REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria Hârşova a lansat o licitaţie de un milion de euro. Vezi pe ce se duc banii

Primăria Hârşova a lansat o licitaţie de un milion de euro. Vezi pe ce se duc banii

Replica API 18 octombrie 2018 | 00:00 469

Investiţii pentru o instituţie aflată în pragul colapsului

Investiţii pentru o instituţie aflată în pragul colapsului

Primăria Hârșova a lansat la finalul lunii septembrie o licitație în valoare de peste un milion de euro, pentru care se așteaptă oferte până pe 16 noiembrie. Este vorba despre echipamente medicale pentru dotarea ambulatoriului Spitalului Orășenesc Hârșova, o instituție care ani de zile s-a aflat în pragul colapsului din cauza rivalităților politice.

Primăria Hârșova a publicat pe 27 septembrie 2018 un anunț de participare la licitația deschisă pentru achiziția de echipamente medicale necesare ambulatoriului spitalului orășenesc. Valoarea estimată a contractului este de 4.694.372,5 lei, fără TVA, echivalentul a peste un milion de euro.

Banii sunt alocați din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Achiziția presupune două loturi: unul de echipamente medicale, în valoare de 4.381.538,4 lei pentru echipamente medicale și un al doilea pentru mobilier medical, în valoare de 312.834,1 lei. Durata de derulare a contractului este de opt luni de zile.

Spital infestat de scandaluri

Spitalul din Hârșova a ajuns în atenția publicului în ultimii ani mai ales prin scandalurile legate de managementul său, disputat aprig între politicienii orașului. La un moment dat, manager al spitalului a ajuns să fie numită o coafeză, Alina Chivu, înlocuită ulterior cu doctorul Cristian Nicoară. Acesta din urmă anunța la începutul anului că nu mai vrea să continue după expirarea mandatului, iar din aprilie 2018 managerul spitalului este Andrei Bogdan Zidaru.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TUDOREL NADRAG VA CASTIGA ALEGERILE IN MANDATUL URMATOR!
1
5
Felicitari domnule Ionescu
6
2
Domnule primar vreau sa va multumesc pentru ca ne ati asfaltat satul si aveti si grija oamenilor nu a mai facut nici un primar asa ceva. Duminica la biserica am sa ma rog pentru dumneavoastra sa va tina dumnezeu sanatos puternic si sa nu va lasati. Pt domnul primar viorel ionescu
21
3
Cum ramane promisiunea din campanie cu raja a primarului
5
11
Mizerabilul de nadrag a asfaltat strazile centrale ale orasului si acum sta mindru pe marginea gropilor pe care din cauza inconpetentei le face ca de este mare sef la sfinta raja si nu la dus mintea sa schimbe intii conductele ca sunt vechi si ne mai da si lectii de inginer cind el nu a fost decit un pirlit de strungar
28
2
Harsoveni treziti-va! Respect pentru domnul dr. Frecatel care a venit de acasa la doua noaptea si m-a salvat, dar acum cine sa mai vina doctorii care stau in alte localitati? Harsoveni si Ionescu hai sa reparam cat nu e prea tarziu.
5
22
Trambitasi din clica lui Fane B, nu mancati ce nu trebuie . Niciun doctor care are constiinta, isi face treaba si este bine platit nu poate fi gonit. Daca pui mai presus de meserie niste interese de partid atunci faci niste jocuri jalnice.Balivernele cu desfiintare spital si gonirea de medici sunt pentru aia care au coaja de nuca in loc de creier. Manipulare de doi bani si gust amar. Fiecare sa isi vada de meserie si sa lase politica pentru politicieni. daca nu, atunci sa isi asume fiecare deciziile si sa suporte consecintele, nu sa caute vinovati in alta parte. Mesaj pentru cei care gandesc
31
1
ionescu face pisu pe psd harsova
12
1
Nu mai sant medicamente ptr internati ca au avut grija niste inbecili ca beica doctorii minjiti de politica pleaca la sloboz
30
1
Nu mai sant medicamente ptr internati doctorii gonim si noi
3
18
In sfarsit cineva s-a gandit sa se ingrijeasca si de spitalul nostru. Felicitari pentru implicare si succes in derularea proiectelor. Deja se vede o schimbare in conditiile din spital.De 10 ani spitalul asta se lupta sa supravietuiasca. Asemenea investitii vor fi benefice pentru cetateni. Bravo, chiar daca aia care nu au fost in stare sa faca pana acum asa ceva, dau din gura si mananca mult bors. Cainii latra domn primar, dar caravana trebuie sa isi vada de drum. Spor la treaba.
35
1
Felicitari pentru toata activitatea si spor la treaba
37
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108