REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primăria Constanța NU a avizat PUZ-ul lui Stila Goșu

Primăria Constanța NU a avizat PUZ-ul lui Stila Goșu

Replica API 28 ianuarie 2021 | 14:57 2789

Primăria Municipiului Constanța nu a avizat favorabil un Plan Urbanistic Zonal prin care, într-un cartier de case, ar fi urmat să se construiască un bloc.Este vorba despre proiectul lui Stila Goșu.

Inițiatorul acestui PUZ intenționa să ridice un imobil D+P+3 niveluri cu funcțiunea de locuire colectivă pe un teren situat pe strada Ion Lahovari la intersecție cu strada Ioan D. Chirescu, transmite primăria.

Edificarea acestui bloc ar fi modificat caracterul zonei : din locuințe individuale, în locuințe individuale și colective.

Punctul de vedere al direcției urbanism a fost însușit de consilierii locali PNL și USR în cadrul comisiei de specialitate nr.2, care nu au avizat proiectul, spre deosebire de fosta administrație care anul trecut a aprobat un PUZ similar pentru un teren situat pe strada Nicolae Iorga nr 5-7 .

Atunci, într-o zonă în care se puteau construi doar locuințe individuale, s-a aprobat și ridicarea de locuințe colective iar caracterul zonei a fost modificat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cine naiba e Stila Gosu asta?? Ar trebui sa il cunoastem cumva??!!
1
1
Dupa atatia ani de coduri civile la noi se mai permite creearea de servituti prin diverse manevre inselatoare.Unul care permite vecinului sa construiasca pe hotar nuintelege ca prin acest gest si a pierdut parte din proprietate.De ce?Pentru ca acest proprietar este de regula batran, bolnav , aflat la ananghie,sau credulCite marmure vom pune pe pe astfel de case, vor iesi urate.Cind se va contrui cinstit pe aceste plaiuri?
2
0
m ati albit la boase cu blocurile voastre .Nu se respecta nici o regula ,blocuri,bloculete ,case si casoaie ..ca la tigani.ati vazut ce au facut italienii la SANTA MARIA BAY?EEEE asa parca mai merge ..totul sfoara .aliniat ,cu bun gust ..dar na,alta liga ,alte conceptii.La noi ,baga mache "neste"blocuri langa case ,le astupa la aia toata vederea .mai vine apoi si cu un turn cu "penthaus de lucs" si gata tiganeala .ca in ALBANIA .Ce sa le ceri,daca nu pot mai mult ..
4
0
In aceasta comisie este sef TATU!! Vai de capu nostru!!!Are cunostinte de asa ceva acest domn??Are scoala terminata la scoala 4 liceu 4 si era aproape de repetent maxim note de 5! Nu cred ca asta stie ce inseamna un Hcl !!A votat ce nu stie acest Tatu si va fii descoperit ca e analfabet pana la urma si fost evazionist de cereale!!Mare lucru ce ati oprit pe un teren de 320 m si pana la urma tot va construii!! Domnule primar CHITAC aveti oameni slab pregatiti si angajati pe langa dum!!Angajati oameni curati si destepti nu cu unda venita dinspre vega!!
3
1
Nu a vrut FAWAZ sa aibe bloc langa clinica lui
2
3
Nu l plangeti are destule si merge inainte veti vedea!!
7
0
Ionut vanghelici este cel mai smecher din constanta are case in coiciu masini femei tot ce vrei
1
7
muie lu ma-ta
4
8
Flit la machidon.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614