REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.8° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Primăria Constanța continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere

Primăria Constanța continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere

Andreea CONDURACHE 3 aprilie 2024 | 15:46 597

În cartierul Km 5, echipele Confort Urban vor acționa mâine cu utilaje de asfaltare pe aleea Pandurului, pe tronsonul delimitat de strada Theodor Speranția și strada Pandurului, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08:00-16:00.

Primaria Constanta continua lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere

Tot mâine, se va asfalta carosabilul pe strada Milano din cartierul Tomis Plus. Este cea de-a doua stradă care intră în reabilitare după ce au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada Napoli. În intervalul orar 08:00-16:00, vor fi aplicate restricții de trafic totale în zona unde intervin utilajele de decopertare și asfaltare.

Primaria Constanta continua lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere

Programul de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus cuprinde următoarele străzi: Napoli, Budapesta, Barcelona, Milano, Varșovia, Torino, Praga, Bratislava, Viena, Lyon, Brest, Krakovia și Monaco.

Primaria Constanta continua lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere

,,Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Când o sa aivă chef barosanu de Hira...doar după el se fac asfalatarile dacă te duci în audienta sau suni la confort urban nu te primește nimeni dar dacă ești vreo pila smechera te primește cu pres rosu!
1
0
Pe strada ARCULUI...când aveți de gând să o reabilitati ..ca au trecut câteva luni bune după săpături....și strada este rupta complet ?? Primaria ...Confort urban...Aloooo???....când aveți în plan.....se apropie alegerile...și de aici nu veți primi absolut nici un vot...dacă nu asfaltați strada,înlocui bordurile, toaletat copacii..??
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468