REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primăria Eforie ia atitudine împotriva proprietarilor de clădiri și terenuri lăsate în paragină

Primăria Eforie ia atitudine împotriva proprietarilor de clădiri și terenuri lăsate în paragină

Replica API 22 august 2017 | 00:00 504

Stațiunea Eforie este una de mare interes pentru turiștii din toată țara, care pun preț pe o vacanță relaxantă departe de nebunia și libertatea din stațiunile Mamaia, Vama Veche sau Costinești. Astfel, primarul s-a gândit să facă în așa fel ca în sezonul următorul, orașul pe care îl conduce să arate corespunzător. Totuși, proprietarii de terenuri și clădiri, o parte din ei mai precis, uită de acest aspect, lăsându-și bunurile în paragină. Robert Ștefan, primarul din Eforie, alături de Consiliul Local va supraimpozita cu 500% astfel de nereguli.

În ședința de Consiliu Local, care va avea loc pe 23 august, pe ordinea de zi se află mai multe hoteluri, vile, clădiri și terenuri, care aduc un prejudiciu de imagine stațiunii Eforie, prin starea defectuoasă în care au ajuns. Hotelurile lăsate în paragină trimit turistul cu gândul la o perioadă îndepărtată, dar sunt și un pericol pentru turiști, bucăți din tencuială putând să se desprindă, iar astfel o tragedie ar putea avea loc. 17 astfel de proprietari, fie ei persoane fizice sau juridice, urmează a fi supraimpozitate în ședința din această lună. Iar lucrurile nu se vor opri aici. Contactat telefonic, primarul a punctat foarte clar că acesta este doar începutul, mulți astfel de proprietari fiind în vizorul administrației locale.

