REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Primăria Constanța atenționează cetățenii cu privire la valabilitatea actelor de identitate

Primăria Constanța atenționează cetățenii cu privire la valabilitatea actelor de identitate

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 1194

Pentru evitarea unor situații neplăcute, rugăm constănțenii să-și verifice valabilitatea actelor de identitate. În cazul în care data de expirare a cărții de identitate se apropie, vă reamintim că vă puteți adresa Serviciului Evidență Persoane din cadrul Direcției Locale Evidență Persoane Constanța cu 180 de zile înainte de expirarea documentului. Excepție fac minorii de 14 ani care trebuie să se adreseze Serviciului în 15 zile de la data împlinirii vârstei.

Primaria Constanta atentioneaza cetatenii cu privire la valabilitatea actelor de identitate

Nu uitați! Pentru a vă prezenta la ghișeele instituției trebuie mai întâi să vă programați online accesând http://www.primaria-constanta.ro/dlep/acasa, butonul „Programare online“. De asemenea, vă recomandăm să consultați toate cele 4 ghișee pentru programare.

Documentele de care aveți nevoie de la caz la caz le găsiți pe: https://cutt.ly/V9ApuB1.   

Important: În cazul în care v-ați programat însă, din diverse motive, nu puteți ajunge la data stabilită, vă rugăm să anunțați acest lucru la adresa de mail - evidentapopulatiei@primaria-constanta.ro. Rezolvarea problemelor altor persoane poate depinde de mail-ul dumneavoastră!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot se sta la coada ingramadit alaturi de alti vreo 30 - 40 vreo 20 - 40 de minute pentru ca primaria isi bate joc de noi si nu deschide mai multe ghisee; in plus cele 4 ghisee nici nu funtioneaza tot timpul; cel mai des 1 ghiseu este inchis - deci cele 4 sunt de fapt doar 3 si coada si asteptarea ca vitele sunt garantate cu toata programarea; chiar in replica a fost un articol pe tema cozilor de multe zeci de minute si aglomeratiei nefiresti in care oamenii stau lipiti unii de altii in primavara lui 2022 cand in principiu nu se putea preschimba ci decat cu programare la putin timp de la ridicarea starii de alerta
1
0
exista o lege care blocheaza cardul la 6 luni de la expirarea ci; mie cand mi-a expirat ci mi-a trimis banca email si mi-a spus ca daca nu il schimb dupa 6 luni imi blocheaza cardul pe care primeam pensia - magarie si bataie de joc la maxim din partea jigodiilor din parlament care au dat o astfel de lege securista - sunt sigur ca suntem singura tara din lume in care exista o astfel de lege securisto-comunista si multe alte legi ii trateaza pe toti cetatenii ca pe niste infractori cu masuri punitive aberante mai apoape de kafka si orwell decat de o lume normala
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212