REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primarul Constanței discută soarta CET-ului cu reprezentanții Ministerului Energiei!

Primarul Constanței discută soarta CET-ului cu reprezentanții Ministerului Energiei!

Replica API 11 decembrie 2018 | 00:00 326

Posibilă preluare

Posibilă preluare

Primarul Decebal Făgădău, întâlnire importantă la Ministerul Energiei! Edilul șef al Constanței a anunțat, după ședința de îndată de ieri a Consiliului Local, că urmează să se deplaseze la București pentru a se întâlni cu reprezentanții Ministerului Energiei. Scopul? Pentru a verifica care este stadiul procesului de transfer al Electrocentrale Constanța, către Primăria Constanța.

”În cursul acestei săptămâni, voi avea o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Energiei pentru a vedea care este stadiul procedului de transfer a CET-uilui, către municipalitate. Dar, între timp, tocmai pentru a elabora o strategie coerentă, Banca Mondială și-a arătat disponibilitatea de a aloca un grant și de a realiza un studiu pentru subiectul energie termică la Constanța. Am semnat săptămâna trecută, o scrisoare de susținere către Minsierul Fondurilor Europene, care vine să întărească intenția Băncii Mondiale de a realiza acest studiu pe raza municipiului. Am încercat să păstrăm un echilibru. Acest proces e unul dificil. E rolul meu e să fiu responsabil, echilibrat și să dau credit specialiștilor”, a declarat Decebal F

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat stie. Sa studieze. Hahaha... Pe bani, evident
2
0
Sa plece toti pensionarii din CET au pensii mari si salarii pe masura,nu se pot angaja tineri din cauza capuselor ,iar Consiliul de administratie este si el capusat
2
0
Domnule Primar. Nu-ti baga mortul, CET-RADET, in casa. Dar nici in casele noastre. Pe acei specialist cine ii plateste? Banca Mondiala? Sau si mai cine. Te rugam sa fii OM serios.
1
3
Europa cere astfel de taxe... Ne place in Europaaaaa...nuuuu... Dupa moartea cetului taxele vor trebui platite de fiecare poluant, asa zice Europa , inclusiv ppentru centralele de sufragerie... Pe acolo pe la conventia de la Paris sa hotarat... si pe la alte conventii... Oricum noi va trebui sa platim.
4
3
istoria se repeta? in evul mediu plateau impozit si pe fumul care-l scoteau pe horn ............... nenorocitilor, ati incercat sa ne faceti sa platim si caldura care vine din peretele vecinului, sa platim tevile care ne trec prin casa, cate si mai cate.
3
0
daca se pune impozit pe cos centrala gaz de ce nu se impoziteaza si aragazele in functie de nr ochiuri ,doar functioneaza cu acelas gaz ,intreb si eu?
3
0
Fagadau sustine impzitarea cosurilor de fum la centralele de apartament.Huoo...PSD,huooo...Fagadau ! Asta este sfarsitul partidului cel putin aici in Constanta. Ti-ai dracu !
19
0
Inca putin si vom avea de la CET caldura ca la Ecuator. Laolalta cu apa plata de la robinet si autobuzul-limuzina diesel Otomanipon. Apa calda de la CET, sa beau de la robinet.
16
5
Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Nu ma mai intorc la radet! Exista si alte sisteme moderne si economice chiar si fara gaz.
15
5
Nu ma voi mai supara pe dl primar daca reuseste acest lucru !--Dar sa anexeze si Radet-ul si sa refaca conductele ruginite --Sa curete si de puturosii din birouri si cons de adm
13
1
Care nu exista!
16
0
Lasa cet-ul sa moara.Lasa oamenii sa isi puna centrale pe gaz,cum ai si tu acasa,Fagadau
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614