fagadau. Bancile si cosurile de gunoi trebuie, vor fi montate pe masura ce se avanseaza cu reparatiile la trotuare iar banii sunt alocati de anul trecut. Pt spital s-au dat bani si se vor da cat trebuie pt ca la finalul anului se recupereaza tot de la bugetul UE.Mai informati-va, nu mai credeti orice. Si...pozele sunt vechi, de anul trecut.
6
11
tichie de margaritar ii trebuie chelului. spitalele in primul rand, apui scolile si gradinitele
9
1
acum de ce nu se sesizeaza institutiile statului?
10
1
In decursul anului faci sute de rectificari bugetare. Acum de ce pizda ma-tii nu faci nimic ? Nu-ti mai ajunge hotule !!! Muie cu cacat de la mine !!!
15
1
@gigi, de ce nu iei pastilele??? Iar te dai in stamba. Urata maimuta mai esti. Si la chip, dar mai ales la suflet. Frustratule, daca tu nu esti in stare sa mergi pe strada ca urla mizeria pe tine, nu inseamna ca altii trebuie sa sufere din cauza ta. Si apropo, te musca tastatura telefonului de scrii asa? Idiotule.
3
4
pai da ,sa lumineze cururile bosorogilor pachetari votanti pesede
7
2
Fagadau asta face si el de o chiftea acum cat se mai poate ca peste putin timp o sa dispara de la primarie si pune ceva deoparte pt.zile negre.Daca nici acum atunci cand?
7
1
De la care "prieteni" a mai cumparat astea?
9
1
In turcia au scos bancile ca sa nu stea mosii pe ele, le noi le pun. Bine, e de inteles...nu mai sunt bani de pensii. Trebuie redus drastic nr de pensionari. Dati drumul si cluburilor de pensionari!
6
1
Fara Fagadau ! Din 2020 fara PSD ! PSD in afara legii ! PSD partidul cefelor groase este un partid antiromanesc si antieuropean.
10
1
Dupa trecerile de pietoni cu leduri am trecut la bancile cu leduri ? Vom primii la banci cu leduri asa cum a fost Timisoara la iluminatul public.
7
1
hoti intra in eevraj daca nu fura.In Tulcea este mare campanie de plantare lalele,caci tot Nu au teste cobid,de aia cica n.au cazuri,iar orasul musteste de itaieni,bolnavi,tigaji cocalari. Fagabou vrea cosuri gunoi cu lasere,radio,aur,ca asa fura . Latrinele cersesc bani,dal il uita pe eeful lor voiculescu pirnaie care nu a dat un leu din furaciuni,securistii ssimaia cu pensiile speciale,dar.ar covidul in ei si famigliile lor.Poate crapa si fiica aia de securist cu o mina care a luat un milion euro despagubiri!
8
1
Pai si de ce eu, contribuabil futut din toate partile, sa donez bani pentru spitale? Pe bune??? Fagadau, stii tu ceva si nu ne spui? Impartaseste cu noi ce sti? S-a inventat vreun vaccin anti virus si te-ai gandit ca o sa iesim toti, buluc prin parcuri? Oare cum comenteaza postacii psd, acum pe fb? Ne mai mira ceva? Astia, si in pragul apocalipsei, nu se satura. Bah, ce o sa faceti cu banii, cand o sa fiti singuri pe strada? Fatarnicilor! O sa va dea dedicatii, teo dositul?
11
1
Mai boilor achizitiile erau in desfasurare de mult timp, acum ce vreti sa blocheze Primaria toate proiectele sa nu se mai faca nimic ? Hutuca uita ca Primaria a alocat 3 milioane lei catre Spitalul de Boli Infectioase ptr echipamente impotriva coronavirus. Cat au donat Consilierii de la PNL ? Din ce stiu tot ce au facuf a fost sa raspandeasca virusul in CT in frunte cu dobitocul de Chitac
7
15
Iresponsabil fara simt civic! AVEM NEVOIE DE MEDICAMENTE, ECHIPAMENTE SI DEZINFECTANTI NATARAULE!
20
1
Chelului tichie de margaritar ii trebuie! Au mai montat si trecerea de pietoni asa zis inteligenta , care nu mai merge de a doua zi dupa ce a fost montata. Hai sa cheltuim bani aiurea. In parcul piticilor mai face taramul iepurasului? Ca vorba aia ce sa facem cu 500000 lei. Muie Fagadau cu freza ta de rahat!!!
17
1
Oricum decat Chitac, dupa toate cele intamplate, mai bine votez Fagadau
6
27
Ce sa faca PNL acuma ca Fagadau face treaba super pe criza da cu desinfectant ..ajuta oamenii vin javrele cazure in gollllll raaauuuuu de tot .... cu articol manipulant . Ia filmeaza maaa manipulantiilor o banca .... zimi unde este banca asta cu led ??? Unde baaa laturo???
6
22
in imaginea de fata avem o incarcare flagranta a normelor de securitate in munca: doi cetateni, parca opriti din alergat prin parc, fara manusi, combinezon, bocanci, ochelari de sudura, absolut fara nici un echipament de protectie, onoreaza un contract pe bani publici. Penibil!
12
1
Fagadau dupa ce a terminat scoala cica dupa o pauza de aproximativ 1-2 ani ar fi fost cu Mazare la un curs de specializare in administratie publica si cum erau ei la mese organizatorii le-au oferit bauturi racoritoare o mapa cu niste coli goale A4 si cate un pix pe care le-au folosit sa-si scoata ceara din urechi reciproc dupa care au facut gargara cu cico, acum Palnia de Tuica zis Mazare a descoperit becul cu led, cand or descoperii nebunii iar femeia sa ne tinem Bine ca acum se redescopera intre ei si tin secret
13
1
asta e nebun rau. noi nu vom avea cu ce sa traim in curand si el cumpara banci cu led-uri
23
2
Incredibil, avem nevoie sa iesim din aceasta criza cu acest virus, si primarul instaleaza banci cu becuri. Penibil...
21
2
A dracu' curva politica asta! Pnlul il "arde" pe Fagadau de cate ori il prinde in offsaid.Si pe buna dreptate! Or fi cheltuielile astea deja prevazute in buget, dar chiar asa ,si..beculete !? Bancile sunt ok, clar, o gramada de oamenii stau pe ele.Poluarea insa nu se combate cu panselute, ci cu parcuri, cu spatii verzi pline de pomi.Iar pt flocirelele astea se fut o gramada de bani in fiecare an.Planteaza nene garduri vii, tufe din plante perene si gata, ai verdeata 365 de zile. Unde mai pui ca plantele astea cresc continuu si opresc si praful.Sau pune naibii tufe de trandafiri, liliac,salcami
18
1
Investiti in spitale!! Nu este admisibil in momentul de fata sa cheltuiasca banii astia pentru niste banci. Rusine fagadau si administratia, sunteti o rusine pentru oras!!
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218