REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
10.4° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Primăria Constanța, acord de mediu pentru înființarea unui centru integrat de colectare separată prin aport voluntar

Primăria Constanța, acord de mediu pentru înființarea unui centru integrat de colectare separată prin aport voluntar

Andreea CONDURACHE 26 februarie 2024 | 08:45 612

Primăria Constanța a primit răspunsul de la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) pentru proiectul de înființare a unui centru integrat de colectare separată prin aport voluntar în municipiul Constanța, lot 1/1 și organizare de șantier”, propus a fi amplasat pe str. Nespecificată, lot 1/1.Primaria Constanta, acord de mediu pentru infiintarea unui centru integrat de colectare separata prin aport voluntarmunicipiul Constanța

 UAT MUNICIPIUL CONSTANTA reprezentată prin Primar Vergil CHIȚAC,  anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII  IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul: ”Înființare centre de colectare prin aport voluntar în Municipiul Constanta, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență - centrul cu aport voluntar 1 - lot 1/1 și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Municipiul Constanța, Str. Nespecificată, lot 1/1.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr cel de jos: votati-l din nou!
1
0
Bare tampit primarul asta! Si s-a inconjurat numai de idioti! Am ajuns sa il plangem pe mazare! In 3 ani la primarie, prin tot ceea ce face, ne intoarce in timp. Nu lasa niciun aspect al vietii constantenilor neafectat: sanatate( praf,spital din containere), liniste nici macar noaptea ca vin gunoierii, circulatie( linii continue,sensuri unice, sensul giratoriu de la papadie,restrictii de viteza), timp liber(parc distrus,promenade plinde de santuri), invatamant( copii mutati in alte scoli pt reabilitari ce nu se mai termina), afaceri...toate le-a distrus.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218