REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Primăria Mangalia lucrează la parcări, alei pietonale și spații verzi

Primăria Mangalia lucrează la parcări, alei pietonale și spații verzi

Replica API 7 martie 2019 | 00:11 388

Primăria Municipiului Mangalia a început lucrările de curățenie și igienizare pe locul fostelor garaje demolate recent, în mai multe zone ale orașului. Într-o primă etapă, astfel de lucrări se derulează în zona străzii Rozelor unde, ulterior, vor fi amenajate parcările de reședință. Astfel, se ridică molozul și resturile de construcții rămase de la garajele demolate, se nivelează terenul și se crează astfel spații pentru ca locatarii să-și poată parca mașinile, până la delimitarea parcărilor de reședință. În paralel, în același cartier, continuă lucrările de montare a pavelelor, pe aleile pietonale și cele adiacente din jurul blocurilor, precum și pe cele de acces în blocuri. Alte intervenții pe domeniul public constau în desființarea gardurilor metalice din perimetrul blocurilor și amenajarea spațiilor verzi, dar și plantarea de flori și gazon.

”Odată cu venirea primăverii, continuăm lucrările de întreținere și modernizare a domeniului public. Am început cu degajarea terenului de molozul lăsat în urmă, de către proprietarii care și-au demolat garajele și nu au adus terenul la starea inițială, pentru a evita potențialele accidente în aceste zone. Totodată, pe mai multe străzi din acest cartier, continuăm montarea pavelelor pe trotuare și pe aleile de acces în blocuri. În plus, am scos la curățenie angajații Primăriei și în fiecare săptămână vom igieniza câte un cartier. Pentru a avea un oraș îngrijit, toți locuitorii Mangaliei trebuie să înțeleagă că acest efort este în zadar, dacă nu păstrăm curățenia”, a precizat primarul Radu Cristian. Lucrările de sistematizare a cartierelor orașului vor continua și în alte zone unde au existat garaje, prin amenajarea parcărilor de reședință, alei pietonale, spații verzi și locuri de joacă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am garaj la judecatorie dar sunt smecher. Prostii au daramat vreo 3.
2
0
Cand se face ceva bun,e bine. Nu e bine ca unii sunt in continuare cretini si injura formatiuni politice ca sa-si ascunda propriile frustrari si goluri in propria educatie. Ca se mai fac lucruri in Mangalia e OK. Comentatorii ,,hateri'' sa stie ca starea lor le adduce tot lor rau,ei pot face cancere,boli de piele,ulcere,din cauza propriei lor rautati care se somatizeaza. Inculti si rai,vor fi evitati de oameni si se vor invenina mai mult,vor crapa de ciuda degeaba. Bai fraierilor,fiti mai buni,mai cititi,mai iertati,mai admiratri natura,nu mai criticati d-am pulea dupa cum zic propagandele .
1
5
garajele de langa judecatorie cand le daramati ?
6
0
Nimicnicia asta de om, radu cristian a invrajbit populatia orasului. Doar prostii au demolat garajele, la smecherii din anturajul primarului Nu. Prostilor le-a trimis politia locala de nenumarate ori sa le bata la usa, au deranjat vecinii sa-i puna martori la instiintare..teroarre!! Smecherii le rad in nas si-i fac prosti in fata! De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la lidl gara bl a 5. Rozelor, R14 spital, N3 bis bl G cek bank cinematograf pescarus, callatis MG 31..De ce dom primar!? De ce?
6
0
A facut circ si spectacol cu un interes ascuns fata de cetatenii Mangaliei.Firma SC Viralex Complex 2015 a fratilor Balan Alexandru si Virgil care executa lucrarile incepand de la demolare pana la finalizare borduri si pavele ,este din Costinesti favorita primarului Cristea Traian abonata la contractele directe ale primariei Costinesti.Aceasta firma a primit achizitia directa de la Radu Cristian cu paraindarat asigurat.DNA sa treaca la verificat asupra aceastei firme care sifoneaza banul statului, imbogatindu-se peste noapte cu averi colosabile.
5
1
mars de aici primar mincinos, in spate la primarie 200 m ai strada din pamant si in anul 2019. sictir!
7
2
Pai ce ati facut ma jegosilor voi astia de la replica , cand sunt comenturi despre felix raja le stergeti ma? asa gunoaie sunteti pesedisti imputiti il aparati pe dragnea cand se lasa cu comenturi la scursurile astea , poate o da DNA si in voi ca sunteti spagari ordinari
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272