„Se respectă procedura. Se trimite somație și după 6 luni dacă nu se iau măsuri, dacă nu s-a remediat, intră la supraimpozitare 500 %, conform codului fiscal. Vor intra mai multe luna viitoare: 69 de persoane fizice și 20 de persoane juridice. Urmează să fie verificate, dar dacă nu au remediat, vor fi și aceștia supraimpozitați. S-au mai trimis somații. Cam 200-250 de locații cu probleme sunt”, a precizat primarul Robert Șerban. Edilul speră ca supraimpozitarea să îi „sperie” oarecum pe proprietari și să reabiliteze locațiile cu probleme.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mincinos care este pus pe jaf
0
0
trebuie sa faca bani pentru toti functionarii primariei care stau ca puii cu gurile deschise........cea mai mare realizare a lui Robi e ca si-a recladit gardul de caramida ce cazuse la circiuma dintre ape....in rest se face ca are mult de treaba...dar....?NIMIC.
0
0
Legea iti da dreptul sa faci plangere. Asa cum si mie imi da acelasi drept. Va trebui sa demonstrezi ca sunt spagar, pentru ca eu unul iti voi face plangere.
2
0
Nuuu,e Mai frumos boschetele de chipara,cu fata aia a lui mereu sifonata de atita bautura si substante interzise,bagate in el,l-am vazut asta iarna era tot pisat,beat Mort,Hal de vice,nu ii este rusine de copiii Lui in CE hal arata
1
0
Nu face nimic, mai mult blocheaza primaria, am stat pentru conectare la curent sa imi dea o hartie 2 luni. Sa crape si el si spagarul ala lenes de arhitect sef
1
2
Ma intreb cu ce ajutati orasul voi aatia care comentati atat aiurea si nu uitati ca este opera defunctului felul in cate arata orasul !!
3
3
V as da Cate 50 euro pentru fiecare a lasat comment aici....sa vedeti cat de curve sunteti toti astia care nu va mai tace gura de foame. Dar mai bine puneti va geam la stomac...sa vedeti cum va roade prostia. Daca vreti schimbare implicativa si motivatii pe ce i din jur 3
2
3
Nu se face nimic in Eforie...orasul este in moarte clinica.Rusine sa le fie PRIMARULUI,VICEPRIMARULUI si celor de pe langa ei!!!
3
3
Sa facem REFERENDUM , sa scapam de papagalul asta incompetent !!! Mobilizarea ...
6
5
Dar gazelle cand mai ajung in Eforie Sud ????
5
1
Regret ca nu am votat-o pe Corsate! Golanul asta e mai smecher decat raposatu'!La urmatoarele alegeri nu ma mai las pacalit de partide!
8
5
Acest primar trebuie dat in judecata pentru halul in care a adus orasul! Haideti sa dam un exemplu
7
8
Donule Primar va rog luati atitudine pe B-ul Republici la nr, 56.48.50, fosta carmngerie.fostul restaurnt intim. si piata.intre piata si gard pe parte unde locuiesc tiani este un gunoi de neimaginat o sa sun la dsv.ca nu mai pot sta in curte, am cerut sa igenizati strada care duce la lac.nu sant angajat al primariei, sa ma ocup de strada,adica taiat iarba.curatat gunoiele, toalitizat copaci care tot de mine sant plantati.eu curat dimineta si seara gasesc altul.Am votat schimbare vrem schimbare alfel o sa strang eu gunoiul cu bascule si o sa vil depozitez in fatza primariei sa mai mirositi
4
1
Un corupt care este pus pe jaf
7
4
Sa se amendeze pe el pt halul in care arata orasul. Cum sa ceri de la altii cand tu nu oferi nimic ? Referendum, altfel nu scapam de idiotul asta si gasca lui de interlopi
6
3
IN EFORIE SUD CE FACETI CU TIGANII CARE AU DISTRUS INTERNATUL LICEULUI ? LOCUIESC INTR-O CLADRE CARE EI AU DEVASTAT-O, AU DISTRUS-O ! CALUL SI CARUTA IN BURICUL ORASULUI TURISTIC !CE PARERE ISI FAC TURISTII CARE VAD MIZERIA SI IMPUTICIUNEA DIN CENTRUL EFORIEI ???????BALEGAR SI GUNOI IN PLIN CENTRU , LA DOI PASI DE PRIMARIE ! FELICITARI PRIMARULUI SI INTERESELOR LUI !!!
5
1
La cum arata orasul ... ar trebui sa isi dea singur amenda in fiecare zi! Teatrul de vara din Sud , Internatul , parcurile , etc. Un prostan mai mare decat asta nu exista! Dar nu mai are mult ... sa speram ca va veni cineva si va face treaba! Brailoiu avea sapte clase peste asta ! Puneti mana pe treaba! Lasati vrajelile de 2 lei!
10
3
Frumos baiat,dar Mai Schimbati poza,si bine CA nu este linga el boschetele de chipara,vicele,ala chiar CA sperie copiii,Mai ales daca este si dupa o noapte de orgii sexuale,bautura,drog....Si a doua zi e f bun de comunicat cu oameni eforiei,pacat,CA acesti oameni nu au nici o vina say vada UN betiv,cind au problem de rezolvat PE la primarie,putorile de acolo,iau niste salarii nesimtite,degeaba,nu te rezolva numai daca le dai ,,pachetul,,niste betive,CA si vicele,cel Putin asta ,vicele ,este mereu sub influienta alcoolului si a substantelor interzise,
8
2
Au terminat toate problemele legate de domeniul public, si acum avand cu ce se mandri, se apuca de privat. Parcurile arata ca in desert, falezele, cel putin cele din sud....ca dracu, halal exemplu.
9
1
BRAVO ! ASA E CRUSOVEANU SI INTERLOPII CONDUC ORASUL ROBERT SERBAN E ,,0,,
9
2
Sa intelegem ca va fi tot cu preferinte. Pe Mugurilor Eforie Sud strada inca este blocata si domeniul public este ocupat. Acolo cand?
2
2
replico esti proasta satului pentru ca cenzurezi comentariile.....................
5
1
Va supra impoza fiindca nu au ce mai fura? Bugetul orasuui este 0. Robert serban este primar ales de cei ce au fost dusi in eroare. Primar care conduce primaria este Crusoveanu si el a ramas tot viceprimar! Ati auzit ce face adevaratul viceprimar ... ia bani de pomana.
7
0
oare de ce, nu are suficienti bani sa mareasca salariile puturosilor din primarie? - de cand este primar toti functionarii sunt in vacanta, nu se munceste, se asteapta numai spagi - orasul pute de mizerie, pe trotuare iti rupi picioarele in gropile formate si dalele ridicate, parcurile sunt lasate in paragina, s-au mai pus ici colo cateva amarate de flori, dar nu se compara cu aranjamentul floral din curtea viceprimarului, care probabil tot din banii publici a fost platita
7
2
Ar fii cazul sa faca asta mai repede !!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218