REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primăria Eforie a încheiat socotelile cu Polaris. Iridex asigură temporar salubrizarea în oraș

Primăria Eforie a încheiat socotelile cu Polaris. Iridex asigură temporar salubrizarea în oraș

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 430

Primăria Oraşului Eforie a încheiat contract cu SC Iridex Group SRL pe o perioadă de şase luni. Societatea va asigura serviciile de salubrizare a oraşului temporar, până când se va desemna prin licitaţie publică un nou agent economic care să se ocupe de acest serviciu.

Până la sfârşitul anului 2018 de serviciile de salubrizare s-a ocupat SC Polaris M Holding SRL. Primăria Oraşului Eforie a încheiat contractul cu Polaris în anul 2008. Acesta a expirat după 10 ani, la sfârşitul anului 2018.

Potrivit primarului liberal Robert Nicolae Şerban a fost iniţiată o licitaţie publică pentru desemnarea unui agent economic care să preia serviciile de salubrizare. Licitaţia poate dura 6 luni sau chiar un an. Pe durata a şase luni serviciul a fost preluat de Iridex, rămâne de văzut acum dacă pe perioada celor şase luni, Primăria Oraşului Eforie va reuşi finalizarea licitaţiei. “Legea numărul 98 spune foarte clar că poţi să ridici în sistem, în SICAP şi apoi primeşti aprobare, după ce primeşti aprobare, stai 35 de zile pentru depunere de oferte, după aceea poţi să ceri clarificări în perioada aceasta. O procedură de achiziţie publică poate să dureze şi 3 luni, 4 luni, 5 luni, 6 luni, un an, două luni şi jumătate de zile. Cert este că se va stabili prin licitaţie publică câştigătorul. La licitaţie poate să participe oricine se încadrează în cerinţele caietului de sarcini. Dacă va fi în termenul acesta de 6 luni, se reziliază cu Iridex şi se face contract cu cine câştigă”, a explicat şeful autorităţii locale.

Citeşte şi https://www.replicaonline.ro/primaria-orasului-eforie-organizeaza-licitatie-pentru-salubrizare-376108/

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scolate puta ca te tai
2
0
cu sa facut licitatia cu polarisul? ce spagi s-au luat? daca sta prea mult face gasca.Dai Draku, sa vina si altii.Negrule ai tacut ca un cacat pana acum, ti-a dat dezlegare Tit Muloiu?
2
1
Cine pula mea e Sorin Munteanu
7
0
O sa ajungeti sa le sugeti pula la pesedisti numa numa sa va scape de oligofrenul asta de primat
5
0
La puscarieeeeeer
6
4
Dezinformarea cetatenilor de cei din psd, in orasul Eforie, este pt a dezbina centatenii, singuri puteti deduce ca dupa 12 ani de jaf psd, li s-a facut foame si nu stiu cum sa faca sa ajunga la ciolan, aveti incredere in Robert si nu va lasati prostiti de zerourile salariilor din photoshopuri si nu va mai credeti in zvonuri. Il provoc pe Sorin Munteanu, daca are demnitate, sa revina cu modificarile in postarea de pe pagina lui de fb referitor la taxele pt salubritate, Robert a facut o postare pe pagina personala de fb cu lux de amanunte despre aceste taxe. A demontat spusele lui Sorin
11
1
Muie Serban, Muie Serban
4
7
Robert s-a ranit la deget. Acum nu stim daca s-a julit la deget cand a bagat mana in tomberonul de la Polaris sau de la Iridex. Pana una alta, comentati ca e hot, ca nu e, dar nu-l intrece pe mortul de Brailoiu. Nu-l intrece la trecerea orasului pe persoana fizica. Iar la scara mai mare, in prezent, este fra-su de Titel Brailoiu.
6
0
Cea mai proasta alegere, care am facut-o ,a fost aceea de a-l propune pe Robert Serban,primar al orasului Eforie
4
4
La Porta Alba o sa ajungeti
3
0
daca a schimbat firma va fi mai scump gunoiul acum sau este aceiasi Maria cu alta palarie? daca ai incheiat un contract mai scump decat polaris dracul e al tau
3
0
Huuuuu! Hotu de primar
2
1
Nu aveti ce sa i mai faceti lu Robert E prea bun Succes in continuare
13
4
puteti spune vrute si nevrute. Pana una altam a adus cei mai multi bani din fonduri europene. Muriti de ciuda!
17
5
Merge cineva la pescuit ca eu nu stiu sa fiu primar
5
3
Va place cum arata BluMarin? Al meu este si nu ma voi opri aici! Vota ti ma sa am de unde fura cascaval
8
2
Bravo Robert
7
2
Robert sa sti ca Agali vrea banii inapoi
4
2
Mu-rirar copilul lui mata ghena
2
2
Greceanca a facut socoteala,cum face tot ce inseamna contracte.Robert e prea prost sa gandeasca,el intreaba doar mie ce-mi iese? Si o sa-i iasa,ca de intrat i-a intrat pana in gat ! Muri-ar copilul si lui si lui Cojea tiganu!
7
11
Stati cuminiti ca e foamea cat casa
5
0
DNA pe ei ca ai ce ridica ! Primarul are vila noua chiar langa sediul iridex ..ce va spune asta
10
4
ce mai conteaza a scapat de ordinarul ala de Martin !!!
7
4
Are nevoie de bani din spaga, trebuie sa-i dea inapoi lui Crusoveanu camatarul suta de mii de euro din campanie. Polaris chiar isi facea treaba decent dar ii era frica sa ia spaga de la ei.
10
7
ce ma ti-ai luat oras mama ta de hotoman fmm de ligau o dai la misto manglitorule mui ee
8
5
Cat a luat de la iridex,toate se dau cu procent
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920